Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam arkadaşlar,

Keith Ablow - psikopat elimde süründü resmen...dün gece bitirdim...Sırada Emrah Serbes-deliduman var..

Herkese Merhaba kızlar.
Umut-Ayşe Kulin bitti.
Bugün Pabucumun Ajanı-Asude ye başlıyorum eve gidince.
Haftasonu yeni kitabıma başlayamadım.Özgecan'nın sadistçe katledilmesinden dolayı çok üzgünüm sürekli aklımda çok etkilendim. Ama yinede dünya ve insanlar o kadar kötü ki kitaplara sığınıyoruz...
Bu ülkede hayatımı,doğrularımı,yaşadığım yeri,bindiğim otobüsü,geçtiğim yolları sorgular oldum.
Maalesef her geçen gün her şey bu dünya ve ülkemiz daha da kötüye gidiyor.
Biz nasıl insanlar olduk nasıl bu kirli dünyaya bir çocuk getirebilecek kadar cesaretli olunur bilmiyorum.
Allah ailesine sabırlar versin.İyi insanlarıda böyle kötü insanların şerrinden korusun.
Bu ilk değil maalesef sonda olmayacak biliyorum.

Söze Türk Edebiyatının en sevdiğim yazarlarından birisi olan Ahmet Ümit'in bu durum için yazdığı bir sözle son vereceğim:
Gencecik bir kızı koydular toprağın altına.Aynı anda bütün bir toplum,bütün bir insanlık,yani hepimiz çürümeye başladık toprağın üstünde...

bu sabah geçmişin gölgesinde aşk adlı kitabı bitirdim.
yeni kitabım ayşe kulin veda...
çok beğenmedim kitabı. okunsa da olur okunmasa da...
özgecan için maalesef yapılacakl bir şey yok...
toplum olarak nasıl bu hale geldik nasıl bu kadar barbarlaştık aklım almıyor.
geç.enlerde evde yalnızdım. çiğ köfte istedi canım.
cesaret edip dışarıdan sipariş veremedim. korktum gerçekten de.
sonuçta bir erkek getirecekti.
hafta sonu oğlumla annemlere gidiyorduk. başka şehirde yaşıyorlar annemler. hava kararmıştı yola çıktığımda. oğlumun çişi geldi. akaryakıt istasyonunda duramadım. tuttu kuuzm çişini.

Maalesef hepimizi paranoyaklaştırdı bu toplum.
Bende işten dönerken ıssız bir yoldan geçiyorsam sürekli arkamdan gelen birisi varmı diye kontrol ediyorum.
Bindiğim taksinin durak taksisi olmasına dikkat ediyorum.Otobüste ve minibüste tek kalmamayı tercih ediyorum.

Bu arada Ayşe Kulin Veda çok güzel.
Ben Vedanın devam kitabı olan Umut'u yeni bitirdim.
Keyifli okumalar.

çok teşekkür ederim. vedayı a101 den almıştım. diğerlerini de kitapyurdundan aldım.
çok olumlu yorumlar var.
ben de arabaya binice hemen kapıları kilitliyorum. ışıklarda durduğumda falan biri arka kapıyı açıp binse arabaya diye çok tırsarım...

Sadece kadın olduğumuz için bunlara ekstra dikkat etmek zorunda olmamız, yine de milyonlarca Özgecan olması ne acı.
Tam Duygu Asena okunacak zaman...

Yedinci Gün'ü bitirdim hafta sonu. İhsan Oktay sevenlere tavsiye ederim.
Yeni kitabıma bugün başlayacağım.Çerezlik olsun dedim. Agatha Christie okuyacağım.

Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın . Haberleri okurken seyrederken hala istemsizce gözümden yaşlar akıyor .
Kendimizi çocuklarımızı nasıl koruyacağız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…