- 5 Mayıs 2013
- 33.901
- 41.541
- 798
Azra, meraktan çatlıyorum. Diğerine başlamak istiyorum ama yapmıyorum.
Bunu yapmıyorum. Biri bitmeden diğerine başlamıyorum. Ayrıca hiçbir kitabı yarım bırakamıyorum. Beğenmesem de süründürüyorum elimde...örnek : empati 3 ay süründü elimde. inatla bitirdim
aynı doyumsuzluk bendede var bitirip bitirip almak lazım geçen günlerde almıycam dedim 1 ay sabredebildim yine 4 kitap aldım böylelikle bekleyenler yine beklemeye devam ediyorlarBende kitaplar konusunda çok doyumsuz oldum sürekli alıyorum ve birini bitirmeden diğerine başlıyorum.3 4 kitap aynı anda gidiyor yada bazıları yarım kalıyor.
ha ha empati bendede sürünmüştüAzra, meraktan çatlıyorum. Diğerine başlamak istiyorum ama yapmıyorum.
Bunu yapmıyorum. Biri bitmeden diğerine başlamıyorum. Ayrıca hiçbir kitabı yarım bırakamıyorum. Beğenmesem de süründürüyorum elimde...örnek : empati 3 ay süründü elimde. inatla bitirdim
Bana da herkes "çok okuyorsun" diyor da burada okuyanların yanında esamem okunmaz.sen çok azimlisin canım benim yarım bıraktığım kitaplar okuduklarımdan fazla .
herkes çok kitap okuyorsun diyor ama hep yarım kalıyorlar.hedefler tutmuyor.
Aaa! O kitabı ben de aldım. Bekliyor. SIKICI mı yahu?Ben de kitapları sabrımı fazla zorlamadığı sürece bitiririm.
Ama Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer diye bir kitap vardı.
Onu mesela yarıda bıraktım çünkü sabrımı fena zorladı.
Genelde sıkıcı da olsa bitiririm ben de.
Bana da herkes "çok okuyorsun" diyor da burada okuyanların yanında esamem okunmaz.
Aaa! O kitabı ben de aldım. Bekliyor. SIKICI mı yahu?
Evet, beğenen de çok.Halam beğendiğini söylemişti ama ben tahammül edemedim :)
as. evde misin? çalışıyor musun? işlerin vardır, normaldir. :) insan bazen de ayılamıyorSelam kızlar
Dün 9 da uyudum tek satır bile okuyamadı
Evet, beğenen de çok.
Senin çocuğun var mıydı? Hanidir soracağım. :) Unutuyorum.
Wikitap ne yaaaKızlar bazılarınızla Vikitap'tan ekleştik ama çoğunuzla ekleşemedik.
Tekrar yazayım takipleşmek isteyen varsa Vikitap'ta Pocahontaz olarak kayıtlıyım.
Wikitap ne yaaa
Evet, beğenen de çok.
Senin çocuğun var mıydı? Hanidir soracağım. :) Unutuyorum.
Ayni seye ben de karar verdim TunaBu arada okunmayı bekleyen 50 ye yakın kitabım var. Kitaplarım bitmeden yeni kitap almayı düşünmüyorum. Kitabı alır almaz okumaya başlamanın daha zevkli olduğuna karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?