Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar ,iyi haftalar
kafamda bir tuhaflık bitti son sayfalar biraz süründü ama genel itibariyle güzel bir kitapdı.
Yeni kitabım Asude- Gül ve Avcı yorumlar güzel bakalım nasıl gidecek.

Güle güle oku cnm.
Başka hangi kitapları aldın?
Siyah sütü bende merak ediyorum okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum
canım siyah sütten vazgeçtim ben. yorumları nedeniyle soğudum kitaptan.
ayşe kulin hayatı aldım.
yağmur sonrası ve adım deniz kitaplarını aldım.

güneş çavmasının 1. sini çok beğendim ben. 2. çıkmış. iki keredir kitap yurdundan sipariş veriyorum kitabı temin edemediler.

Aldığın kitaplar benimde alınacak listemde.Hepsi güzel seçim gerçekten.
Siyah sütü beğenenler ya çok beğenmiş yada hiç beğenmemiş.
İkisinin ortasında olana rastlamadım.
Güneş çavmasını hepsiburada ve d&r dada gördüm keşke oradan birde deneseydin şansını.

Merhaba canım, bedne dün Ayşe Kulinin Umut ve Hayat'ı aldım. Hüzünü bulamadım. Birde Bora'nın Kitabını aldım çok birikti kitaplarım...

Siyah sütü okudum aslında ben öyle kötü bir kitap değil tamam çok iyide diyemem ama okumalısın bence oku çıksın aradan...

evet oralarda da var. hatta gidip d&r a sordum ama onlarda yok dedi.

ben veda dışında hepsini netten aldım. d&r ın mağazasında daha pahalıydı hatta.
siyah sütü bıraktım ya. aslında kitap benim değildi. almadım artık kardeşimden. belki sonra okurum. o da hiç beğenmemiş.

Aslında annelik ile yaşanan çelişkili ruh hali anlatılıyor biraz çocukça anlatımda var içinde kendi kendiyle konuşma v gibi öyle hatırlıyorum ama güzel hatırlıyorum ben kitabı öyle kalmış aklımda uzun zaman oldu okuyalı..

Ben veda serisinin ilk kitabını cep boy almıştım dün Migros cep boylarda %50 indirim yapmıştı oradan aldım tanesi 5 tl ye :)

Harika bir kitap canım.
Çok heyecanlıydı
Bende öyle tahmin ediyorum Asude 'nin dilini sevdim . Bugünde Kitapyurdundan Pabucumun Ajanı 2 yi aldım biraz büyük bir kitapmış ama eğlencelidir çabuk gider diye düşünüyorum.
Birde Bülbülün Kırk Şarkısı'nı o da en sevdiğim yazarlardan iyi oldu ikiside .
Buarada kitapyurdunda da güzel indirimler var .

Pabucumun Ajanı 2 evet 1'e göre daha büyük.Bende almıştım daha önceden ama okumadım.1'in arkasından başlamak istemedim.
Aynen kitapyurduda şuanda süper indirimde.1-2 ay beklemem gerek ama
İnş o zamana kadar artmaz fiyatlar

Kitabımı henüz bitiremedim:/ 3 gündür o kadar yoğunum ki yarın sadece kitabımı okumak istiyorum. Ah Serenad sen nasıl bir romansın

Merhaba arkadaşlar Agapi Bitti ve üzülerek söyleyecegim ki Sarah Jionun en begenmediğim kitabı oldu evet içinde güzel aşklar güzel sözler vardı ama beni tatmin etmedi gereginden fazla kişi tanıttı ve bende karmaşıklıga sebep oldu. Bir kitapta 10-12 karakter olmamalı bence ve hepsinin ağzından yazmaya çalışmış ama başarısız bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…