Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar
Toprak Ana- Cengiz Aytmatov bitti .
Ne zamandır aklımda olan bi kitapdı indirimlerden faydalanıp aldım okudum çokda güzeldi.
Bakalım sırada ne var daha karar veremedim Son Kamelya biraz cezbediyor gibi , Cemile-Sultan Murat var yine Cengiz Aytmatovun .
Liste kalabalık okumak iste yeterki bi dünya klasik var evde sıra bekleyen

Ben Son Kamelya'dan önce son kitabı olan Gündüzsefası'nı aldım.
Henüz okumadım ama ikisini de çok merak ediyorum zira ilk 3 kitabı şahaneydi.

Bu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.

Ben de buna kesinlikle katılıyorum.
O nedenle toplu kitap almıyorum.
Çünkü aldığımda okumazsam ve beklerse o kitabı okuyasım gelmiyor bir daha.
Mesela yaklaşık 2 sene önce aldığım birkaç kitabım hala okunmayı bekliyor.
Ben de bir defada en fazla 3 kitap alıyorum artık.

günaydınlar

yeni kitabım Cemile- SultanMurat - Cengiz Aytmatov
Bugün Cengiz Aytmatov'un doğum günü
(Allah rahmet eylesin.)
Bu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.

Tuna ve DerinMavi, her ikinize de sonuna kadar katılıyorum.
Tuna beni de bekleyen elliye yakın kitap var. Hepsi benim değil, okumak için ödünç aldıklarım dahil!

Bende kitaplar konusunda çok doyumsuz oldum sürekli alıyorum ve birini bitirmeden diğerine başlıyorum.3 4 kitap aynı anda gidiyor yada bazıları yarım kalıyor.

Bende kitaplar konusunda çok doyumsuz oldum sürekli alıyorum ve birini bitirmeden diğerine başlıyorum.3 4 kitap aynı anda gidiyor yada bazıları yarım kalıyor.
Azra, meraktan çatlıyorum. Diğerine başlamak istiyorum ama yapmıyorum.
Bunu yapmıyorum. Biri bitmeden diğerine başlamıyorum. Ayrıca hiçbir kitabı yarım bırakamıyorum. Beğenmesem de süründürüyorum elimde... örnek : empati 3 ay süründü elimde. inatla bitirdim

sen çok azimlisin canım benim yarım bıraktığım kitaplar okuduklarımdan fazla .
herkes çok kitap okuyorsun diyor ama hep yarım kalıyorlar.hedefler tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…