Balzac - Vadideki Zambak dün bitti, kitabın başlarında gerçekten sıkıldım ve bitse diye düşündüm hep çünkü betimlemeler çok yoğun ve karmaşıktı cümle bitmeden dikkat dağılıyor o derece. Ama sonra doğru yaklaşınca iyi ki okumuşum bu kitabı dedim, gerçekten çok güzel bir kitap ama sabırlı olmak gerekiyor okurken...
Mrb bayanlar Bülbülü Öldürmek devam bu arada cici kitaplarım oldu onlarada bakamadan edemedim.ben kitap konusunda çok açım hepsini birden okumak istiyorum.aynı anda 3 kitap gittiğim oluyor.birde bir yazar hakkında ilk kez okuyacaksam mutlaka araştırma yaparım.dönem kitabıyla wikipedia dan mutlaka dönemle ilgili bilgi sahibi olurum.şimdi de Varoluşçuluk üzerine takıldım ama tam bir fikrim oluşmadı.
Ben de bir kitap okurken diğerlerini merak ediyorum. Diğerlerini açıyorum falan arka kapağını okuyorum.Mrb bayanlar Bülbülü Öldürmek devam bu arada cici kitaplarım oldu onlarada bakamadan edemedim.ben kitap konusunda çok açım hepsini birden okumak istiyorum.aynı anda 3 kitap gittiğim oluyor.birde bir yazar hakkında ilk kez okuyacaksam mutlaka araştırma yaparım.dönem kitabıyla wikipedia dan mutlaka dönemle ilgili bilgi sahibi olurum.şimdi de Varoluşçuluk üzerine takıldım ama tam bir fikrim oluşmadı.
Güneş çavması çok güzle bir kitap şimdiden keyifli okumalardün akşam vedaya başladım. sayfa 30 dayım.
kitapyuırdundan 3 kitap almıştım. güneş çavması 2 için bekliyor siparişim. bakalım ne zaman gelecek.
2 yi okudun mu canımGüneş çavması çok güzle bir kitap şimdiden keyifli okumalar
2 yi okudun mu canım
ben biri okumuştuım ve günlerce etkisinden çıkamamıştım. 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.
canım çıkmış.hayır daha çıkmadı diye biliyorum ve bende dört gözle bekliyorum çıkmasını...
canım çıkmış.
12 şubattan itibaren satışta diye okudum pek çok yerden.
ama kitap yurdu sanırım hala bulamadı.
fakat listelerinde var.
canım çıkmış.
fakat listelerinde var.
canım çıkmış.
fakat listelerinde var.
ben kitapyurdundan 3 kitap almıştım. ikisi temin edilmiş ama güneş çavması için bekliyor yazıyor.ve hatta Kitapyurdunda da satışta :)
ben kitapyurdundan 3 kitap almıştım. ikisi temin edilmiş ama güneş çavması için bekliyor yazıyor.
inşallah o da temin edilir de gelir kitabım.
mesela ben grinin elli tonunu okudum. diğer kitapları da çok merak ediyorum ama güneş çavmasının yeri bir başka bende.
ne bileyim ya hala bekliyor diyor o kitap için.Hımm tedarik süresi 1 gün yazıyor aslında.
Elli ton serisinin tamamını okudum :) evet güzel yani :)
Amsterdam canim yasadigim yer. kitap satan yer var ama sinirli kitaplar malesef.Sebep? Yurt dışında mı yaşıyorsun? Köy / Kasaba gibi bir yerde misin?
Neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?