- 5 Mayıs 2013
- 33.903
- 41.559
- 798
Ne güzel.
Tebrik ederim.
hayırlı olsun inşallah...
tebrik ederimKızlaaaaaaar...
Haftalardır çalıştığım iki sınavı da geçmişim.
Yani mezunummmm :)
Ay çok mutlu oldum. Pazartesi mezuniyet işlemlerimi yapıcam
Teşekkür ederim canım, bir de bana sor :)
İngiliz Dili Ve Edebiyatı okudum :)
Harper Lee bülbülü öldürmek okuyorum. çok cici bir kitap.Bana Tanrının Unutulan Çocuklarını anımsattı belki yazar Lee nin etkisinde kalmıştır. ikiside bir çocuğun dilinden yazıldığı için ve dönem olarakta yakın yıllar
Harper Lee bülbülü öldürmek okuyorum. çok cici bir kitap.Bana Tanrının Unutulan Çocuklarını anımsattı belki yazar Lee nin etkisinde kalmıştır. ikiside bir çocuğun dilinden yazıldığı için ve dönem olarakta yakın yıllar
Teşekkür ederim :)
yeni kitabım:
Debbie Macomber - Bir Dilekle Başladı Her şey
Sayfa: 18
Ugultulu Tepeler nihayet bitti.
Kitap cok akiciydi. Konusu da guzeldi. Bi ask nasil olur da bu kadar nefreti de beraberinde getirdi hic anlamadim. Karakterler o kadar ofkeli tiplerdi kibi ask hikayesinden cok nefret hikayesiydi icindekiler.
selam kızlar..
dr akşam 20:00 ve sabah 08:00 aradı kargo bedava diye msj gelmiş. bilginize
Kızlaaaaaaar...
Haftalardır çalıştığım iki sınavı da geçmişim.
Yani mezunummmm :)
Ay çok mutlu oldum. Pazartesi mezuniyet işlemlerimi yapıcam
Tebrik ederim canım ne kadar da zor bir bölüm.umarım bundan sonra da yolun açık olur.
canım tebrik ederim, o son sınavların stresi ömründen ömür götürüyo insanın ben son sınavıma ağlaya ağlaya girmiştimçok iyi anlıyorum seni, kendini ödüllendir biraz dinlen umarım hayatının bundan sonrası istediğin gibi olur
Canım çok tebrik ederim, insanın emeklerinin karşılığını görmesi çok güzelAmin teşekkürler zordu cidden :)
Bilgelerim, ben bi süre kitap okuyamayacağım çalışmam gereken önemli bi sınavım var.
Ama buraya uğramaya çalışcam. Listeden çıkarmayın beni e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?