Güle güle okuç Ben de bugün sipariş verdim ama haftaya gelir gibi ancak.
inşallah canım ( benimki klasik kitap önyargısı)
çok güzel görünüyor , güle güle oku kitaplarını
inşallah canım ( benimki klasik kitap önyargısı)
D&R anında göndermiş.
Beklediğimden hızlı geldi yeni kitaplarım
Bugünde yeni kitaba başladım ama içlerinden okumak istediklerimde var
Neyse en kötü kararsızlığım hep böyle hangi kitabı okuyacağım konusunda olsuni
Eki Görüntüle 1384576
Amin.
Ben de ne zamandır "Suç ve Ceza"yı okumak istiyorum.
filozofumm bu kitap için daha ne yorum yapılabilir ki,gayet güzel olmuş benceŞule çocukken de şu anda da sevdiğim bir isimdir. :)
Ben de Filozof, muhasebede çalışıyorum. Senden on yaş büyüğüm.
Ya ne bileyim ben kitap eleştirisi yapamam. Kitaplar hakkında fikir beyan edemem. Bunu da az okuyor olmama bağlıyorum ama.
güle güle oku kitaplarını canımValla sorma yaaa eşim görmesin yinemi aldın dicek
Kitaplara ve mutfak eşyalarına dayanamıyorum.
Arkadaşlarım bile öğrenmiş kitap fln alıyorlar genelde bi hediye alçakları zaman
En sevdiğim şeylerden biride kitaplarımı güzel sunumlarla çekip instagrama atmak
Hastalık oldu yahuu
Atalante kitapları okuduğumuz sırada birşeyler alırız...karşımıza çıkan iyi kötü herhangi bir durumda o aldıklarımız yol göstericimiz olur.başucu kitabın yok mu dönüp dönüp okuduğun...hatırlamadığın için üzülme,muhakkak sana birşey katmıştır..Günaydın kızlar nasılsınız?
Dün birşey farkettim 1 seneki okudugum kitabı elime aldım ve o kitap hakkında hiçbirşey hatırlayamadım sadece bir kaç sayfasını okuyunca aklıma gelir gibi olduBuda beni çok üzdü sanki eger unutcaksam neden okuyorum dedim aklımda deli sorular sabah sabah
tabiki var :) Mesela serenad, huzur sokagı gibi kitapları 2-3 kere okudumAtalante kitapları okuduğumuz sırada birşeyler alırız...karşımıza çıkan iyi kötü herhangi bir durumda o aldıklarımız yol göstericimiz olur.başucu kitabın yok mu dönüp dönüp okuduğun...hatırlamadığın için üzülme,muhakkak sana birşey katmıştır..
Keyifli okumalar. :)
Şu an çok istedim bir sürü kitap almayıQUOTE]
Tşkler canım.Kitap alma isteği hiç bitmeyen bir istek sanırım
tabiki var :) Mesela serenad, huzur sokagı gibi kitapları 2-3 kere okudum
Kır çiçeği tepesi bitti. Su gibi akan bir kitap.
Insanları bilmeden yargılamamak gerektiğini, işin asıl şeklinin görünenden çok daha farklı olabileceğini anladım bir kez daha.
Ayrıca Çalışmanın ve azmin mutlaka insanı bir gün ödüllendireceğini, anne olmanın nasıl bir bağlılık olduğunu beynime daha da çok kazıdım.
güle güle oku kitaplarını canım
o bahsettiğin hastalık bende de var ne yazık ki,instagramda takip etmek isterim seni(tabi istersen)
cinaslikafiye_ İGde adım,isteyen tüm bilgeler takip edebilir
Tutunamayanlar-Sayfa 550
john rector un paranoya kitabını okuyan var mı ona başlamayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?