- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
ben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)gayet güzel geçtienişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
bende dedım ki: sana bir yüzüğümü vereyım, teklif için yüzük alacagın zaman ölçüde zorlanma
gayet güzel geçtienişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
bende dedım ki: sana bir yüzüğümü vereyım, teklif için yüzük alacagın zaman ölçüde zorlanma
gayet güzel geçtienişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
Hani bana, hani bana?
sezerciğin filmindeki çocuklar geldi aklıma
25 gün verıyorum sana
ben yüzük sevmemben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)
saol canım :)oh ne güzel allah arttırsın muhabbetiniziiyi demişsin ölçü mühim bir konu en zorlandıkları şey erkeklerin gerçekten
Enüşteme selamlar...
ben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)
Ben severim. Almak isteyen alabilir, engel olmam yani.
ben tektaş sevmem, tektaşla evlilik teklifini de... erkekler mecbur gibi hissediyor kendilerini, dayatmaları sevmiyorum ben! :)
Ben severim. Almak isteyen alabilir, engel olmam yani.
ben yüzük sevmemama adet yerını bulsun
saol canım :)
ya bu öyle bir şey ki olsa da olmasa da farketmiyor bence :) önemli olan anlaşmak, sevmek, hayatı paylaşmaya karar vermek neticede ama işte fazladan bir yüzük daha olması da kötü bir şey değil
ileride seni de kurtarıcam bu hayattan jade
hip, ben umutsuz vakayım. sevemiyorum kimseyi, o yüzden böyle boş boş konuşuyorum.ya bu öyle bir şey ki olsa da olmasa da farketmiyor bence :) önemli olan anlaşmak, sevmek, hayatı paylaşmaya karar vermek neticede ama işte fazladan bir yüzük daha olması da kötü bir şey değil
Ben 5 taş ya da 3 taş olanları seviyorum.
Tabii ben böyle bol bol konuşurum nasılsa sevgilim yok ya... Sevgilim olunca bakalım tek taş geçecek mi elime? :))) belki o bile geçmeyecek. :)
Allah gönlüne göre nasip etsin Greenjadeciğim.
Aynalı körük olmazsaBen tek taşa ek olarak at, kat ve yat istiyorum.
Ben 5 taş ya da 3 taş olanları seviyorum.
Tabii ben böyle bol bol konuşurum nasılsa sevgilim yok ya... Sevgilim olunca bakalım tek taş geçecek mi elime? :))) belki o bile geçmeyecek. :)
Allah gönlüne göre nasip etsin Greenjadeciğim.
Ben tek taşa ek olarak at, kat ve yat istiyorum.
tatlım, ben hiç nişanlanmadım. 10 senedir sevgili anlamında da yapayalnız bir insanım ben!bir yerde gördüm sanki, nişanlı falandın sankıyoksa karıstırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?