Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın bilgeler :)

Bugün misafirlerimiz geliyor o yüzden kitaba baslamayayim demiştim ama dayanamadim. Kitapligimdan seçtim hemen. 2-3 sayfa da olsa okumak mutlu ediyor

Yeni kitabım;

Hakan Günday__Azil, 213 sayfa.

Kapağında " Deha ve delilik arasında seyreden bir hayat..." yazıyor. Merak ettim.

Iyi haftasonları ben bugün anayurt otelini okuyacağım Ocak listesine yetişsin diye 100 sayfa olduğu için rahat bitiririm.hatta öyle ince bişey bulsam bi tane daha okurum belki.
Sizde okuduklarınızı gözden geçirin listeyi yarın evdeyken yaparım

iyi haftalar şimdiden

ocak listemizi hazırladım.Umarım karışık değildir.şubatta bir sütün daha ekleyeceğim çünkü.
Giz i tebrik ederim toplamda 9 kitap okumuş ayrıca kendisi bu topiğede sık sık uğruyor .
zelis ve Atalante yi tebrik ederim onlarda 8er kitap okumuşlar.Biz eskiler biraz tembellik yapmışız ben geçen ay 95 i görünce bu ay 100ü geçeriz diye düşünmüştüm ama yinede güzel.

Canim emegine saglik
Benim nickimi degistirirsin artik bi dahaki listede bi de hedefim 60. Eklersen sevinirim

merhaba güzel bilgeler bilgisayarım bozulduğu için internete girmiyorum pek. Her sene şeker portakalını okurum bugün de okudum yine bir solukta bitiverdi... Sıradaki kitabımı henüz seçmedim ben de merak ediyorum ne olacağını hepinize şimdiden mutlu haftalar diliyorum azracım bu arada emeğine sağlık

Günaydınlar
Şeker portakalı nasıl bir kitap. Bana Adından dolayı çocuk kitabı gibi geliyor.

Günaydınlar bilgeler , iyi haftalar
Suç ve ceza sf 402 deyim.

Ellerine sağlık canım , teşekkürler liste çok güzel olmuş
Giz , Atalante , Zelis tebrik ederim

Günaydın bilgeler, mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için,

Şuan iki kitap okuyorum aynı anda, aslında normal tek konulu kitapları okuyamıyordum birlikte ama bir tanesi şiir kitabı olunca çok da güzel oldu.

Maksim Gorki - Benim Üniversitelerim
Zühtü Soylu - Papatya Falı Hep Ayrılık Diyor

Eline sağlık cnm

Günaydın bayanlar
Herkese iyi haftalar.
Hafta sonu elimdeki kitabı bitiririm diyordum ama temizlik ve misafir ağırlama ile geçti o yüzden şuanda

Sonsuza Dek-Kiera Cass 172deyim

Günaydınlar bilgeler , iyi haftalar
Suç ve ceza sf 402 deyim.

Ellerine sağlık canım , teşekkürler liste çok güzel olmuş
Giz , Atalante , Zelis tebrik ederim

TYeşekkür edeirm :)

Günaydınlar.
Gündüzsefası sayfa 67'deyim.
Gündüzsefası ben severek okumuştum..

Papatya falını bende romanla birlikte okumuştum çerez gibi oluyor çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…