Kızlarrrr!!!
Hepsi Burada'da imzalı yeni çıkan kitaplar 9.90 ve 25 TL kitap alışverişine kargo ücretsiz.
Bakmanızı tavsiye ederim.
Ben hemen Ayşe Kulin-Handan
Canan Tan-Pembe ve Yusuf sepete attım.Tek tereddütüm bu kitapların cep boy olma ihtimali.Cep boy kitap okumaktan pek zevk almıyorum.Bunun içinde müşteri hizmetlerine mail attım.Cep boy değilse sipariş edeceğim.
Bu kitapların dışında: Yaralı,Elif Gibi Sevmek,Allah De Ötesini Bırak,Sabah Uykum,Beyoğlunun En Güzel Abisi,Kendi Gecesinde,Agafya,Kayıp Sicil,Yaz,Öteki Bahçe kitapları var.
Gelen cevabı yazarmısın canım...
Tabi zeliş mail gelince iletirim gelen bilgiyi
selam kızlar. dereceye girenleri tebrik ederiyorum.
iki gündür migrenle uğraşıyorum. hiç okuyamadım
iskender pala -od devam
Kızlarrrr!!!
Hepsi Burada'da imzalı yeni çıkan kitaplar 9.90 ve 25 TL kitap alışverişine kargo ücretsiz.
Bakmanızı tavsiye ederim.
Ben hemen Ayşe Kulin-Handan
Canan Tan-Pembe ve Yusuf sepete attım.Tek tereddütüm bu kitapların cep boy olma ihtimali.Cep boy kitap okumaktan pek zevk almıyorum.Bunun içinde müşteri hizmetlerine mail attım.Cep boy değilse sipariş edeceğim.
Bu kitapların dışında: Yaralı,Elif Gibi Sevmek,Allah De Ötesini Bırak,Sabah Uykum,Beyoğlunun En Güzel Abisi,Kendi Gecesinde,Agafya,Kayıp Sicil,Yaz,Öteki Bahçe kitapları var.
Hayırlı uğurlu olsun canım.Selam kızlar
Bu hafta pek uğrayamayacağım aranıza, kardeşimin düğünü var Cumartesi günü. Pek okuyamıyorum o yüzden
Oyy teşekkürler canım, çok zor yahu dün çeyiz serildi hem fiziken hem ruhen çöktüm yaniHayırlı uğurlu olsun canım.
Sağol canım Allah razı olsun, mutlu olurlar inşallahB BayanHicKimse hayırlı olsun inşallah...
sürekli ordan alıyorum kitaplarımı,
cep boysa mutlaka belirtiyorlar, problem yaşayacağınızı zannetmiyorum
ve hızlarını seviyorum
elimdeki bitmeden yenisi geliyor
hayırlı olsun şimdiden, benim de gözüm handan ile pembe ve yusufta
Bilmez miyim? Yakın zamanda benim erkek kardeşim de evlendi.Oyy teşekkürler canım, çok zor yahu dün çeyiz serildi hem fiziken hem ruhen çöktüm yani
Şimdi tekrardan baktım cnm haklısın valla yazıyor yanında cep boy diye kimilerinin ama bunlarda yazmıyor demekki cep boy değil o halde alabilirim
Tşkler.Sanada hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?