Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tolin neden okuyamıyorsun. Bir prblem mi var
Yeni kitabım istanbul hatırası Ahmet ümit. Ancak evde misafirlerim var. Başlayamadım. Büyük ihtimalle Pazartesi başlarım diye umuyorum.

(Nihayet) ince memed 2 ye başlıyorum
Evet çok doğru tahmin

Yanmış'ın yanında Menekşe Kokulu Hikayaler'e başlıyorum bugün iki gündür okuyamadıgım için hala yanmış sf 150

Bugün bir liste yaptım.
Önce 1984 bitecek ve sınava giricem.
Daha sonra okunmayı bekleyen kitaplarım şunlar:

Paulo Coelho - Aldatmak (Başlamıştım sınavlar sayesinde yarım kaldı)
Sarah Jio - Gündüzsefası
Ender Haluk Derince - Manolya Kokulu Hikayeler
Eleanor Moran - Aşkım Sana Ait

Bunlar alıp henüz okuyamadığım kitaplar.
Bir sürü de almayı düşündüklerim var.

Bu arada Alexandra Adometto'nun Hale, Hades ve Cennet kitaplarını okuyan var mı?
Bir dahaki siparişmde o serinin ilk kitabını ve Debbie Macomber'ın Kar Tanelerinin Bir Bildiği var adlı yeni kitabını almayı düşünüyorum.

tarzını blmıyorum ama paulo chello aldatmak cok kotu ya ınce bı kıtap ama yarısına zor geldım

tarzını blmıyorum ama paulo chello aldatmak cok kotu ya ınce bı kıtap ama yarısına zor geldım

Öyle mi diyorsun? Ben daha konuyu bile kavrayamadım ki.
Yeni başlamıştım ve sınavlar nedeni ile bırakmak durumunda kaldım.
Yarıda bıraktığım için önce ona devam edicem.
Hiç sarmazsa ben de mecburen bırakırım.

Leyla Navaro__İki Boy Ufak Pabuç bitti.

Kitapta kadın ve erkekte cinsiyet rolleriyle oluşan depresyon örneklerle anlatılıyor. Yorumlar yapılıyor. Okuması rahat, bazı olaylar tekrar gibi görünse de bir ayrım yakalıyor insan. Sıkılmadan okudum.

Yeni kitabım;
Tezer Özlü__Eski Bahçe~Eski Sevgi, 119 sayfa.

İlk defa okuyacağım yazarın kitabını. Çok yorum okudum, merak ettim. Keyifli olur inşallah.

Mutlu kalın bilgeler

1984 sayfa 146'dayım.
Başlarda çok sıkıldım zorunlu okuduğumdan dolayı.
Ama ilerledikçe konu sarmaya, ilginç gelmeye başladı.
2 gün içinde biteceğini düşünüyor ve umuyorum.

Günaydın bilgeler,

Bu aralar iş yoğunluğum ve birde okulların tatil olması düzenimi iyiden iyiye bozdu. Hafta sonu hiiç kitap okumadım. Dostoyevski Beyaz Geceler hala kitabın başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…