İyiyiz canim cok sukur.oh :)
sarah jio bambaşka :)
eşim okumu-ak için almıştı bene ondan nemalanıyorum :))
safransarımmm sen nAASILSIN...
EV AİLE NASILSINZ :))
ben de bendeeee
konusu ne peki :))
Arkadaşlar merhaba ben de sizlerle kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmak istiyorum. Ve daha köklü bir alışkanlık edinmek, bol bol kitap okumak istiyorum.
as canım, olsun bu ara tembellik yap.Selam kizlar,
Herkes iyidir umarim.
Ben bu aralar tembel tavugum o yuzden pekte gelmiyorum
Herkese sevgiler ve iyi okumalar...
safran açıklamış canımben de bendeeee
konusu ne peki :))
aramıza hoş geldiniz.Arkadaşlar merhaba ben de sizlerle kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmak istiyorum. Ve daha köklü bir alışkanlık edinmek, bol bol kitap okumak istiyorum.
her ikisini de okumadımçok önceden okuduğum bir kitabı tekrar okuyorum, Dostoyevski suç ve ceza, ardından da tutunamayanlara başlamayı düşünüyorum
her ikisini de okumadım
her ikisi de okumak istediklerimin arasında...
Kesinlikle okunması gereken kitaplar, benim çocukken en büyük hayalim yazar olmaktı. Annem önce bir mesleğin olsun ayakların yere sağlam bassın ondan sonra hayalini gerçekleştirirsin demişti. Okudum öğretmen oldum ve şimdi hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya başladım. İyi yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Umarım bir gün benim yazdığım kitaplar da mutlaka okunması gerekenler listesine girer
İyiyiz canim cok sukur.
Bebekle ugrasiyorum.
Bir yandan da atama brkliyorum iste. Bu ay tercihler yapilacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.
Handan'in konusu Ayse Kulinin Gizli anlarin Yolcusu kitabinin devami aslinda. Gizli Anlarin Yolcusundan sonra -Boranin Kitabi - Dönüş -Handan seklinde devam ediyor.
Daha once Ayse kulin ikudun mu bilmiyorum ama siddetle tavsiye ederim. Lise yillarimdan beri okuyorum. Tum kitaplari Bende mevcut
Aramiza hosgeldin
Merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama herkes aynı anda aynı kitabı mı okuyor?
Öyle ise eğer benim için biraz zor olabilir.
Dün gece Sarah Jio Agapi yi bitirdim bu akşam Kürk Mantolu Madonnaya başlayacağım nasipse
Kesinlikle okunması gereken kitaplar, benim çocukken en büyük hayalim yazar olmaktı. Annem önce bir mesleğin olsun ayakların yere sağlam bassın ondan sonra hayalini gerçekleştirirsin demişti. Okudum öğretmen oldum ve şimdi hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya başladım. İyi yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Umarım bir gün benim yazdığım kitaplar da mutlaka okunması gerekenler listesine girer
Mutlaka alinacaklar arasina eklemelisinKuzum hic okumadm hicde kitabi yoook ;(
Ama su elimdeki kiymetli kiyaplari okuyup nitirknce yeni alacagim yazarlardan olabilir ☺
ayşe kulinin okudugum ilk kitabı handan dı ve tarzını begenmedim ..... yani kitabın içindeki konuyla alakasız şeyler yazmış yazdıklarını begenmedıgı için soylemıyorum ama ne alaka dedim biraz uydurma birazda sırf para için yazılmış bi kitap gibi geldiİyiyiz canim cok sukur.
Bebekle ugrasiyorum.
Bir yandan da atama brkliyorum iste. Bu ay tercihler yapilacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.
Handan'in konusu Ayse Kulinin Gizli anlarin Yolcusu kitabinin devami aslinda. Gizli Anlarin Yolcusundan sonra -Boranin Kitabi - Dönüş -Handan seklinde devam ediyor.
Daha once Ayse kulin ikudun mu bilmiyorum ama siddetle tavsiye ederim. Lise yillarimdan beri okuyorum. Tum kitaplari Bende mevcut
Aramiza hosgeldin
Canim handan Gizli Anlarin Yolcusu kitabinin Boranin Kitabi Ve Donus'ten sonraki kitabi. Yani 4 kitap seri ve Handan serinin 4. Son kitabi oluyor. Ondan anlamamis sacma gelmistir.ayşe kulinin okudugum ilk kitabı handan dı ve tarzını begenmedim ..... yani kitabın içindeki konuyla alakasız şeyler yazmış yazdıklarını begenmedıgı için soylemıyorum ama ne alaka dedim biraz uydurma birazda sırf para için yazılmış bi kitap gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?