Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyucu cevapverıyorum, kıtabın bıtmış ama bıldırı de bulunmamıssın
listeyı yenıledığım zaman isyan etme sonra

kıtabı bıten bıldırıde bulunmayı asla unutmasın
o kadar kişi içinde takıp edemem ve unuturum ona göre

Son düzenleme:
okuyucu kitapkokusu, lısteye eklemeyı nasıl unuttum senı bılemıyorum
tekrardan özür diliyorum
haksızlık etmek istemem kimseye
kusura bakma

mis gibi hediyeler var ama hediye söz konusu

canım, toplamda 10 seneyi doldurunca, artık ne hediye alalım diye kara kara düşünüyoruz
ilk senelerimizde de hediye almak için o günü beklemezdik. yıldönümlerimizde ve aklımıza estikçe hediyeleşirdik.

raporumu vereyim
Görmek kitabımda 102. sayfaya geçtim. konu olarak biraz sıkıcı geldi, seçimler, hükümet, ajanlar, askerler... bakalım başka neler çıkacak:26:
Saramago' nun anlatımını seviyorum ama, yine; hiç özel isim yok, minimum düzeyde paragraf kullanımı, ve uzuuun cümleler var yine(Körlük kitabındaki gibi). okuyorsun ama ilerlemek yok

Grının 50 tonu hakkındakı yorumunuz nedır ? Nasıl bir kitap Okuyucu degerlendırmesı duymak istiyorum.

canım şöyleki baya cinsel içerikli bir kitap öncelik olarak onu sölemeliyim en ince detaya kadar anlatıyor herşeyi
konusu şu;çocukluğu acılar içinde geçen trilyoner ve çok yakışıklı bir adam olan cshristian ve ana diye güzel ve masum bir kızın
çelişkili cinsel hayatlarını ve tutkulu ilişkilerini anlatıyor ama baya sürükleyici bir kitap

bu arada akşam hiç okuyamadım ama 100 sayfam var
onuda bugün bitirir isem 3.seriye geçicem inşaallah

merhaba arkadaşlar 2 gündür misafirim vardı giremedim. ve hiç kitabımı okuyamadım da sanırım süremde bitti biran önce kitabı bitirmeliyimkii küçük mucizeler dükkanına başlayacağım çok merak ediyorum çünkü...

308. sayfadayım . Düne göre iyi okudum. Sabah uykumun kaçması bunda büyük bir etken oldu

merhaba okuyucu arkadaşlarım ben kitabıma bugün başlayacağım sevgili okuyucu bilge sör dün bana süre vermeyi unuttuğu için (sevgi dolu bir günün heyecanıyla tabi ) kendimi kitabını ihmal etmiş biri gibi hissetmiyorum bugün başlayacağım ve sanırım hızla bitireceğim

Gogol un Taras Bulba sını okumaya başlıyorum 158 sayfa bir göz gezdirdim çok keyifli bir hikaye gibi görünmüyor umarım beni üzmez

ne fenasınız siz yaa süre istedin de ben mi vermedım?
''süre istiyorum'' diye belırteceksınız

dün evden çıkmadan önce armut muhabbetıne kadar gırmeyı bılıyorsun
ama süre istemeyı bılmıyorsun

4 gün verıyorum sana

söyleyince olur sanmıştım ben :78:

bu da benim uyanıklığım sayılsın nasıl geçti dününüz okuyucu sör

söyleyince olur sanmıştım ben :78:

bu da benim uyanıklığım sayılsın nasıl geçti dününüz okuyucu sör

gayet güzel geçti enişteniz evlilikten çok söz etti, her an teklif gelebilirmiş
bende dedım ki: sana bir yüzüğümü vereyım, teklif için yüzük alacagın zaman ölçüde zorlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…