- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Filozof_Prenses katilacagim canim, sadece bu ara su alman kitaplarimi bir bitireyim, tabiki benim icin büyük bir seref sizlerle olmak. Yemin ediyorum KK`nin en güzel topigi burasi. kacinci sayfaya gelmis bakarmisiniz, yani sizler var oldukca ümitlerimiz hep olacak. Iyiki varsiniz kitap kurtcuklari, sizleri hepinizi teker teker öpüyorum. Kusura bakmayin öyle parazit gibi araya girdim. Konunuzu dagitmak istemiyorum, sadece mutluluktan dayanamayip yazdim. Özzür diliyorum. Söz, yakinda bende katilacagim. Saygilar sevgiler.
Aysenur'a katılıyorum.Ne kusuru cnm.Bu kadar güzel cümlelerin kusurumu olurmuş
Tamam bekleriz buyur gel
Khaled Hosseini nin ve dağlar yankılandı bitti. Yazarın diğer kitapları gibi bu da çok güzeldi.
Ben açıkcası en Güzeli şu idi diyemem. Hepsinin TADI ayrı idi.Diğer iki kitabından sonra çok beğenilmediğini okuyorum genelde yorumlarda. Yazarla ilgili hayal kırıklığına uğramamak için okumaktan çekiniyorum.
bende aynı düşüncedeyimDiğer iki kitabından sonra çok beğenilmediğini okuyorum genelde yorumlarda. Yazarla ilgili hayal kırıklığına uğramamak için okumaktan çekiniyorum.
Mutlu cumalar...
Ne zamandır uğrayamıyordum.
Vampir akademisi bitti.
Oldukça keyifli bir kitapmış hele finali müthiş.
Muhakkak okuyun.
Şimdi sırada Kumral Ada Mavi Tuna.
Tabii kiKumral Ada Mavi Tuna'yı bende merak ediyorum canım.
Yorumlarını bekliyorum.
Bu Kumral Ada Mavi Tuna'yı yıllar önce okumuştum ama hatırlamıyorum. :'(Kumral Ada Mavi Tuna'yı bende merak ediyorum canım.
Yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?