maşallahhhh 9 kitap süpersin
Canim emegine saglikiyi haftalar şimdiden
ocak listemizi hazırladım.Umarım karışık değildir.şubatta bir sütün daha ekleyeceğim çünkü.
Giz i tebrik ederim toplamda 9 kitap okumuş ayrıca kendisi bu topiğede sık sık uğruyor .
zelis ve Atalante yi tebrik ederim onlarda 8er kitap okumuşlar.Biz eskiler biraz tembellik yapmışız ben geçen ay 95 i görünce bu ay 100ü geçeriz diye düşünmüştüm ama yinede güzel.
Günaydınlarmerhaba güzel bilgeler bilgisayarım bozulduğu için internete girmiyorum pek. Her sene şeker portakalını okurum bugün de okudum yine bir solukta bitiverdi... Sıradaki kitabımı henüz seçmedim ben de merak ediyorum ne olacağını hepinize şimdiden mutlu haftalar diliyorum azracım bu arada emeğine sağlık
Ellerine sağlık canım , teşekkürler liste çok güzel olmuşiyi haftalar şimdiden
ocak listemizi hazırladım.Umarım karışık değildir.şubatta bir sütün daha ekleyeceğim çünkü.
Giz i tebrik ederim toplamda 9 kitap okumuş ayrıca kendisi bu topiğede sık sık uğruyor .
zelis ve Atalante yi tebrik ederim onlarda 8er kitap okumuşlar.Biz eskiler biraz tembellik yapmışız ben geçen ay 95 i görünce bu ay 100ü geçeriz diye düşünmüştüm ama yinede güzel.
iyi haftalar şimdiden
Canim emegine saglik
Benim nickimi degistirirsin artik bi dahaki listedebi de hedefim 60. Eklersen sevinirim
Günaydınlar bilgeler , iyi haftalar
Suç ve ceza sf 402 deyim.
Ellerine sağlık canım , teşekkürler liste çok güzel olmuş
Giz , Atalante , Zelis tebrik ederim
Gündüzsefası ben severek okumuştum..Günaydınlar.
Gündüzsefası sayfa 67'deyim.
Günaydın bilgeler, mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için,
Şuan iki kitap okuyorum aynı anda, aslında normal tek konulu kitapları okuyamıyordum birlikte ama bir tanesi şiir kitabı olunca çok da güzel oldu.
Maksim Gorki - Benim Üniversitelerim
Zühtü Soylu - Papatya Falı Hep Ayrılık Diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?