Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bülbülün kırk şarkısı benimde ilerde alınacaklar listemde.
Hayvan Çiftliğinide geçenlerde kitap alırken görmüştüm.Kapağı çok dikkatimi çekmişti
Güle güle oku

tşk ederim. çok sakin bir kafayla bülbülün kırk şarkısını okumak lazım. 3 5 sayfa okuyup ilerlenmiyor iskender palanın kitapları

tşk ederim. çok sakin bir kafayla bülbülün kırk şarkısını okumak lazım. 3 5 sayfa okuyup ilerlenmiyor iskender palanın kitapları

Haklısın.İskender Palanın sadece Od kitabını okumuştum.Şah ve Sultan senelerdir okunmayı bekliyor kitaplığımda.Yazarın dili lezzetli ama hazmı zor bir yemek gibi

Selam kızlar,

Zülfü Livaneli Mutluluk okuyorum şu sıralar

Aslında şuan açıp kitabı okuyasım var ama işteyim :)

Banada bazen oluyor o hatta yapmıyor değilim.Arada kaçamak yapıp bir kaç sayfa okuyorum işim yoksa
Bu arada mutluluğu bir kaç sene önce okumuştum.Bana göre bir serenad değil ama oda güzeldi.

Serenadı merak ediyorum bi indirime girmedi kitap bekliyorum , mutluluğada başlamıştım e kitap olarak hala var bilgisayarda o sıralar sanırım psikolojim iyi değildi tecavüzden iğrendim bıraktım kitabı ama filmini seyrettim çok güzeldi illaki kitabı daha güzeldir.

serenad çok güzeldi ben kolay kolay bir kitabı 2 kere okumam ama onun tekrar okumayı istiyorum

Selam kızlar bu ara rahatsızım o yüzden kitap okuyamıyorum..Herkese iyi okumalar..
Geçmiş olsun.
Umarım ciddi bir şey değildir.
benimde sınavım var.ona hazırlancam ne ara okuyacağım bilmiyorum
Asmu, başarılar dilerim.
Selam kızlar,

Bana da oluyor. Hatta bir iki gün önce oldu. :)

dün öyle çok az okudum sona uyuya kaldım kısmetse haftasonu devam ederim :) tşk cnm
Rica ederim.

Selam kızlar,

Zülfü Livaneli'nin kitapları çok güzeldir. Okumadıysanız Leyla'nın Evi ve Kardeşimin Hikayesi'ni de tavsiye ederim. "Leyla'nın Evi"ni 3 defa okudum sanırım:)

Merhabalar :)

J. K. Rowling__Boş Koltuk bitti.

İlk çıktığı zamanlarda almıştım. Çok olumsuz yorum okuyunca kitaba başlayamadım o sıralarda. Bitirmek bugüne kısmet oldu. Okurken beklentimi yüksek tutmadım o yüzden rahat okudum. Bir kasaba geçen hayatları anlatıyor.

Zülfü Livaneli'nin kitapları çok güzeldir. Okumadıysanız Leyla'nın Evi ve Kardeşimin Hikayesi'ni de tavsiye ederim. "Leyla'nın Evi"ni 3 defa okudum sanırım:)

Kardeşimin hikayesini okudum, diğerinide okurum mutlaka ne kadar kitabı varsa okumak istiyorum bu adamın...

maşallahhhh 9 kitap süpersin

Selam ben bu aralar rus klasiklerine sardım , dostoyevski, tolstoy.
Şu an anna karenina'yı okuyorum. 2. Cilde geçtim. Kum saati yayınları diye bir yayınevinin çevirisini okuyorum ve yayınevini kesinlikle önermiyorum. Okumayanlar iletişiminkini alıp okusunlar.

Bende aynı rus klasiklerini okuyorum bu sıralar bu ay sanırım okuduklarımın yarısında fazlası bu kitaplardan oluşuyor, Akvaryum yayınlarını okuyorum bence gayet iyi.

Hakan Günday-Az bitti
Yeni kitabım Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk
benimde sırada bekliyor ama öncesi biraz çerezlik bişey istiyorum doğrusunu söylemek gerekirse

Bende aynı rus klasiklerini okuyorum bu sıralar bu ay sanırım okuduklarımın yarısında fazlası bu kitaplardan oluşuyor, Akvaryum yayınlarını okuyorum bence gayet iyi.
bende şuan Dostoyevski suç ve ceza yı okuyorum 2. cilde geçtim ve elimdeki kesinlikle berbat bir çeviri konu çok akıcı olduğu için gidiyor .Morpa kültür yayınlarından benim kitapda.

Selam bilgeler...
Dun gece Sari Yazmayi bitirdim ve omrunun cogu ya hapiste ya da veremle mucadele icinde gecen bir Rifat İlgaz tanidim. Kendi hayat hikayesini roman olarak cok guzel anlatmis. O kadar cok hapise girdi cikti, o kadar cok hastaneye yatti ki takip etmekte zorlandim. Marko Pasa dergisinin kurulusunu mucadelesini tum acikligiyla anlatmis. Megerse hababam sinifiyla, Marko Pasayla Turkiyeyi gulduren adam kendi icinde hic gulmemis.

Yeni kitabim Ruj Ormani, bugun baslicam insallah.

Suç ve cezayı ben de yakınlarda okudum. İletişiminkini okudum. Hatta daha sonra karamazov kardeşleri okudum ikisi de çok hoşuma gitti. Çeviri çok iyiydi. Yalnız karamazov kardeşleri tek cilt basmışlar o pek kullanışlı olmamış. Kocaman kitap ne çantaya sığar ne tek elle tutulup okunur. Ama yine de iletişim iyi bence. Budala ve savaş ve barışı okumayı ğlanlıyorum. İletişimden alıcam.

Bende istiyorum karamazov kardeşleri okumayı iyi oldu canım bak elimde yok alıcam onuda İletişim yayınlarını tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…