Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

mrb bayanlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
bugün yarım saat bi evrak için bekledim.ilk defa da kitap almadan çıkmıştım evden çok sıkıcı oldu.tabletten okuyorum kaç gündür gözlerim yine mahvoldu.sürekli seğiriyor.elimdekini bitireyim bi arkadaşın tavsiyesi Düğümlere üfleyen kadınlara başlayacağım

İyi Akşamlar Bilgeler;

Sen "Alo" Demeden Önce'de 70. sayfadayım.
Bugün ders aralarında okuma fırsatım oldu, iyi de oldu.
Bugünlük bu kadar olur sanırım. Akşam dersinden döndükten sonra kafam bi' milyon oluyor.

Pabucumun ajanı 215. syf
Çok akıcı bir kitabı bile bu aralar okuyamıyorum.
Ay sonuna biter inş

Bu arada CNR Expo da kitap fuarı varmış yine Tüyap'a çok isteyipte gidememiştim.
Buna gidecek olan varmı?
Hep şu kitap fuarları İstanbulun Avrupa yakasının en uç noktasında olmak zorundamı yaa
Birazda Anadolu yakasındakileri düşünsünler

Günaydın herkese
2-3 aydır kitap okuma performansımı hiç beğenmiyorum.Zaten yavaş okurum son zamanlarda iki üç sayfa okuduktan sonra uykum gelmeye başladı

Günaydın sen Anadolu yakasında mısın? kısmetse hafta sonu gitmeyi planlıyorum fuara :)

Sen yine İstanbul'dasın Çanakkale'dekiler ne yapsın :)

Evt cnm hmde Anadolu yakasınında ucunda Taşdelen
Bnde belki haftaya olabilir eşimi ikna edebilirsem onca yolu gitmeye
İmza günlerine fln baktım haftaya daha iyi geldi bana.

Hımm ben imza günü filan istemiyorum tek sakin olsun yeter bana :)) bende oğlumla gidicem inşallah onada kitaplar alacağız :))

Günaydınlar.
Serenad bitti. Çok beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.
Yeni kitabım Şehrin Aynaları-Elif Şafak
en sevdiğim ve tekrar okumak istediğim kitaplardan biri.
geçenlerde tv de gördüm. struma gemisinde hayatını kaybedenler için ilk kez bu yıl anma töreni düzenlenmiş.

Aaa! Ne zaman fuar ? Hiç haberim yok. Bakayım netten.

zeliş beraber gitmeyecek miydik aşkolsun hangi gün gideceksin

kız ben yazdım geçen gün planlayalım diye kimseden ses çıkmayınca istemiyorsunuz sandım bende

cumartesi diye düşünüyorum öğleden sonra için ama bir doktor randevusu ayarlamam gerekiyor önden önce o belli olsun

çok mutlu olurum hatta zamanı birlikte de belirleriz sorun değil yani

bu mu:

En yenilikçi kitap fuarı CNR Expo Yeşilköy' de

İngiliz şair ve oyun yazarı Shakespeare “Kitaplarım bana yetecek kadar büyük bir krallıktır” derken iletişim araçlarının müthiş derece gelişeceğini tahmin etmiş miydi bilinmez ama aklın ilacı “Kitaplar” okuyucularına en kıymetli hazineleri sunmaya devam ediyor. Yayıncılık endüstrisi ise tüm bileşenleriyle temsil edildiği dev bir platforma gereksinim duyuyor.

Bölgesinde “En yenilikçi kitap fuarı” hedefiyle projelendirilen “CNR Kitap Fuarı” 01-09 Mart 2014 tarihleri arasındaCNR EXPO Yeşilköy' de gerçekleştirilecek.

Canım sen planını yap bana herzaman uyar çünkü eşim haftasonu full çalışıyor. kızı dişçiye götüreceğim ama cumadan da götürebilirim.(zaten daha ikna edemedim dişçi olayına)Görüşelim yani mutlak .ben yine Serap a tekrar sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…