- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Profil fotoğrafın şahane!Merhaba bilgeler:))
Kitapta sayfalar ilerledikçe daha çok sevmeye başladım(her ne kadar az okuyabilsem de)
Orhan Pamuk-Sessiz Ev sayfa 56.
Aldatmak kitabını okuyamadım 2 gündür.
Araf'ı da çok okuduğum söylenemez sayfa 26'dayım.
Bugün de okuyamicam doğum günüm eşim yemeğe çıkarıyor.
Doğum günün kutlu olsun...
İyi eğlenceler
Teşekkür ederimProfil fotoğrafın şahane!
Mutlu yıllar X xDerinMavix
Evet bunlar seri halinde. Ama zaten donusu okumussan zaten 3 kitabida cozmusundur. :)GİZLİ ANLARIN YOLCUSU, BORA'NIN KİTABI, DÖNÜŞ
bunlar seri mi?
ben seri olduklarını bilmeden DÖNÜŞ'ü okumuştum.Diğerlerini okumadım. Bilmiyordum ki seri olduğunu!
Evet öyledir herhalde ama ben ilk ikisini de okumak isterim tabii...Evet bunlar seri halinde. Ama zaten donusu okumussan zaten 3 kitabida cozmusundur. :)
Sebep? Yurt dışında mı yaşıyorsun? Köy / Kasaba gibi bir yerde misin?Sitede bu gruptakileri cok kiskaniyorum :) istediginiz zaman cikip kitap almak buyuk bir ozgurluk. Ben istedigim kitabi almak icin bazen aylarca beklemem gerekiyor malesef
Sitede bu gruptakileri cok kiskaniyorum :) istediginiz zaman cikip kitap almak buyuk bir ozgurluk. Ben istedigim kitabi almak icin bazen aylarca beklemem gerekiyor malesef
Balzac - Vadideki Zambak dün bitti, kitabın başlarında gerçekten sıkıldım ve bitse diye düşündüm hep çünkü betimlemeler çok yoğun ve karmaşıktı cümle bitmeden dikkat dağılıyor o derece. Ama sonra doğru yaklaşınca iyi ki okumuşum bu kitabı dedim, gerçekten çok güzel bir kitap ama sabırlı olmak gerekiyor okurken...
Neden ki?
Ben 2 kere başladım 2 sinde de tamamlayamadım kitabı.Hangi yayınevinden okudun?Belki etkisi vardır.
Alkım yayınlar Cemal Süreyya çevirisini okudum ben. Ama zaten oldukça yarucu geldi baştan yavaş yavaş okumak lazım kitabı belki yanında birde çerezlik tarzda okuması kolay keyifli bir kitapla birlikte de okunabilir...
benimde var yarım kalmış bekliyor şimdi baktım 59.sf da kalmışımAlkım yayınlar Cemal Süreyya çevirisini okudum ben. Ama zaten oldukça yarucu geldi baştan yavaş yavaş okumak lazım kitabı belki yanında birde çerezlik tarzda okuması kolay keyifli bir kitapla birlikte de okunabilir...
Ehee onu yapamıyorum işte
Aynı anda iki kitap okuyamam
Bu dediğin şekilde birkaç kez ben de iki kitabı aynı anda okudum.bende öyle iki kitap da tek bir konu anlatıyorsa okuyamam ama bir tanesi kişisel gelişim yada kısa hikayelerden oluşuyorsa okunabiliyor denemelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?