Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de kitapları sabrımı fazla zorlamadığı sürece bitiririm.
Ama Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer diye bir kitap vardı.
Onu mesela yarıda bıraktım çünkü sabrımı fena zorladı.
Genelde sıkıcı da olsa bitiririm ben de.

Bende kitaplar konusunda çok doyumsuz oldum sürekli alıyorum ve birini bitirmeden diğerine başlıyorum.3 4 kitap aynı anda gidiyor yada bazıları yarım kalıyor.
aynı doyumsuzluk bendede var bitirip bitirip almak lazım geçen günlerde almıycam dedim 1 ay sabredebildim yine 4 kitap aldım böylelikle bekleyenler yine beklemeye devam ediyorlar
ha ha empati bendede sürünmüştü

ben ne aldığımıda bilmiyorum bazen 2 kitabı tablete indirdim.(açlık ve zeytindağı)sonra unuttum onları gidip internetten de aldım.Benimki acayip bir kafa.Açlık kitabını okuduktan sonra baktım tabletede indirmişim

sen çok azimlisin canım benim yarım bıraktığım kitaplar okuduklarımdan fazla .
herkes çok kitap okuyorsun diyor ama hep yarım kalıyorlar.hedefler tutmuyor.
Bana da herkes "çok okuyorsun" diyor da burada okuyanların yanında esamem okunmaz.

Aaa! O kitabı ben de aldım. Bekliyor. SIKICI mı yahu?

Selam kızlar
Dün 9 da uyudum tek satır bile okuyamadı

Aaa! O kitabı ben de aldım. Bekliyor. SIKICI mı yahu? [/QUOTE]

Bende beğenmiştim. Severim kişisel gelişim kitaplarını. Üstelik bu roman haline getirilmiş bir kitaptı. Severek okumuştum.

Evet, beğenen de çok.
Senin çocuğun var mıydı? Hanidir soracağım. :) Unutuyorum.

Ben Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet gezer kitabını çok beğenmiştim.Ayrıca kitabın bana kattığı faydalı bakış açıları olduğunuda düşünüyorum.
Kitapta yer alan şu cümle çok hoşuma gitmişti mesela; En önemli şeyler kimi zaman hiç fark edilmeden geçip gidenlerdir...
Ve yazarın Seni Herşeyin Mümkün Olduğu Bir Yere Götüreceğim kitabıda alıncaklar listemde merak ediyorum

Bu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.
Ayni seye ben de karar verdim Tuna yaklasik bir yildir stoklarimi bitirmeye ugrasiyorum, son 30 kaldi benim de, bundan sonra bi daha bu kadar kitap yigmam eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…