Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de seneler önce okumuştum şimdi tekrar okumak istiyorum. 15 yaş halimle öyle bir kitabı yeterince anlayabildiğimi sanmıyorum.
Sindirerek okumakta fayda var.

Kralicenin Soytarisi
Ask bir ayrilik otede
Gunahkar-tess gerritsen
Cesur yeni dunya
Simdilik bunlar var sirada ama hangisinden baslasam P PembePaltolu , yardim et

İlk ikisi aşk kitabı sanırım bilmiyorum. Tess Gerristen severim, tıbbi polisiyeleri çok iyi.
Cesur Yeni Dünya en sevdiğim kitaplardan biri. Mükemmel bir distopya ve sistem eleştirisi. Pek objektif olamayacağım benim fikrimi sorarsan.

O yüzden sen hangi ruh halindeysen o kitabı seç.

Ama hic yardimci olmadin sen de
Asktan giderim heralde, hic okumadim bu aralar ask kitabi

Kızlar bu aralar biraz kafamı dağıtacak bir kitap arıyorum. Böyle romantik bir şey istemiyorum yada kişisel gelişim falan.. Diz üstü edebiyattan bir şeyler baktım ama çok da tatmin edici olmadılar. Bana önerebileceğiniz bir kitap var mı?

herkese merhaba :) bugün menekşe kokulu hikayelere başlıcam :) okuyan var mı ? nasıl bir kitap :)

kanka kraliçenin soytarısını oku boleyn serisinin devam kıtabı sen begenırsen bende okurum sen begenmezsen ben bulaşmam
mrb canım ben okudum boleyn serisini okumadım ama kraliçenin soytarısını annem vermişti bu ne tuğla gibi demiştim 1 haftada bitti..Bu arada kilere gittim 2 tane kitap aldım senin bahsettiğin yazarı almadım yaa..Bi sürü kitabı vardı alsam seri almak gibi bi takıntım var hepsinde çok gelir diye girmedim..Ama çook güzel kitaplar vardı geneli dedektif,seri katil hikayeleri falan...Biraz tarih olaydı iyiydi..Ben unutulan kraliçe diye bi kitap aldım..

ayyyyyy tessin seri olmayan kitaplarıda var onlardan alsaydın bıtane ya bizim kilerde olsaydı ben toplardım hepsını

ayyyyyy tessin seri olmayan kitaplarıda var onlardan alsaydın bıtane ya bizim kilerde olsaydı ben toplardım hepsını
hangileri seri değil canım....Günahkar,çırak,ikiz bedenler,gece yarısından sonra,kan gölü vardı...Bu arada çok beğeniyosan alıp yollayabilirim..

bide bi seri daha aldım bıraktım elime jane casey diye bi yazar..5 kurban,ölümün soğuk sesi,acımasız kitapları...Ama bu tarza hiç girmedim beğenirmiyim bilemedim..Tess gerritsen in de tarzı dedektif falan galiba o yüzden bilemedim..Akıcı mı yani hani bazıları böle sonuna kadar hiç ipucu vermez,sıkıcı sonu bomba olur onada deliririm..

hangileri seri değil canım....Günahkar,çırak,ikiz bedenler,gece yarısından sonra,kan gölü vardı...Bu arada çok beğeniyosan alıp yollayabilirim..
valla tessin kitapları guzeldir bir tanede olsa denemenı tavsıye ederım ama bunlar seri kitapları malesefkı:)
dusuncen ıcınde cok tesekkur ederım baska kılerede bakıyım bulamazsam ısterım senden:)jane casey hic duymadım malesefkı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…