Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlarrrr!!!

Hepsi Burada'da imzalı yeni çıkan kitaplar 9.90 ve 25 TL kitap alışverişine kargo ücretsiz.
Bakmanızı tavsiye ederim.

Ben hemen Ayşe Kulin-Handan
Canan Tan-Pembe ve Yusuf sepete attım.Tek tereddütüm bu kitapların cep boy olma ihtimali.Cep boy kitap okumaktan pek zevk almıyorum.Bunun içinde müşteri hizmetlerine mail attım.Cep boy değilse sipariş edeceğim.

Bu kitapların dışında: Yaralı,Elif Gibi Sevmek,Allah De Ötesini Bırak,Sabah Uykum,Beyoğlunun En Güzel Abisi,Kendi Gecesinde,Agafya,Kayıp Sicil,Yaz,Öteki Bahçe kitapları var.

Gelen cevabı yazarmısın canım...

selam kızlar. dereceye girenleri tebrik ederiyorum.
iki gündür migrenle uğraşıyorum. hiç okuyamadım

iskender pala -od devam

selam kızlar. dereceye girenleri tebrik ederiyorum.
iki gündür migrenle uğraşıyorum. hiç okuyamadım

iskender pala -od devam

Dereceye girenler derken???

Kitap sayılarımı toplanıyor bak bunu bilmiyordum peki nerede paylaşılıyor ki?

yaralı bitti kızlar, kürk mantolu madonnaya başlamayı düşünüyordum ama bu ara tüm vaktimi mevzuatlara ayırmak zorundayım...Şimdilik herkeslere iyi okumalar sınavı başarıyla bi atlatayım hayırlısı sonra tekrar kitaplara merhaba demeyi düşünüyorum

sürekli ordan alıyorum kitaplarımı,
cep boysa mutlaka belirtiyorlar, problem yaşayacağınızı zannetmiyorum
ve hızlarını seviyorum
elimdeki bitmeden yenisi geliyor
hayırlı olsun şimdiden, benim de gözüm handan ile pembe ve yusufta

Şimdi tekrardan baktım cnm haklısın valla yazıyor yanında cep boy diye kimilerinin ama bunlarda yazmıyor demekki cep boy değil o halde alabilirim
Tşkler.Sanada hayırlı olsun bu arada

Şimdi tekrardan baktım cnm haklısın valla yazıyor yanında cep boy diye kimilerinin ama bunlarda yazmıyor demekki cep boy değil o halde alabilirim
Tşkler.Sanada hayırlı olsun bu arada

bende sipariş veriyorum o zaman

fiyatlar neden bu kadar uygun acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…