Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Leonardo Sciascia__Şarap Rengi Deniz bitti.

" Bir yolculuk hayatın bir temsili gibidir, zamanın ve mekanın bir araya gelip sıkışmasıyla, özet halinde bir temsil; yani biraz tiyatroda olduğu gibi: Fark edilmeyen bir kurgusal fon üzerinde, yaşantımızın bütün öğeleri, nedenleri ve ilişkileri yeniden ve yoğunlukla oluşturulur. "

Merhaba hanımlar uzun zamandır buraya bildirim yapmadım şubat ayında sadece bir kitap okuyabildim. Neden böyle oldu anlamadım elimdeki kitap 825 sayfalık olmasına ragmen güzel ama elime alma fırsatım olmadı.. Son sayfalara yaklaştım bugün biter inşallah.. Moskof cariye Hürrem okuyorum

Günaydınlar.
Abim Deniz-Can Dündar bitti.
Gözyaşlarımla sonlandırdım kitabı.
Yeni kitabım Kuyucaklı Yusuf-Sabahattin Ali
sayfa 75'teyim.

geçen ay abim denizi bende okumuştum harikaydı. Kardeşime verdim okusun diye

Merhaba bilgeler,

Kağıttan İtiraflar'da 128. sayfadayım. Kitabın sayfaların elimde çoğaldı resmen, nedense kitapla uyuşamadık henüz.
O yüzden yavaş gidiyor, hızlanabilirim inşallah.

Merhaba bilgeler...

Bugün burada A101 de kitap satıldığını okuyunca ilk defa a101 e gittim. Araf ve Öyle Bir Bedel Ki kitaplarını aldım.Kitabım bitince okumaya başlarım herhalde.Haber veren bilgelere de teşekkürler.Artık a101 i takip ederim:) İyi akşamlar herkese...

iyi geceler
bülbülü öldürmek bitirdim.çok güzeldi daha öncede yazdığım gibi kitap bir kız çocuğunun ağzından yazılmış.oldukça bilmiş bir kız olduğu için hikayesi trajik olduğu halde kitap insanın yüzünde bir tebessüm oluşturuyor.Baba karakteri Atticus çok sağlam ve örnek bir bir avukat.yasalara bağlı ve sürü peşinden giden bir kişi değil.doğru bildiğinden dönmüyor.kısacası okunması gerekli bir roman diye düşünüyorum

şu anda eşimin hediyesi olan Erich Fromm un Sevme Sanatı adlı kitabını okuyorum. ağır ama güzel tespitlerin oldugu bir kitap.daha yeni dün başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…