günaydınlar
Surrender mutluluklar dilerim .
@erdemaysenur31 güle güle oku canım kitaplarını .
kitabım bitmek üzere son 50 sf . Benimde yeni kitaplarım geldi Cengiz Aytmatovdan 2 kitap almıştım Toprak anayla başlıycam bakalım.
Tebrik eder, mutluluklar dilerim:)evlenıyorum da
bencede,ben de sonra izlemiştim filmi.zaten aksi olduğunda kitaptan aynı zevki vermiyor bana.hayal gücümü kullanamıyorum ki...çok güzel bir kadını anlatsa ben bambaşka bir kadın düşünebilecekken filmdeki kadını düşlüyorum...tasvirleri anlamsız kılıyor filmler...Evt bende merak ediyorum Mabel .Hatta kitabını okuyayımda filmide sonra izlerim
Gecen kilerde gördum bu kitabi nasi bisey sarar mi gerci bu aldiklarimin yarisini okumadan kitap yasak..5-6 tane okuyup boleyn serisine dalmayi dusunuyorum.:)İyi akşamlar bilgeler
Asil Kan'ı bitirdim ama serinin ilk kitabı Doğum Lekesi'ni daha çok beğendim sanki. Yine de tavsiye edilebilir kitaptı. Değişik bir ütopya okumak isteyenler bu seriyi düşünsün.
Yeni kitabım Aldatma, sayfa 50deyim. Böyle kitaplar hep psikolojimi bozuyorEvli çiftlerden kadın olan en yakın arkadaşlarıyla aldatıyor eşini
Yaa ben de kilerin kitaplarını gördükçe içim gidiyor ama alamam tutuyorum kendimi, yoksa kitaplar birikince daha vahim oluyor durumGecen kilerde gördum bu kitabi nasi bisey sarar mi gerci bu aldiklarimin yarisini okumadan kitap yasak..5-6 tane okuyup boleyn serisine dalmayi dusunuyorum.:)
O kitabı çıkar çıkmaz almıştım.ama o dönemdeki psikolojik durumum öyle ağır bir kitabı okumamı engelledi.ya da ben keyifli olmadığım için kitap ağır geldi.bilemiyorum.sen deyince hatırladım kitabı, okumadığımı.Günaydınlar bayanlar
Yedinc Gün-İhsan Oktay Anar 68deyim. Pek okuyacak fırsat yaratamadım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?