Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın herkese.

Sarah Jio-Böğürtlen Kışını hafta sonu büyük bir heyecan ile bitti.
Son zamanlarda okumaktan en çok zevk aldığım ve konusundan etkilendiğim kitaplardan biriydi.
Kesinlikle tavsiye ederim.Okuduğum ilk Sarah Jio kitabıydı ve bu gidişle diğerlerini de okumam gerecek
Sanırım uzun zamandır bu kadar kısa zamanda bir kitap bitirmemiştim.
Bunu kitabın çok akıcı ve konunun ise okuyucuyu içine çekip bir sonraki sayfaya karşı konulamaz bir merak ile çevirmek istemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahmet ümit İstanbul hatırasına başladım hafta sonu. 15 sayfa ancak okudum. misafirim vardı. bu akşam biraz okuyabilirim sanırım.

Kızlar ben şimdi buraya yeniden bildirim yapmaya başladım.Okuyucu kistesine bildirim yapsam ve iki günde bir buraya yazmaya devam etsem listeye dahil oluyor muyum

Ayşe Kulin-Umuta devam etmeden önce araya
Elit ve Beni Seçten sonraki serinin son kitabı Sonsuza Dek okumaya karar verdim.

Sonsuza Dek-Kiera Cass 22syf

Merhaba bilgeler :)

Tezer Özlü__Eski Bahçe~Eski Sevgi bitti.

Kitap yazarın öykülerinden oluşuyor. Kitapta kasvetli bir hava var. Ölüm, hastalık, intihar kavramları çok geçiyor. Bu yüzden de kitap az sayfa da olsa yavaş yavaş okunuyor. Anlamak için sindirmek gerekiyor, bir de tabi sakin bir kafa..

" Yaşamın bazı kesimlerinde rahatlık aradım. Biraz sakin, düzenli, belki biraz sevgi dolu günler belli bir süre kalsın, uzasın istedim. Yaşamımdaki tırmanışlar, huzursuzluklar durulduğu an, ailemin, yakın çevremin ve giderek yaşadığım toplumun huzursuzlukları, patlayışları büyüdü, yükseldi. Kavranilamayacak boyutlara erişti. Tedirginlik, güvensizlik, kuşku, zaman zaman umutsuzluk elimde olmayan nedenlerle gene gelip yüreğime, beynime, düşünceme oturdu. "

1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)
7-Adı aylin

ocak-7

" Debbie Macomber- Bahçemde Yeşeren Umutlar " bitti.
Yeni kitabım: "Debbie Macomber - Mucizeler Dükkanına Dönüş" 39. sayfadayım.
Benim aklıma direkt sen gelmiştin; iyi eleştiri yapabilenlerden. yeminle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…