Güzel miydi ben de merak ediyorum o kitabı. :)Günaydınlar.
Kuyucaklı Yusuf bitti.
Yeni kitabım Serenad-Zülfü Livaneli sayfa
150'deyim.
siz de günnaydııın ne kadarkabayım.....Günaydınlar.
Kuyucaklı Yusuf bitti.
Yeni kitabım Serenad-Zülfü Livaneli sayfa
150'deyim.
Merhaba hanımlar uzun zamandır buraya bildirim yapmadım şubat ayında sadece bir kitap okuyabildim. Neden böyle oldu anlamadım elimdeki kitap 825 sayfalık olmasına ragmen güzel ama elime alma fırsatım olmadı.. Son sayfalara yaklaştım bugün biter inşallah.. Moskof cariye Hürrem okuyorum
Moskof Cariye Hürrem çok güzel bir kitap.
Kalın olmasına rağmen çok akıcı bir dili var yazarın.
gunaydın herkese. ben de aranıza katılmak istiyorum kabul edrseniz....
Dün akşam Ayşe Kulin vedayı bitirdim.
Kitap çok güzel ve benim gibi tarih dersini oldum olası sevmeyen birisi için tarihimize dair birşeyler öğrettiği için daha da güzel...
Günaydın bilgeler,
Franz Kafka- Milenya'ya mektuplar hafta sonu bitti ama kitap beni bitirdi yani, O kadra zorladımki kendimi bitirmek için hatta sona yaklaşırken bazı paragrafları okumadan atladım ki ben normalde bunu hiç yapmam öldüm yani kitap bitene kadar.
Kitap Kafka'nın Milenya2ya yazdığı mektupların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş ancak sürekli tek taraflı bir anlatım var... 400 sayfa boyunca monolog okuyor gibi oluyor insan ama hep bir boşluk hissi. Ama çok şükür bitti...
Yeni kitabım Beyoğlu'nun En Güzel Abisi...
hoşgeldiniz.
Evet aynı zamanda farklı bakış açısı sunuyor bu kitap tabi yer etmez bu savlar üzerine araştırılmalı o ayrı mevzu ama örneğin sevr anlaşmasının incelenmesi ve imzalanması gerekçesinin Ankara'daki oluşuma zaman kazandırma gayesi olduğu gibi bir çok farklı bakış açısı barındırıyor içerisinde.
Milenaya mektuplara dün başladım bende.. 25 sayfa okudum uyku bastı bakalım begenecekmiyim.
ayy nolur bitince yaz bana, içim daraldı zorla bitti kitap hiç bu kadar kötü olmamıştım ben biliyormusun :)
ayy korktum okumadan bıraksam mı ki
Güzel miydi ben de merak ediyorum o kitabı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?