Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabım da 50. sayfaya geldim biraz ağır anlaya anlaya ilerlemek gerekiyor. Erich Fromm Sevme Sanatı. Ama şimdiden tavsiye edrim.Çok güzel tespitler var.

Moskof Cariye Hürrem çok güzel bir kitap.
Kalın olmasına rağmen çok akıcı bir dili var yazarın.

Günaydın bilgeler,
Franz Kafka- Milenya'ya mektuplar hafta sonu bitti ama kitap beni bitirdi yani, O kadra zorladımki kendimi bitirmek için hatta sona yaklaşırken bazı paragrafları okumadan atladım ki ben normalde bunu hiç yapmam öldüm yani kitap bitene kadar.

Kitap Kafka'nın Milenya2ya yazdığı mektupların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş ancak sürekli tek taraflı bir anlatım var... 400 sayfa boyunca monolog okuyor gibi oluyor insan ama hep bir boşluk hissi. Ama çok şükür bitti...

Yeni kitabım Beyoğlu'nun En Güzel Abisi...

gunaydın herkese. ben de aranıza katılmak istiyorum kabul edrseniz....

hoşgeldiniz.

Dün akşam Ayşe Kulin vedayı bitirdim.
Kitap çok güzel ve benim gibi tarih dersini oldum olası sevmeyen birisi için tarihimize dair birşeyler öğrettiği için daha da güzel...

Evet aynı zamanda farklı bakış açısı sunuyor bu kitap tabi yer etmez bu savlar üzerine araştırılmalı o ayrı mevzu ama örneğin sevr anlaşmasının incelenmesi ve imzalanması gerekçesinin Ankara'daki oluşuma zaman kazandırma gayesi olduğu gibi bir çok farklı bakış açısı barındırıyor içerisinde.

Milenaya mektuplara dün başladım bende.. 25 sayfa okudum uyku bastı bakalım begenecekmiyim.

ayy korktum okumadan bıraksam mı ki

Yani önyargı oluşturmak istemezdim ama sürekli bir kopukluk oluyor çünkü mektuplar hep tek taraflı yazılmış. Ancak sonunda bir kaç mektup var oda yine kafkaya değil yani. Ama şöyle okunabilir araya başka kitaplar alarak okursan olur. Hem okunmadan kalmamış olur.

Günaydınlar
bu günlerde okumaya çok fırsat bulamıyorum , Orhan Pamuk kitabı güzel halkın içinden İstanbuldan bir hikaye
sf 70 lerdeyim .
Bu arada çocuklara yaklaşık bi aydır her gece yatmadan önce 10-15 sf kitap okuyoruz eşimle ikimiz değişimli olarak bir gün eşim bir gün ben ben ikinci kitabıma başladım ilk kitabımız Küçük kara balıkdı , şimdi okuduğum Balonda beş hafta .
Güzel oluyor zevkle dinliyorlar çok uykuları varsa uyuyup kalıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…