Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Keyifli okumalar. :)
Şu an çok istedim bir sürü kitap almayı

Amin.

Ben de ne zamandır "Suç ve Ceza"yı okumak istiyorum.

Fırsat bulduğunda oku canım. Seversin de umarım. :)

yeni hayat beni bitirdi kendisi bitmedi
bir an önce bitirip ince memed'ime devam etmek istiyorum
şu sıralar daha çok ders çalışıyorum, gün içinde kahvaltıdan sonra evi toplayıp işlerimi hallettikten sonra bi kahve keyfi yapıyorum yarım saat ancak o zaman okuyabiliyorum bi de yatmadan önce
filozofumm bu kitap için daha ne yorum yapılabilir ki,gayet güzel olmuş bence
ben de kitapları eleştiremiyorum,dili ve konusuyla ilgili bir iki laf edebilirim gerisi zaten herkesin beğenisine göre değişiyo
güle güle oku kitaplarını canım
o bahsettiğin hastalık bende de var ne yazık ki,instagramda takip etmek isterim seni(tabi istersen)
cinaslikafiye_ İGde adım,isteyen tüm bilgeler takip edebilir

Atalante kitapları okuduğumuz sırada birşeyler alırız...karşımıza çıkan iyi kötü herhangi bir durumda o aldıklarımız yol göstericimiz olur.başucu kitabın yok mu dönüp dönüp okuduğun...hatırlamadığın için üzülme,muhakkak sana birşey katmıştır..

Kır çiçeği tepesi bitti. Su gibi akan bir kitap.
Insanları bilmeden yargılamamak gerektiğini, işin asıl şeklinin görünenden çok daha farklı olabileceğini anladım bir kez daha.
Ayrıca Çalışmanın ve azmin mutlaka insanı bir gün ödüllendireceğini, anne olmanın nasıl bir bağlılık olduğunu beynime daha da çok kazıdım.

tabiki var :) Mesela serenad, huzur sokagı gibi kitapları 2-3 kere okudum

Okumak istediğim bir kitaptı.Bu güzel yorumdan sonra okumalıyım ama daha okunacak çok kitabım var en iyisi baya sonra okumalıyım

güle güle oku kitaplarını canım
o bahsettiğin hastalık bende de var ne yazık ki,instagramda takip etmek isterim seni(tabi istersen)
cinaslikafiye_ İGde adım,isteyen tüm bilgeler takip edebilir

Tşkler cnm çok sağol.
Tabiki takipleşelim hiç bir sıkıntı yok benim açımdan.ayşenur.kaçar benim ig adım profil resmimde gelin-damat fotosu var erdem<3ayşenur yazıyor
Yalnız bir kaç tane senin isimden var.Emin olamadım
En son kaktüs ve çay resmi olanmısın kitaplar gördüm o açıdan senin olduğunu düşündüm.
Doğru tahmin mi?

Bu arada günaydın herkese hayırlı cumalar.
Bugün okullar kapanıyor.2 hafta trafik açısından rahatız.
Kşke şuanda öğretmen veya öğrenci olsaydım yaaa
Ben dün kitabımı ofiste unuttuğum için evde yeni bir kitaba daha başladım boş durmim dedim
2. kitabım Böğürtlen kışı-Sarah Jio
Sayfa 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…