- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
günaydınlar
dün akşam ayşe kulin umuta başladım.
sayfa 35 deyim[/QUOTE
Papatyacım merak ettim. Güneş Çavması kitabın geldi mi?
Selammmmm bu ay pek okuyamadigim icin ugramadim topige ama sonunda iki kitap bitirebildim biri paulo chello aldatmak digeri ahmet serif izgoren supermen turk olsa pelerinini annesi baglardi ikisini bitirdim simdi hedefim ay sonuna kadar bir kitap daha bitirmek :)
Offff neler cektim bitti ama bende bittim sonlara dogru biraz daha duzgunlesiyo ama genede okudugum enn kotu kitaplardandiAldatmak kitabını bitirebilmene sevindim.
Ben aklıma geldikçe 3 5 sayfa okuyorum onu :)
Offff neler cektim bitti ama bende bittim sonlara dogru biraz daha duzgunlesiyo ama genede okudugum enn kotu kitaplardandi
günaydınlar
dün akşam ayşe kulin umuta başladım.
sayfa 35 deyim
Merhaba bilgeler;
Elizabeth Wein__Kağıttan İtiraflar bitti.
Yeni kitaplarım;
Italo Calvino__Sen "Alo" Demeden Önce, 214 sayfa.
Umberto Eco__Numero Zero, 212 sayfa.
Umberto Eco tarzı nasıl hangi yazara benziyor hiç okumadım ve merak ediyorum Gülün adı vardı galiba en bilinen kitabı
Çok güzel kitapdır. Zamanla kazanırsın okuma alışkanlığını.Slm kızlar bende katılabilirmiyim şuanda Elif Şafak AŞK kitabını okuyorum sayfa:92 kitap okuma alışkanlığı için yeni başladım inşlh devamı gelir iyi geceler
Hoş geldin cnm.Slm kızlar bende katılabilirmiyim şuanda Elif Şafak AŞK kitabını okuyorum sayfa:92 kitap okuma alışkanlığı için yeni başladım inşlh devamı gelir iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?