Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

oh :)

sarah jio bambaşka :)

eşim okumu-ak için almıştı bene ondan nemalanıyorum :))
safransarımmm sen nAASILSIN...
EV AİLE NASILSINZ :))
İyiyiz canim cok sukur.
Bebekle ugrasiyorum.
Bir yandan da atama brkliyorum iste. Bu ay tercihler yapilacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.

ben de bendeeee

konusu ne peki :))

Handan'in konusu Ayse Kulinin Gizli anlarin Yolcusu kitabinin devami aslinda. Gizli Anlarin Yolcusundan sonra -Boranin Kitabi - Dönüş -Handan seklinde devam ediyor.

Daha once Ayse kulin ikudun mu bilmiyorum ama siddetle tavsiye ederim. Lise yillarimdan beri okuyorum. Tum kitaplari Bende mevcut

Arkadaşlar merhaba ben de sizlerle kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmak istiyorum. Ve daha köklü bir alışkanlık edinmek, bol bol kitap okumak istiyorum.

Aramiza hosgeldin

stephen king 22/11/63 bitti şükür bilim kurgu sevenler için çok güzel bir kitap kesinlikle tavsiye ederim
sıradaki kitabım bu yoğunlukta fazla kafamı meşgul etmemesi için " Gülben Ergen - Öğrendim ki"

herkese keyifli günler

Selam kizlar,
Herkes iyidir umarim.
Ben bu aralar tembel tavugum o yuzden pekte gelmiyorum
Herkese sevgiler ve iyi okumalar...
as canım, olsun bu ara tembellik yap. Bebek yoruyordur hormanal olarak
ben de bendeeee

konusu ne peki :))
safran açıklamış canım
Arkadaşlar merhaba ben de sizlerle kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmak istiyorum. Ve daha köklü bir alışkanlık edinmek, bol bol kitap okumak istiyorum.
aramıza hoş geldiniz.

her ikisini de okumadım
her ikisi de okumak istediklerimin arasında...

Kesinlikle okunması gereken kitaplar, benim çocukken en büyük hayalim yazar olmaktı. Annem önce bir mesleğin olsun ayakların yere sağlam bassın ondan sonra hayalini gerçekleştirirsin demişti. Okudum öğretmen oldum ve şimdi hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya başladım. İyi yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Umarım bir gün benim yazdığım kitaplar da mutlaka okunması gerekenler listesine girer

Edebiyat ogrrtmeni misiniz ?

Merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama herkes aynı anda aynı kitabı mı okuyor?
Öyle ise eğer benim için biraz zor olabilir.
Dün gece Sarah Jio Agapi yi bitirdim bu akşam Kürk Mantolu Madonnaya başlayacağım nasipse

Kuzum hic okumadm hicde kitabi yoook ;(

Ama su elimdeki kiymetli kiyaplari okuyup nitirknce yeni alacagim yazarlardan olabilir ☺

Sarah jioo yagmur sonrasini bitirdim agapi feln var da once beyaz gemi yi okuyacagm insaallah :)

Kurk mantolu madonna mukemme otesi elinden birakamicaksin asik olcaksin bnceee

Reactions: sel

Insaallah hayallerinize ulasirsiniz cok isterim..

Guzel yazilar guzel kitaplaaar ortaya koyarsinn..

Isterizzz

Bülbülün kırk şarkısını sonunda bitirdim. Kitap çok güzel ancak ben bu araa misafir ve iş Yoğunluğu ile uğraştığım için ancak 3 haftada bitirdim.
Kitap peygamberimizin hayatını anlatıyor. Savaşları evliliklerini hicreti yapılan zulümleri. Mutlaka okunmalı m
Yeni kitabım senden önce ben- jojo moyes

isimle ateş arasındayı nihayet bitirdim iki haftada bir kitabı ancak bitirabildim yuh bana..........
bu kitabı ilk okumaya başladıgımda begenmedim sonraları daha okunabilir geldi...... dili inanılmaz ağdalı anlamak için ugrasmak gerek....... oyle sesli yerlerde falan okunacak bir kitap diil konsantre gerektiriyo. yeniçerilerin ve bir aşkın hikayesi hikaye bi yerde kesişiyo ayrı ayrı baslıyo....... ama kitapta olay akıcılığı olmaması beni epeyce zorladı yani şu şöyle olmuş bu böyle olmuş o onu demiş bu bunu demiş şu şöyle düşünmüş falan gibi diil kitap .....alışmadıgım bir dil oldugu için zorlandım onun haricinde okunabilir ....hoşuma giden tarafı olayları herkesin gözünden vermiş yani olayın kahramanıyla birlikte bi kişiye kızmıyosunuz eleştirmiyosunuz her iki tarafıda anlayabildim ...

yeni kitabım biraz basit bir kitap olsun diye seçtim bide hemen bitsin istedim debbie macomber gül limanı ıoteli çiçekler içinde .... 368 sayfa iki saat önce basladım 100. sayfadayım dört sat daha okusam bitcek demekki:)

ayşe kulinin okudugum ilk kitabı handan dı ve tarzını begenmedim ..... yani kitabın içindeki konuyla alakasız şeyler yazmış yazdıklarını begenmedıgı için soylemıyorum ama ne alaka dedim biraz uydurma birazda sırf para için yazılmış bi kitap gibi geldi

Canim handan Gizli Anlarin Yolcusu kitabinin Boranin Kitabi Ve Donus'ten sonraki kitabi. Yani 4 kitap seri ve Handan serinin 4. Son kitabi oluyor. Ondan anlamamis sacma gelmistir.

Günaydınlar , iyi haftalar
kitabımı ne yazık ki bu hafta sonuda bitiremedim .Deliduman sf 253 deyim güzel kitap ilk başlarda sıkıldım herşeye küfredecek mi yazar dedim ama sonra biraz normale döndü.
Son 100 sayfam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…