Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba bayanlar
Bende bu ara okuyamıyorum benim kız tatilde olduğu için geç yatıyor.onunla ilgileniyorum.

Hayvan Çiftliği
Yılanı Öldürseler
Kabuk Adam
Kırmızı Pelerinli Kent
Sevgili Yoldaş Kurbağalar
Bülbülün Kırk Şarkısı

bülbülün kırk şarkısını bende şipariş verdim.güzel seçimler yapmışsın kabuk adam ıda çok merak ediyorum.

Yedinci gün klasik bir ihsan oktay kitabına benziyor ama daha çok başındayım

loyalty88 çok geçmiş olsun.
Istanbul hatırası sayfa 155. Ahmet Ümit'in kitapları neden böyle kocaman boyutlu? Okuyorum oluyorum ilerlemiyor sanki...

benimde sınavım var.ona hazırlancam ne ara okuyacağım bilmiyorum

günaydınlar
suç ve ceza sf 249 dayım.
DR dan siparişlerim anca geldi .Yeni kitaplarım Gül ve Avcı , Pabucumun ajanı 1 birde oğluma karne hediyesi Monopol almıştım iki akşamdır onu oynuyoruz okumaya vakit kalmıyor . Çok eğlenceli çocuklarda çok mutlu oluyorlar.

Hayvan Çiftliği
Yılanı Öldürseler
Kabuk Adam
Kırmızı Pelerinli Kent
Sevgili Yoldaş Kurbağalar
Bülbülün Kırk Şarkısı

Bülbülün kırk şarkısı benimde ilerde alınacaklar listemde.
Hayvan Çiftliğinide geçenlerde kitap alırken görmüştüm.Kapağı çok dikkatimi çekmişti
Güle güle oku

Güle güle oku cnm.
Pabucumun Ajanı bendede var Şubat ayı içerisinde okuyacağım.
Çok iyi yorumlar var bakalım haklılarmı

Selam kızlar,

Zülfü Livaneli Mutluluk okuyorum şu sıralar

Aslında şuan açıp kitabı okuyasım var ama işteyim :)

Banada bazen oluyor o hatta yapmıyor değilim.Arada kaçamak yapıp bir kaç sayfa okuyorum işim yoksa
Bu arada mutluluğu bir kaç sene önce okumuştum.Bana göre bir serenad değil ama oda güzeldi.

Banada bazen oluyor o hatta yapmıyor değilim.Arada kaçamak yapıp bir kaç sayfa okuyorum işim yoksa
Bu arada mutluluğu bir kaç sene önce okumuştum.Bana göre bir serenad değil ama oda güzeldi.

Tabi serenad ile karşılaştırmadım ama ben hala profesörle Meryem'in bir yerde buluşacaklarını ümit ederek okuyorum nedense :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…