Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selammmmm bu ay pek okuyamadigim icin ugramadim topige ama sonunda iki kitap bitirebildim biri paulo chello aldatmak digeri ahmet serif izgoren supermen turk olsa pelerinini annesi baglardi ikisini bitirdim simdi hedefim ay sonuna kadar bir kitap daha bitirmek :)

Aldatmak kitabını bitirebilmene sevindim.
Ben aklıma geldikçe 3 5 sayfa okuyorum onu :)

Merhaba bilgeler;

Elizabeth Wein__Kağıttan İtiraflar bitti.

Yeni kitaplarım;
Italo Calvino__Sen "Alo" Demeden Önce, 214 sayfa.
Umberto Eco__Numero Zero, 212 sayfa.

Umberto Eco tarzı nasıl hangi yazara benziyor hiç okumadım ve merak ediyorum Gülün adı vardı galiba en bilinen kitabı

Umberto Eco tarzı nasıl hangi yazara benziyor hiç okumadım ve merak ediyorum Gülün adı vardı galiba en bilinen kitabı

Bir kitabını okudum yazarın henüz. O da makale tarzındaydı. O yüzden tam olarak bir şey söyleyemiyorum.
Gülün Adı ilk yazdığı kitap ve de çok meşhurdur. Çok merak ediyorum onu.
Orhan Pamuk'a benzetiliyor. Her kitabında farklı konulara değiniyor. Sürekli kendini tekrarlayan bir yazar değil.
Şimdilik söyleyebileceğim bu kadar. Birkaç kitabını aldım, okudukça daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

Slm kızlar bende katılabilirmiyim şuanda Elif Şafak AŞK kitabını okuyorum sayfa:92 kitap okuma alışkanlığı için yeni başladım inşlh devamı gelir iyi geceler
Hoş geldin cnm.
Elindeki kitabı ilk çıktığı zamanlar okumuştum.Tekrardan okumayı düşündüğüm kitaplar arasında.
Umarım sık sık uğrarsın aramıza.Düzenli bildirimlerini bekliyoruz

İnşlh kızlar şuanda çok severek okuduğum bir kitap destekleriniz için çok teşekkürler

Günaydın bilgeler.
Gözümü açtığım gibi kitabımın son 70 sayfasını okudum.
Araf da bitmiş oldu.
Olaylar kitabın son bölümünde anlam kazandı.
Ben beğendim bu kitabı.

Sıradaki kitabım Elif Gibi Sevmek 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…