- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ben okumadim, ama yorumlarina bakmistim bi ara begenen cok, eglenceli bi kitap sanirim.Pabucumun Ajanı-1
başladım hanımlar okuyan varmı?
Ben de oyleyim bu ara gizcim merak etmeMerhaba bilgeler,
Sayfa 69'dayım.
Bu ay benim için çok verimsiz geçiyor gibi geliyor. İstediğim gibi okuyamıyorum.
Kitabımı okumaya başladığım an, kafamdan biri sürü sorular geçiyor.
Ders mi çalışsam, kelime tekrarı mı yapsam, kafamı dağıtmak için biraz dizi mi izlesem vs derken kitaptan kopuyorum.
Ben de oyleyim bu ara gizcim merak etme
Kac kitapla bitcek subat benim icin acaba
Benim de ders calismam lazim, senin icin de hangisi onemliyse onu yap, kitabi yatarken de okursun
Son sınıfta mısın?Sınavlarım bitti.
Artık daha sık aranızda olucam...
Dönem uzatıyorum.Son sınıfta mısın?
Ama hiç zevkli değilAy sağ ol canımm benim
Yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Ben de merak ediyorum şubat ayı kitap sayımı.
Bu arada hayırlı olsun senin de kursun, bol bol ders çalışalım seninle, çok zevkli olduğuna inandıralım kendimizi.
Off ben de okusam keşke, takıldım gene bu tarz benimeMerhaba Bilgeler dün bitirdim.Yeni okuyacağım kitabı seçtim: Orhan Pamuk - Sessiz Ev
Eki Görüntüle 1410686
Bu karlı havada kahve eşliğinde kitap okumak gibi yoktur herhalde:)) Herkese keyifli okumalar dilerim...
Off ben de okusam keşke, takıldım gene bu tarz benime
Of sorma, hele bugün kavga falan var bekliyorum öyleBu tarz benim izleyince bağımlılık yapıyor herhalde değil mi:)) Ben de ütopya ya bakıyorum:)) Sen de bitince okursun artık:)) izlemeyince insanın aklında kalıyor
Of sorma, hele bugün kavga falan var bekliyorum öyle
Program bitince okurum
Kavga başladı , of senin de kanına girdimBen de merak ettim şimdiBir açıp bakayım.Tanımıyorum yarışmacıları ama kavga varsa bakmak için yeterli
Gir kanımaKavga başladı , of senin de kanına girdim
Bu tarz benim izleyince bağımlılık yapıyor herhalde değil mi:)) Ben de ütopya ya bakıyorum:)) Sen de bitince okursun artık:)) izlemeyince insanın aklında kalıyor
Ben de güya kitap okuycam ama Nazlı ve Melisa'nın kavgasından beri takılıp kaldım Bu Tarz Benim'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?