Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Agapiyi beğenmeyen bir kaç kişi daha var tanıdığım.
Bide yazarın yayınevini değiştirmesi pek iyi olmamış.
Diğer kitaplarının tasarımı daha güzeldi bence

günaydınlar
düğümlere üfleyen kadınlar 260.sf.Zor okunan bir kitap yorumu yapmışlardı kitapyurdunda .bence öyle değil sadece içindeki bütün karakterler bayan.belki o yüzden okuyan beyler sıkılmıştır.

Ayy ne güzel :) Allah bir ömür mutlu etsin inşallah :) bende 5 aylık evliyim ama 1 aylık evli gibi hissediyorum kendimi

Amin cnm cümlemizi.
Siz bizden daha yeniymişsiniz
Banada yakında 1 sene olcakmış gibi gelmiyor.
Dün gibi kına,düğün,ev hazırlığı yaptığımız dönemler.
Hayatımın en güzel zamanlarıydı.Çok keyifle ve sorunsuz olmuştu çok şükür herşeyim.
Bazen bir daha yaşama fırsatım olsa isterim diyorumda eşim yanaşmıyor
Bir daha o stresti yaşayamazmış

bende yaşayamazdım heralde :) Katılıyorum eşine

Günaydın! Buz Öpücük sayfa 178. Son gaz devam ediyor çok keyifli bir kitap serisi Vampir Akademisi.
Şiddetle tavsiye ederim.

Yeni Kitabım Ayşe Kulin Umut olacak inşallah belki birde hikaye kitabını okurum yanında..

Bir şey sormak istiyorum... Klasik olarak Tolstoy'un "Din Nedir" kitabını okumak istiyorum ama kitabın içeriğini bilen okuyan var mı?

Aslında bir taraftan da okusam mı okumasam mı kararsızım... Din çünkü çok fazla sorgulanılası bir şey değil bence...

Veee bildiğim kadarıyla da Tolstoy pek de dini inancı net olan bir insan değildi...

Düşüncelerinizi merak ediyorum...

ayy derin konular

Merhaba herkeseee bu gün kitap yurdundan kendime iki tane kitap aldım. Evde okunmayı bekleyen çok kitabım var ama merakıma yenik düştüm. Jose Saramago'nun Bilinmeyen Adanın Öyküsü Kitabı'nı ve Laura Esquivel'in Acı Çikolata kitabını aldım. Birdeee Esrarengiz Bahçe yani büyükler için boyama kitabını aldım. zaman geçirmek ve stres atmak için iyi gelecek gibi duruyor. :) Aldıklarımın fotoğraflarını koyuyorum, ilgilenen olursa diye :)

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 54

Tolstoy ve bir sürü yazar-düşünür kendi hayatlarında dini sorguladıkları için bunun yansıması eserlerinde mutlaka vardır. Ancak okumak bence sorgulamak değildir, sonuçta öznel bir görüş bildiren yazınsal bir eser. bence bir yazarın bir eserini yazarın kişiliğine ya da yaşamdaki tercihlerine göre okumamazlık yapmamak gerek. belli ki seni o kitaba çeken bir şey var. okumak istiyorsan oku, sorgulayan sen olmayacakın sadece onun düşüncelerini okuyacaksın :)

Sahilde Kafka bitti Haruki Murakami'nin okuduğum 4.kitabı sanırım ve bundan sonra tüm kitaplarını mükemmelliğinden şüphe duymadan okurum
başarabilirsem sıradaki kitabım Böyle Dedi Zerdüşt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…