- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Selam kızlar.hala 100.sayfadayım.deniz katedrali.neden okumuyorsun diye sebebini soracak olursanız, elimde tlf.sürekli kk dayım da ondan.
9 yaşında canım ilk defa katıldı bizimkide niye almadılarsa ilk katılım için yaş sınırımı var acaba , ilk gün 3 oyunda yenildi morali bozudu , ikinci gün 3 oyunuda aldı toparladık yani .merhaba iyi haftalar bayanlar
canım oğlun kaç yaşında.benimde kızım var 10 yaşında.Satranç turnuvasına almamışlar geçen sene katılmadı diye.
imzan çoook tatlıGünaydın bilgeler
Kitabımda 100 sayfam kaldı bugün biter
okuldan kaynaklanıyor herhalde.tebrik ederim seninkini9 yaşında canım ilk defa katıldı bizimkide niye almadılarsa ilk katılım için yaş sınırımı var acaba , ilk gün 3 oyunda yenildi morali bozudu , ikinci gün 3 oyunuda aldı toparladık yani .
teşekkürler canımokuldan kaynaklanıyor herhalde.tebrik ederim seninkini
ben çok etkilenmiştim kitabı kapat ağla öyle yani işin kötü tarafı yaşanan gerçeğe yakın olaylar .Günaydınlar,
Bin Muhteşem Güneş sayfa 280
Gayet güzel gidiyor, çok etkileyici bir kitap...
Günaydınlar Bilgeler
teşekkürler canım
ben çok etkilenmiştim kitabı kapat ağla öyle yani işin kötü tarafı yaşanan gerçeğe yakın olaylar .
Günaydın
Dublörün Dilemması-44. sayfadayım.
Severek okuyorum ben de.Yakın zamanda okumuş olduğum bir kitap.
Farklı bir tarzı var yazarın.
Hem eğlendirip hemde düşündürmek böyle bir şey heralde
Cancağızım, hoş geldin.Merhabalar;
Uzun bir aradan sonra yine ben. Siteye düzenli girebilme vaktim olduğu için tekrardan aranıza katılmaya karar verdim. Kurallar eskisi gibi diye biliyorum ama ekstradan bir şey varsa söylerseniz sevinirim :)
Elimdeki kitap Ahmet Ümit_İstanbul Hatırası, syf. 561.
Daha önce başlamıştım ama sınavlarım olunca elime alamadım ve aramızda bir soğukluk oldu.
O yüzden tekrardan baştan başlamak istiyorum bugün.
Günaydınlar,
Bin Muhteşem Güneş sayfa 280
Gayet güzel gidiyor, çok etkileyici bir kitap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?