Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Evt bende merak ediyorum Mabel .Hatta kitabını okuyayımda filmide sonra izlerim
bencede,ben de sonra izlemiştim filmi.zaten aksi olduğunda kitaptan aynı zevki vermiyor bana.hayal gücümü kullanamıyorum ki...çok güzel bir kadını anlatsa ben bambaşka bir kadın düşünebilecekken filmdeki kadını düşlüyorum...tasvirleri anlamsız kılıyor filmler...

İyi akşamlar bilgeler
Asil Kan'ı bitirdim ama serinin ilk kitabı Doğum Lekesi'ni daha çok beğendim sanki. Yine de tavsiye edilebilir kitaptı. Değişik bir ütopya okumak isteyenler bu seriyi düşünsün.
Yeni kitabım Aldatma, sayfa 50deyim. Böyle kitaplar hep psikolojimi bozuyor Evli çiftlerden kadın olan en yakın arkadaşlarıyla aldatıyor eşini

Gecen kilerde gördum bu kitabi nasi bisey sarar mi gerci bu aldiklarimin yarisini okumadan kitap yasak..5-6 tane okuyup boleyn serisine dalmayi dusunuyorum.:)

Gecen kilerde gördum bu kitabi nasi bisey sarar mi gerci bu aldiklarimin yarisini okumadan kitap yasak..5-6 tane okuyup boleyn serisine dalmayi dusunuyorum.:)
Yaa ben de kilerin kitaplarını gördükçe içim gidiyor ama alamam tutuyorum kendimi, yoksa kitaplar birikince daha vahim oluyor durum
Boleyn serisi de entrika doludur valla, ben Tudor ailesiyle ilgili iki kitap okudum, doydum valla entrikalara

Günaydınlar bayanlar
Yedinc Gün-İhsan Oktay Anar 68deyim. Pek okuyacak fırsat yaratamadım maalesef.
O kitabı çıkar çıkmaz almıştım.ama o dönemdeki psikolojik durumum öyle ağır bir kitabı okumamı engelledi.ya da ben keyifli olmadığım için kitap ağır geldi.bilemiyorum.sen deyince hatırladım kitabı, okumadığımı.

Günaydın kızlar
Maşallah siz ne kadar çok kştap okuyorsunuz. Ne çabuk bitiyor kitaplarınız. Ben gün içinde bir saat bile okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…