Merhaba arkadaşlar Agapi Bitti ve üzülerek söyleyecegim ki Sarah Jionun en begenmediğim kitabı oldu evet içinde güzel aşklar güzel sözler vardı ama beni tatmin etmedi gereginden fazla kişi tanıttı ve bende karmaşıklıga sebep oldu. Bir kitapta 10-12 karakter olmamalı bence ve hepsinin ağzından yazmaya çalışmış ama başarısız bence..
Agapiyi beğenmeyen bir kaç kişi daha var tanıdığım.
Bide yazarın yayınevini değiştirmesi pek iyi olmamış.
Diğer kitaplarının tasarımı daha güzeldi bence
selam kızlar. sınavlar vs derken okuyamadım pek kitap.
1- başucumdaki müzik sf 350
Dün ütü yaptığım için kitap okuyamadım
Sabah azda olsa otobüste okuma fırsatım oldu.
Bu yüzden Koku 200.syfdayım.
resim size mi ait yeni mi evlisiniz :)
Nasıl gidiyor kitap.
Çok önceden okunacak listemde de bir alıp okumadım.
Evt eşimle benim resmim
Yeni evliyiz.24 Mayısta 1. senemizi kutluyacağız kısmetse
Ayy ne güzel :) Allah bir ömür mutlu etsin inşallah :) bende 5 aylık evliyim ama 1 aylık evli gibi hissediyorum kendimi
Amin cnm cümlemizi.
Siz bizden daha yeniymişsiniz
Banada yakında 1 sene olcakmış gibi gelmiyor.
Dün gibi kına,düğün,ev hazırlığı yaptığımız dönemler.
Hayatımın en güzel zamanlarıydı.Çok keyifle ve sorunsuz olmuştu çok şükür herşeyim.
Bazen bir daha yaşama fırsatım olsa isterim diyorumda eşim yanaşmıyor
Bir daha o stresti yaşayamazmış
Ayy ne güzel :) Allah bir ömür mutlu etsin inşallah :) bende 5 aylık evliyim ama 1 aylık evli gibi hissediyorum kendimi
Neden acaba İlahi Şule koptum kendi kendime
Yeni Kitabım Ayşe Kulin Umut olacak inşallah belki birde hikaye kitabını okurum yanında..
Bir şey sormak istiyorum... Klasik olarak Tolstoy'un "Din Nedir" kitabını okumak istiyorum ama kitabın içeriğini bilen okuyan var mı?
Aslında bir taraftan da okusam mı okumasam mı kararsızım... Din çünkü çok fazla sorgulanılası bir şey değil bence...
Veee bildiğim kadarıyla da Tolstoy pek de dini inancı net olan bir insan değildi...
Düşüncelerinizi merak ediyorum...
Günaydın! Buz Öpücük sayfa 178. Son gaz devam ediyor çok keyifli bir kitap serisi Vampir Akademisi.
Şiddetle tavsiye ederim.
Yeni Kitabım Ayşe Kulin Umut olacak inşallah belki birde hikaye kitabını okurum yanında..
Bir şey sormak istiyorum... Klasik olarak Tolstoy'un "Din Nedir" kitabını okumak istiyorum ama kitabın içeriğini bilen okuyan var mı?
Aslında bir taraftan da okusam mı okumasam mı kararsızım... Din çünkü çok fazla sorgulanılası bir şey değil bence...
Veee bildiğim kadarıyla da Tolstoy pek de dini inancı net olan bir insan değildi...
Düşüncelerinizi merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?