Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba iyi haftalar bayanlar

canım oğlun kaç yaşında.benimde kızım var 10 yaşında.Satranç turnuvasına almamışlar geçen sene katılmadı diye.
9 yaşında canım ilk defa katıldı bizimkide niye almadılarsa ilk katılım için yaş sınırımı var acaba , ilk gün 3 oyunda yenildi morali bozudu , ikinci gün 3 oyunuda aldı toparladık yani .

Günaydınlar Bilgeler

teşekkürler canım

ben çok etkilenmiştim kitabı kapat ağla öyle yani işin kötü tarafı yaşanan gerçeğe yakın olaylar .

Dimi en çok da bu üzüyor ya insanı, Sabah serviste okuyordum Leyla, Meryem ve Azize'nin karakoldan evlerine geri gönderildiği bölümü okudum ve kendimi hala etkisinde hissediyorum, güne kötü bir başlangıç oldu benim için.

Günaydın Herkese

Beni Seç-Kiera Cass bitti.Kitabı değerlendirecek olursam;Kapitalist düzeni masal tadında anlatan akıcı ve çerezlik bir kitap.
Açlık oyunlarına birebir benzemesede andırmıyorda değil.
Bu akşam aynı yazarın devam kitabı olan Elit'e başlıyorum.
Bakalım neler olacak

Merhabalar;

Uzun bir aradan sonra yine ben. Siteye düzenli girebilme vaktim olduğu için tekrardan aranıza katılmaya karar verdim. Kurallar eskisi gibi diye biliyorum ama ekstradan bir şey varsa söylerseniz sevinirim :)

Elimdeki kitap Ahmet Ümit_İstanbul Hatırası, syf. 561.

Daha önce başlamıştım ama sınavlarım olunca elime alamadım ve aramızda bir soğukluk oldu.
O yüzden tekrardan baştan başlamak istiyorum bugün.

Cancağızım, hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…