- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
aynı kitap 344. sayfadayım.Debbie MACOMBER - Mucizeler Dükkanına Dönüş
Sayfa: 293
günaydınlar
ince memed-2 bitti...
günlük konuşma dili bir edebi esere ancak bu kadar güzel aktarılabilir sanırım.
Çukurova çiçeği,böceği,sineği,sıcağı,insanıyla capcanlı gözlerinizin önünde,durağan ilerleyen bir kitap ama sonunda ohhh diyor insan
ben dili de konuyu da çok beğendim(1.kitapta olduğu gibi)
araya bir iki kitap alıp seriye devam etmeyi planlıyorum
ooo hayat hanımhoş geldin:)
ben de lisedeyken okumuştum Cemile'yi hatta eşimin bana aldığı ilk kitaptır
adam hala pişman,o zaman başlamasam belki makus talihim kitap almak olmazdı diyor
Cengiz aşkın da Edebiyat Öğretmeninden kaynaklanıyor demek ki...edebiyat öğretmenimiz Cengiz Atymatov'un Cemile'sini önermişti ben de sohbet esnasında eşime söylemiştim,yazarın adını hatırlayamamış zavallım,kitapçı da bu cemileyi vermiş
ben şiveli kitapları pek severim(aşırıya kaçmadığı sürece tabi)
Obiviyante, sohbete gel okumasan bile... Oğlundan sebep fırsatın olmuyor biliyoruz.Selam Hanımlar!
Hepinizin iyi ve mutlu olmasını ümit ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Bir dönem yoğun bir şekilde okudum. Burada paylaştıklarım da oldu. 24 Eylül de oğlum dünyaya geldi. Artık ben onu okuyorum, o beni.
Aslına bakarsanız benim mesleğim okumak. Ama akademik yayınları burada paylaşmanın bir anlamı yok. İnsan buraya soluklanmaya eğlenceli bir şeyler paylaşmaya geliyor değil mi?
En son İskender Pala "Od" u okuyordum. Kitabım hala yarım maalesef. Onu bitirebilirsem "Sultan' ı Öldürmek" var sırada ama ne zaman biter bilmiyorum.
Motivasyonum çok düşük. Ne olacak benim bu halim ya? Buraya gelip sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum ama kitap okumadığım için yüzüm olmuyor. Öyle işte...
Hoş geldiniz.Oo Yasemin sistamla aynı konuda olmak için ben de varım!
O zaman yarın itibariyle başlayacağım kitaplarımı yazayım:
Charles Diclens - A Tale of Two Cities. -ingilizce olduğu için bitirmem uzun zaman alacak-
bir de: Oğuz Atay- Korkuyu Beklerken.
aynı kitap 344. sayfadayım.
Merhaba bilgeler,
Ugo Foscolo__Jacopo Ortis'in Son Mektupları bitti.
merhaba bilgelerim
giz bilerek alıntıladım canım seni Az bitti yorumumu bekliyordun neokurda var mısın bilmiyorum ama oradaki incelememi paylaşıyorum, hepinize tavsiye ederim kızlar
"okuduğum beşinci ve tartışmasız en muhteşem Hakan Günday kitabıydı. kitabın ilk sayfalarında Derdâ oldum, ortasında Derda oldum. bazı yerlerinde bu acıların gerçekten çok da uzak olmayan yerlerde yaşandığı "tokat gibi" suratıma çarpınca kendimi suçlu hissettim. çok az kitabı uykumda bile düşünürüm ve bu onlardan biri oldu. eğer herkesin gözünü yummayı tercih ettiği bir sürü şiddetle ve kendinizle yüzleşmeye cesaretiniz yoksa boşuna başlamayın derim.
son dönem Türk Edebiyatı'nda hatta Dünya Edebiyatı'nda okuduğum en kusursuz kitap."
Yokum canım orada. Çok teşekkür ettim bu güzel yorumun için.Listeme ekledim, en kısa zamanda alacağım.
günaydınlar
pabucumun ajanı sf 178 deyim çok güzel gidiyor .Uzun zamandır kitap okurken gülmemiştim iyi oldu
merhaba bilgelerim
giz bilerek alıntıladım canım seni Az bitti yorumumu bekliyordun neokurda var mısın bilmiyorum ama oradaki incelememi paylaşıyorum, hepinize tavsiye ederim kızlar
"okuduğum beşinci ve tartışmasız en muhteşem Hakan Günday kitabıydı. kitabın ilk sayfalarında Derdâ oldum, ortasında Derda oldum. bazı yerlerinde bu acıların gerçekten çok da uzak olmayan yerlerde yaşandığı "tokat gibi" suratıma çarpınca kendimi suçlu hissettim. çok az kitabı uykumda bile düşünürüm ve bu onlardan biri oldu. eğer herkesin gözünü yummayı tercih ettiği bir sürü şiddetle ve kendinizle yüzleşmeye cesaretiniz yoksa boşuna başlamayın derim.
son dönem Türk Edebiyatı'nda hatta Dünya Edebiyatı'nda okuduğum en kusursuz kitap."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?