merhabalar
Toprak Ana- Cengiz Aytmatov bitti .
Ne zamandır aklımda olan bi kitapdı indirimlerden faydalanıp aldım okudum çokda güzeldi.
Bakalım sırada ne var daha karar veremedim Son Kamelya biraz cezbediyor gibi , Cemile-Sultan Murat var yine Cengiz Aytmatovun .
Liste kalabalık okumak iste yeterki bi dünya klasik var evde sıra bekleyen
hoşbuldum teşekkür ederim evet gerçekten öyle komikHoş geldiniz.
Çok matrak bir kitap. :)
Hoş geldiniz.
Ben de merak ediyorum. Henüz almadım.
Güle güle oku canım.
Ilk 3 kitabı derken hangi kitaplardan bahsettin canım.Ben Son Kamelya'dan önce son kitabı olan Gündüzsefası'nı aldım.
Henüz okumadım ama ikisini de çok merak ediyorum zira ilk 3 kitabı şahaneydi.
Ilk 3 kitabı derken hangi kitaplardan bahsettin canım.
Teşekkür edeim. Bunlar da okumak istediğim kitaplar arasında.Mart Menekşeleri, Yağmur Sonrası ve Böğürtlen Kışı tatlım.
Selamlar.
Siddharta sayfa 85'teyim. Bugün bitirmeyi planlıyorum.
Benim de sıradaki kitaplarımdan. Okuyunca yorum yapabilir misin?
Bu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.
Bugün Cengiz Aytmatov'un doğum günügünaydınlar
yeni kitabım Cemile- SultanMurat - Cengiz Aytmatov
Bu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.
Tuna ve DerinMavi, her ikinize de sonuna kadar katılıyorum.Ben de buna kesinlikle katılıyorum.
O nedenle toplu kitap almıyorum.
Çünkü aldığımda okumazsam ve beklerse o kitabı okuyasım gelmiyor bir daha.
Mesela yaklaşık 2 sene önce aldığım birkaç kitabım hala okunmayı bekliyor.
Ben de bir defada en fazla 3 kitap alıyorum artık.
Ben Son Kamelya'dan önce son kitabı olan Gündüzsefası'nı aldım.
Henüz okumadım ama ikisini de çok merak ediyorum zira ilk 3 kitabı şahaneydi.
Bugün Cengiz Aytmatov'un doğum günü
(Allah rahmet eylesin.)
.
Son kamelyayı bu konudaki arkadaşlardan heveslenip aldım zaten ilk defa okuycam bu yazarı.
Azra, meraktan çatlıyorum. Diğerine başlamak istiyorum ama yapmıyorum.Bende kitaplar konusunda çok doyumsuz oldum sürekli alıyorum ve birini bitirmeden diğerine başlıyorum.3 4 kitap aynı anda gidiyor yada bazıları yarım kalıyor.
Azra, meraktan çatlıyorum. Diğerine başlamak istiyorum ama yapmıyorum.
Bunu yapmıyorum. Biri bitmeden diğerine başlamıyorum. Ayrıca hiçbir kitabı yarım bırakamıyorum. Beğenmesem de süründürüyorum elimde...örnek : empati 3 ay süründü elimde. inatla bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?