Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

GİZLİ ANLARIN YOLCUSU, BORA'NIN KİTABI, DÖNÜŞ

bunlar seri mi?
ben seri olduklarını bilmeden DÖNÜŞ'ü okumuştum. Diğerlerini okumadım. Bilmiyordum ki seri olduğunu!

Sitede bu gruptakileri cok kiskaniyorum :) istediginiz zaman cikip kitap almak buyuk bir ozgurluk. Ben istedigim kitabi almak icin bazen aylarca beklemem gerekiyor malesef

Günaydınlar bilgeler
Bu sıralar pek fırsatım olmadı okumaya Dostoyevski - Kumarbaz sf 56 dayım

Balzac - Vadideki Zambak dün bitti, kitabın başlarında gerçekten sıkıldım ve bitse diye düşündüm hep çünkü betimlemeler çok yoğun ve karmaşıktı cümle bitmeden dikkat dağılıyor o derece. Ama sonra doğru yaklaşınca iyi ki okumuşum bu kitabı dedim, gerçekten çok güzel bir kitap ama sabırlı olmak gerekiyor okurken...

Evet bunlar seri halinde. Ama zaten donusu okumussan zaten 3 kitabida cozmusundur. :)
Evet öyledir herhalde ama ben ilk ikisini de okumak isterim tabii...
Sitede bu gruptakileri cok kiskaniyorum :) istediginiz zaman cikip kitap almak buyuk bir ozgurluk. Ben istedigim kitabi almak icin bazen aylarca beklemem gerekiyor malesef
Sebep? Yurt dışında mı yaşıyorsun? Köy / Kasaba gibi bir yerde misin?

Neden ki?

Ben 2 kere başladım 2 sinde de tamamlayamadım kitabı.Hangi yayınevinden okudun?Belki etkisi vardır.

Neden ki?

Ben 2 kere başladım 2 sinde de tamamlayamadım kitabı.Hangi yayınevinden okudun?Belki etkisi vardır.

Alkım yayınlar Cemal Süreyya çevirisini okudum ben. Ama zaten oldukça yarucu geldi baştan yavaş yavaş okumak lazım kitabı belki yanında birde çerezlik tarzda okuması kolay keyifli bir kitapla birlikte de okunabilir...

Ehee onu yapamıyorum işte
Aynı anda iki kitap okuyamam

benimde var yarım kalmış bekliyor şimdi baktım 59.sf da kalmışım bir kaç ay sonra okurum inşallah

Mrb bayanlar Bülbülü Öldürmek devam bu arada cici kitaplarım oldu onlarada bakamadan edemedim.ben kitap konusunda çok açım hepsini birden okumak istiyorum.aynı anda 3 kitap gittiğim oluyor.birde bir yazar hakkında ilk kez okuyacaksam mutlaka araştırma yaparım.dönem kitabıyla wikipedia dan mutlaka dönemle ilgili bilgi sahibi olurum.şimdi de Varoluşçuluk üzerine takıldım ama tam bir fikrim oluşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…