- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bülbülün kırk şarkısı benimde ilerde alınacaklar listemde.
Hayvan Çiftliğinide geçenlerde kitap alırken görmüştüm.Kapağı çok dikkatimi çekmişti
Güle güle oku
Tabi serenad ile karşılaştırmadım ama ben hala profesörle Meryem'in bir yerde buluşacaklarını ümit ederek okuyorum nedense :))))
tşk ederim. çok sakin bir kafayla bülbülün kırk şarkısını okumak lazım. 3 5 sayfa okuyup ilerlenmiyor iskender palanın kitapları
Selam kızlar,
Zülfü Livaneli Mutluluk okuyorum şu sıralar
Aslında şuan açıp kitabı okuyasım var ama işteyim :)
Banada bazen oluyor o hatta yapmıyor değilim.Arada kaçamak yapıp bir kaç sayfa okuyorum işim yoksa
Bu arada mutluluğu bir kaç sene önce okumuştum.Bana göre bir serenad değil ama oda güzeldi.
Serenadı merak ediyorum bi indirime girmedi kitap bekliyorum, mutluluğada başlamıştım e kitap olarak hala var bilgisayarda o sıralar sanırım psikolojim iyi değildi tecavüzden iğrendim bıraktım kitabı ama filmini seyrettim çok güzeldi illaki kitabı daha güzeldir.
yakın çevremde iki kişi okudu. bayıldılar.Canan Tan Pembe ve Yusuf nasıl ona başlasam mı :)
yakın çevremde iki kişi okudu. bayıldılar.
bana verdiler ben de okuyacağım nasip ise...
Geçmiş olsun.Selam kızlar bu ara rahatsızım o yüzden kitap okuyamıyorum..Herkese iyi okumalar..
Asmu, başarılar dilerim.benimde sınavım var.ona hazırlancam ne ara okuyacağım bilmiyorum
Bana da oluyor. Hatta bir iki gün önce oldu. :)Selam kızlar,
Rica ederim.dün öyle çok az okudum sona uyuya kaldım kısmetse haftasonu devam ederim :) tşk cnm
Selam kızlar,
Zülfü Livaneli'nin kitapları çok güzeldir. Okumadıysanız Leyla'nın Evi ve Kardeşimin Hikayesi'ni de tavsiye ederim. "Leyla'nın Evi"ni 3 defa okudum sanırım:)
Merhabalar :)
J. K. Rowling__Boş Koltuk bitti.
İlk çıktığı zamanlarda almıştım. Çok olumsuz yorum okuyunca kitaba başlayamadım o sıralarda. Bitirmek bugüne kısmet oldu. Okurken beklentimi yüksek tutmadım o yüzden rahat okudum. Bir kasaba geçen hayatları anlatıyor.
Selam ben bu aralar rus klasiklerine sardım , dostoyevski, tolstoy.
Şu an anna karenina'yı okuyorum. 2. Cilde geçtim. Kum saati yayınları diye bir yayınevinin çevirisini okuyorum ve yayınevini kesinlikle önermiyorum. Okumayanlar iletişiminkini alıp okusunlar.
benimde sırada bekliyor ama öncesi biraz çerezlik bişey istiyorum doğrusunu söylemek gerekirseHakan Günday-Az bitti
Yeni kitabım Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk
Selam ben bu aralar rus klasiklerine sardım , dostoyevski, tolstoy.
Şu an anna karenina'yı okuyorum. 2. Cilde geçtim. Kum saati yayınları diye bir yayınevinin çevirisini okuyorum ve yayınevini kesinlikle önermiyorum. Okumayanlar iletişiminkini alıp okusunlar.
bende şuan Dostoyevski suç ve ceza yı okuyorum 2. cilde geçtim ve elimdeki kesinlikle berbat bir çeviri konu çok akıcı olduğu için gidiyor .Morpa kültür yayınlarından benim kitapda.Bende aynı rus klasiklerini okuyorum bu sıralar bu ay sanırım okuduklarımın yarısında fazlası bu kitaplardan oluşuyor, Akvaryum yayınlarını okuyorum bence gayet iyi.
Suç ve cezayı ben de yakınlarda okudum. İletişiminkini okudum. Hatta daha sonra karamazov kardeşleri okudum ikisi de çok hoşuma gitti. Çeviri çok iyiydi. Yalnız karamazov kardeşleri tek cilt basmışlar o pek kullanışlı olmamış. Kocaman kitap ne çantaya sığar ne tek elle tutulup okunur. Ama yine de iletişim iyi bence. Budala ve savaş ve barışı okumayı ğlanlıyorum. İletişimden alıcam.benimde sırada bekliyor ama öncesi biraz çerezlik bişey istiyorum doğrusunu söylemek gerekirse
bende şuan Dostoyevski suç ve ceza yı okuyorum 2. cilde geçtim ve elimdeki kesinlikle berbat bir çeviri konu çok akıcı olduğu için gidiyor .Morpa kültür yayınlarından benim kitapda.
Bende istiyorum karamazov kardeşleri okumayı iyi oldu canım bak elimde yok alıcam onuda İletişim yayınlarını tercih ederim.Suç ve cezayı ben de yakınlarda okudum. İletişiminkini okudum. Hatta daha sonra karamazov kardeşleri okudum ikisi de çok hoşuma gitti. Çeviri çok iyiydi. Yalnız karamazov kardeşleri tek cilt basmışlar o pek kullanışlı olmamış. Kocaman kitap ne çantaya sığar ne tek elle tutulup okunur. Ama yine de iletişim iyi bence. Budala ve savaş ve barışı okumayı ğlanlıyorum. İletişimden alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?