- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Gunaydinnn
Yeni kitabima karar veremedim[/QUOTE7]
Neler var elinde?
Kralicenin Soytarisi
Ask bir ayrilik otede
Gunahkar-tess gerritsen
Cesur yeni dunya
Simdilik bunlar var sirada ama hangisinden baslasam P PembePaltolu , yardim et
Ama hic yardimci olmadin sen deİlk ikisi aşk kitabı sanırım bilmiyorum. Tess Gerristen severim, tıbbi polisiyeleri çok iyi.
Cesur Yeni Dünya en sevdiğim kitaplardan biri. Mükemmel bir distopya ve sistem eleştirisi. Pek objektif olamayacağım benim fikrimi sorarsan.
O yüzden sen hangi ruh halindeysen o kitabı seç.
kanka kraliçenin soytarısını oku boleyn serisinin devam kıtabı sen begenırsen bende okurum sen begenmezsen ben bulaşmamKralicenin Soytarisi
Ask bir ayrilik otede
Gunahkar-tess gerritsen
Cesur yeni dunya
Simdilik bunlar var sirada ama hangisinden baslasam P PembePaltolu , yardim et
Ama ben Boleyn serisini bilmiyom kikanka kraliçenin soytarısını oku boleyn serisinin devam kıtabı sen begenırsen bende okurum sen begenmezsen ben bulaşmam
mrb canım ben okudum boleyn serisini okumadım ama kraliçenin soytarısını annem vermişti bu ne tuğla gibi demiştimkanka kraliçenin soytarısını oku boleyn serisinin devam kıtabı sen begenırsen bende okurum sen begenmezsen ben bulaşmam
ayyyyyy tessin seri olmayan kitaplarıda var onlardan alsaydın bıtane ya bizim kilerde olsaydı ben toplardım hepsınımrb canım ben okudum boleyn serisini okumadım ama kraliçenin soytarısını annem vermişti bu ne tuğla gibi demiştim1 haftada bitti..Bu arada kilere gittim 2 tane kitap aldım senin bahsettiğin yazarı almadım yaa..Bi sürü kitabı vardı alsam seri almak gibi bi takıntım var hepsinde çok gelir diye girmedim..Ama çook güzel kitaplar vardı geneli dedektif,seri katil hikayeleri falan...Biraz tarih olaydı iyiydi..Ben unutulan kraliçe diye bi kitap aldım..
hangileri seri değil canım....Günahkar,çırak,ikiz bedenler,gece yarısından sonra,kan gölü vardı...Bu arada çok beğeniyosan alıp yollayabilirim..ayyyyyy tessin seri olmayan kitaplarıda var onlardan alsaydın bıtane ya bizim kilerde olsaydı ben toplardım hepsını
valla tessin kitapları guzeldir bir tanede olsa denemenı tavsıye ederım ama bunlar seri kitapları malesefkı:)hangileri seri değil canım....Günahkar,çırak,ikiz bedenler,gece yarısından sonra,kan gölü vardı...Bu arada çok beğeniyosan alıp yollayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?