Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

gayet güzel geçti enişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
bende dedım ki: sana bir yüzüğümü vereyım, teklif için yüzük alacagın zaman ölçüde zorlanma
ben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)

gayet güzel geçti enişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
bende dedım ki: sana bir yüzüğümü vereyım, teklif için yüzük alacagın zaman ölçüde zorlanma

oh ne güzel allah arttırsın muhabbetinizi iyi demişsin ölçü mühim bir konu en zorlandıkları şey erkeklerin gerçekten

ben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)

ya bu öyle bir şey ki olsa da olmasa da farketmiyor bence :) önemli olan anlaşmak, sevmek, hayatı paylaşmaya karar vermek neticede ama işte fazladan bir yüzük daha olması da kötü bir şey değil

Ben severim. Almak isteyen alabilir, engel olmam yani.

ben yüzük sevmem ama adet yerını bulsun

saol canım :)

Ben 5 taş ya da 3 taş olanları seviyorum.
Tabii ben böyle bol bol konuşurum nasılsa sevgilim yok ya... Sevgilim olunca bakalım tek taş geçecek mi elime? :))) belki o bile geçmeyecek. :)

Allah gönlüne göre nasip etsin Greenjadeciğim.

ya bu öyle bir şey ki olsa da olmasa da farketmiyor bence :) önemli olan anlaşmak, sevmek, hayatı paylaşmaya karar vermek neticede ama işte fazladan bir yüzük daha olması da kötü bir şey değil

fazla verıci ve anlayışlı olmayacaksın, bir müddet sonra huzur batar insana

hip, ben umutsuz vakayım. sevemiyorum kimseyi, o yüzden böyle boş boş konuşuyorum.

bir yerde gördüm sanki, nişanlı falandın sankı yoksa karıstırdım mı?

Oooov büyük düşünüyorsun yani.

Sağol canım, hepimizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…