Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın , mimoza sürgünü nasıl ben çok beğeniyorum Nazan Bekiroğlu'nu hep aklımda olan bi kitap nar ağacıyla aynı tadı veriyormu.

Günaydın.
Bende severim Nazan Bekiroğlu'nu. Bu kitabı denemelerden oluşuyo. Kısa kısa yazılar. Bazı yazıları güzel ama bazılarını beğenmedim diyebilirim. Henüz bitirmedim ama 150. sayfadayım.

Ve dağlar yankılandı sayfa 70 deyim.
Nazan bekiroğlunu bende okumak istiyorum. Ilk olarak hangi kitabını tavsiye edersiniz.

Sessiz Oda sayfa 148

Bu kitabı bu sayfada sizlerden birinin tavsiyesi ile aldım ya gerçekten minnettarım sizlere...

Çoook güzel bir kitap gerçekten okunması gerekli bir otobiyografi...

Günaydınlar
İstanbul hatırası sf 65 deyim. Şu uykusuzluğu bi atabilsem olduğum yere kıvrılmak istiyorum kaç gündür. Okuyamıyorum bitürlü dün akşam kızımı yatırayım dedim onunla birlikte uyuyup kalmışım.

Nazan bekiroğlunu bende okumak istiyorum. Ilk olarak hangi kitabını tavsiye edersiniz.

Nar ağacını tavsiye derim canım ben La sonsuzluk hecesi ve Yusuf ile Züleyhayı okumuştum üçüde güzeldi .

Günaydınlar.
Bende La Sonsuzluk Hecesi, Nar Ağacı ve Yusuf ile Züleyha yı okudum. En çok La Sonsuzluk Hecesini beğenmiştim. Belkide ilk okuduğum kitabı olduğundan olabilir. Ama diğer kitaplarıda güzel.

Şu an Mimoza Sürgünü 220. sayfadayım. Bugün bitirmeyi düşünüyorum.

Mimoza sürgünü nasıl?
Okumak istediğim kitaplardan biri
Daha önceden Nazan Bekiroğlun'dan-Nar Ağacını okumuştum.

Mimoza sürgünü denemelerden oluşan bir kitap. Kısa kısa yazılardan oluşuyo. Yazıların kimisi bana hitap etti ama kimisinide okumakta zorlandım. Yinede okunabilir, ama Nazan Bekiroğlunun diğer kitaplarına göre vasat.

Bu arada kızlar merhaba
2 gündür hasta olduğum için işe gitmedim doğal olarakta buralarda değildim.
Evdeyken kitap okurum diye düşünmüştüm fakat malesef hasta olunca insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor.

O yüzden hala Ayşe Kulin-Vedadayım

Geçmiş olsun.

Ali Demirel - İffet Ya hu
36. sayfadayım.

Merhaba arkadaşlar buranın "Kadınların Kitap Mekanı" konusundan farklı ne?

İşyerindeki arkadaşlarımın acaip bir şekilde tavsiyeleri sonucu
Ayşe Kulin'in yanında Murat Menteş-Dublörün Dilemasına başladım.

Ayşe Kulin-Veda -250
Dublörün Dileması -40

Selam kızlar.Okuyamıyoruuummm
Şu Çılgın Türkler 30'lardayım.Utandım kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…