- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ne hoş, Allah bağışlasın. Bebekleriniz birbirine hem kuzen hem arkadaş olurlar, inşallah iyi geçinirler...Ablam doğum yaptı da canim onun yanindaydim. Benim bebekte iymi cok şükür.
Yüzyıllık Yalnızlık okumayı çok istiyorum ama tırsıyorum.
Neden böyle acaba
Güneş Çavması... bitişi beni boşluğa düşüren kitap... gerçekleri yüzüme vurup özlemimi depreştiren kitap...
bitmesin istediğim sayılı kitaplardan.yorum yapma ihtiyacı hissettim ama yazmaya oturunca kilitlenip kaldım. çünkü benim kuracağım hiçbir cümle yetmeyecekti bu kitabı anlatmaya...
okunmalı...sevmek için, öğrenmek için, düşünmek ve çok çok çok özlemek için...
üzerine bir süre kitap okuyamayacağım sanırım...
Nehirnillll, hoş geldin.
Aramıza katılmak için konunun ilk mesajını okur musun?
Evet yaa!
Sayfalarda gezerken denk geldim. Güneş Çavmasını aynı duygu ve düşüncelerle okuyan birine rastlamak çok hoşuma gitti fakat merak ettim. Sanırım soslusarma diye bir üyeyle hiç karşılaşmadım. 3kelebek3 çoktandır yok. Hiç uğradı mı?
Belli bir süre sonra siteye uğrayamayan galiba çok kişi var. Halbuki kitap mekanında hepsinin listesini görmek çok iyi olurdu.
Yoksa bu arkadaşlar başka forumlara yazıyor belki ben görmüyorum, gerçekten galiba yeni siteyi kullanamıyorum.
Merhabalar...
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
İşteyim ben de.
Hiç kitap okuyamadım kaç gündür, evdeyken okumam lazım bu kitabı anladım. Dışarıda iken bön bön kitabıma bakan yüzler oluyor aşırı rahatsız oluyorum.
Okuyamadığım desek daha doğru. Bu ara fazla faalim evde durmuyorum.Merhaba, Kelebek'i sormuşsunuz kendisi işten ayrıldı ve şuan hamile buraya da pek uğramıyor sanırım 2 hafta kadar önce konuşmuştum...
Hımm merak ettim neyi okuyorsun?
Günaydın mutlu bir perşembe olsun...
Benim için sadece perşembegünaydınnn pazartesi görünümlü perşembe :))))
Benim için sadece perşembe
Ne yarım günden ne de dünden nasiplendik.
Hep çalış hep çalış.
Merhaba, Kelebek'i sormuşsunuz kendisi işten ayrıldı ve şuan hamile buraya da pek uğramıyor sanırım 2 hafta kadar önce konuşmuştum...
Biliyorum işten çıktığını ve durumunu ama arada geliyor mu diye merak etmiştim. Önceden çok sık uğramış üyelerin yokluğundan bahsediyordum. :) Cevap için teşekkürler.
kesinlikle dünden beri hep pazartesi diyorum ama yarın cuma olunca güzel olucakgünaydınnn pazartesi görünümlü perşembe :))))
kesinlikle dünden beri hep pazartesi diyorum ama yarın cuma olunca güzel olucak
iki günde fena okumamışım Nefes Nefese sf 186 dayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?