Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Evet yaa!
Sayfalarda gezerken denk geldim. Güneş Çavmasını aynı duygu ve düşüncelerle okuyan birine rastlamak çok hoşuma gitti fakat merak ettim. Sanırım soslusarma diye bir üyeyle hiç karşılaşmadım. 3kelebek3 çoktandır yok. Hiç uğradı mı?
Belli bir süre sonra siteye uğrayamayan galiba çok kişi var. Halbuki kitap mekanında hepsinin listesini görmek çok iyi olurdu.
Yoksa bu arkadaşlar başka forumlara yazıyor belki ben görmüyorum, gerçekten galiba yeni siteyi kullanamıyorum.

Merhabalar...
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
İşteyim ben de.
Hiç kitap okuyamadım kaç gündür, evdeyken okumam lazım bu kitabı anladım. Dışarıda iken bön bön kitabıma bakan yüzler oluyor aşırı rahatsız oluyorum.

Günaydınlar.
Kavim-Ahmet Ümit bitti
Yeni kitaplarım Coraline sayfa 71
ve Oğullar ve Rencide Ruhlar

Merhaba, Kelebek'i sormuşsunuz kendisi işten ayrıldı ve şuan hamile buraya da pek uğramıyor sanırım 2 hafta kadar önce konuşmuştum...

Hımm merak ettim neyi okuyorsun?

Benim için sadece perşembe
Ne yarım günden ne de dünden nasiplendik.
Hep çalış hep çalış.

oyy oyy o zaman fenaymış bilirim o duyguları herkes tatilken çalışmak fenadır neyse ama al işte tatilde bitti bugün iş başındayız :)

Merhaba, Kelebek'i sormuşsunuz kendisi işten ayrıldı ve şuan hamile buraya da pek uğramıyor sanırım 2 hafta kadar önce konuşmuştum...

Biliyorum işten çıktığını ve durumunu ama arada geliyor mu diye merak etmiştim. Önceden çok sık uğramış üyelerin yokluğundan bahsediyordum. :) Cevap için teşekkürler.

Biliyorum işten çıktığını ve durumunu ama arada geliyor mu diye merak etmiştim. Önceden çok sık uğramış üyelerin yokluğundan bahsediyordum. :) Cevap için teşekkürler.

rica ederim... sanırım artık hiç uğrayamıyor buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…