yok yok orjınal bende seviyorum ama bulamazsam korsan kitaba dadanıyorumNiye kızsınlar ki hiç okumamaktan iyi napalım gücümüz yetmiyo..Bende bazen alıyorum..Ama böyle indirimler oldu mu çok seviniyorum orjinal gibi olmuyo ki kokusu kapağı amaan hastamıyım ne
valla ne tarz beğendiğine bağlı..Yani genelde kötü şeyler yaşayanların nasıl toparlandığını gösteren hikayeler aslında..Ben morlaim bozuksa kafam bişey almıyosa okuyorum rahatlıyorumyok yok orjınal bende seviyorum ama bulamazsam korsan kitaba dadanıyorumbu arada debbienın kıtapları nasıl?bi tane kitabını aldımda okunacaklar lıstemde beklıyo elımdekı bıttıkten sonra onamı baslasam?
valla ne tarz beğendiğine bağlı..Yani genelde kötü şeyler yaşayanların nasıl toparlandığını gösteren hikayeler aslında..Ben morlaim bozuksa kafam bişey almıyosa okuyorum rahatlıyorummutlu son geneli çünkü..Sende hangisi var..
Güzel bende ilk onu okudum devamını aldım bide bu yazarı anneme benzetiyorum benim annemde örgü çok seviyo ve sinirliyken mutluyken falan hep örerbende serinin il kitabı var canım küçük mucizeler dükkanı:)
kesinlikle çok farklı bi atmosferi var. kitap markete gidip bakıyorsun vs evet de fuar daha başka oluyor
canım umarım sen de bir gün o fırsatı bulursun
cumartesi saat 11 gibi fuarda oldum, elimde listem vardı aşağı yukarı nerelere uğrayacağımı planlamıştım zaten (evde hastamız olduğu için hızlı hareket etmek zorundaydım) tıkır tıkır gittim aldım ister istemez liste dışından da bir yığın kitap aldım ve 2 saat içinde işimi hallettim. ben gittiğimde pek kalabalık değildi ama benim çıkmama yakın okullar öğrencileri otobüs otobüs getirmeye başlamıştı
hepsiburadaya çok kızgınım ben. Aslı Erdoğan'ları tamamlamak için eksik tüm kitaplarını sipariş ettim 1 tanesi hariç hepsi kargoya veriliş süresi 4 gün olduğu halde 2 gün içinde paketlendi, diğer 1 tane 1 hafta oldu paketlenmedi sonra gecikme için bana kupon verdiler sonra kitap temin edilememektedir olarak göründü sistemde sonra benim listemden de çıkartıp para iadesi yaptılar. gecikme için verdikleri hediye çekiyle kitap aldım tamam da o beni mutlu etmedi, ben Aslı Erdoğan'ları tamamlamak istiyordumüstelik 8 Kasım 2015'e kadar kitap almama kararı da aldım, çok kötü oldu hepsiburadanın kazığı
kızlar kurk mantolu madonna yı okuyan varmı aranızda
bende dun bıtırdım bu kıtabı bıraz sıkıcı geldı ılk baslarda ama sonu guzel bıttıBen geçtiğimiz ay okumuştum.Güzeldi tavsiye ederim.
Evet, insan nereye bakacağını şaşırıyor. Mutluluktan çıldırıyor.kızlaar tüyapa gittim ve tabiki nereye bakacağımı hangi kitabı alacağımı şaşırdım..Eşim benden çok kitap aldı ben netten de almıştım bu yıl sanırım bunlar bana yeter
Ben de öyleyim.ayy ben gittim de insan nereye saldıracağını bilemiyo sonunda da yorgun düşüp ne bulursa alıp kaçıyoBide bende bişey var boş tezgaha gidiyorum hemen doluyo şanssızlıkta bedeviden öteyim..
Günaydın, imzandaki kahve şahane canım çekti. :)günaydınlar
Ahmet Ümit-İstanbul Hatırası - sf 220
kitap müthiş sindire sindire okuyorum
kitap kahve ayrılmaz ikili ikisinede bayılırım buyrun beraber içelimEvet, insan nereye bakacağını şaşırıyor. Mutluluktan çıldırıyor.
Ben de öyleyim.
Bir dükkana girerim. Ardımdan dolar...
Şanssızlık değil bu kısmetli olmak bence.
Günaydın, imzandaki kahve şahane canım çekti. :)
sağ ol. :)kitap kahve ayrılmaz ikili ikisinede bayılırım buyrun beraber içelim
Ayyyy! Çok mutlu oldum.aayyy bu topigi cok seviyorum, arada bir ugruyorum ve yorumlarinizi okuyup mutlu mutlu ayriliyorum. Hepinizi öpüyorum, yüce insanlar, sizler okudukca dünyamiz güzel olacak.
Bende cok okuyorum, hepinize zevkli saatler diliyorum kitaplarinizla.
Bu arada bende bir kitap dolusu bir kütüphaneye girince icim cosuyor, mutluluktan kalbim duracak gibi oluyor. O an hepsini alip okumak istiyorum!!!. Hayatta kitapsiz cikmam bir yere, olaki bos zamanim olursa okurum diye...Hadi sizleri fazla tutmayayim kitap kurtcuklari sizi !!!Kendinize iyi bakin. Bu arada okumak Alzheimeri önlüyor, ne kadar beyin calisirsa o kadar az bu hastalik olusuyor. Sevgiler !
Filozof_Prenses katilacagim canim, sadece bu ara su alman kitaplarimi bir bitireyim, tabiki benim icin büyük bir seref sizlerle olmak. Yemin ediyorum KK`nin en güzel topigi burasi. kacinci sayfaya gelmis bakarmisiniz, yani sizler var oldukca ümitlerimiz hep olacak. Iyiki varsiniz kitap kurtcuklari, sizleri hepinizi teker teker öpüyorum. Kusura bakmayin öyle parazit gibi araya girdim. Konunuzu dagitmak istemiyorum, sadece mutluluktan dayanamayip yazdim. Özzür diliyorum. Söz, yakinda bende katilacagim. Saygilar sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?