Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba kızlar :) Bu ay kendime geldim çok şükür ve bögürtlen kışını tekrar okuyarak kitap aşıgı moduna geri döndüm :)

1-Böğürtlen kışı
2-Köprü
3-Kürk mantolu madonna
4-Handan(Halide edip adıvar) - Buna yeni başladım bir arkadaşım çok övdügü için okumak istedim :)

Selam kızlar
Düğüne kadat ayda 1 kitap okusam iyidir çok yoruluyorum bu ara

Bülbülün kırk Şarkısı sayfa 370 deyim. Yavaş okudum bu kitabı. Çok beğendim. Peygamberimizin hayatını anlatıyor.

Bülbülün kırk Şarkısı sayfa 370 deyim. Yavaş okudum bu kitabı. Çok beğendim. Peygamberimizin hayatını anlatıyor.
Ben burada gecen sene peygamberimizin hayatini okudugumu yazmistim, kiyameti kopardilar burada dini icerikli kitap paylasmak yasak diye.

İsmini not aldim bende alir okurum insallah

Ben burada gecen sene peygamberimizin hayatini okudugumu yazmistim, kiyameti kopardilar burada dini icerikli kitap paylasmak yasak diye.

İsmini not aldim bende alir okurum insallah
bu kitap bizim öğrencilik yıllarımızda okuduğumuz şekilde anlatmıyor hayatını. şu zaman doğdu bu zaman öldü diye.
roman tarzında anlatıyor. çok akıcı bi şekilde. dini kitap sayılmaz ama burada dini kitap paylaşmanın yasak olduğunu bilmiyordum ben.

Ayşe Kulin Bora'nın Kitabı
sayfa; 104
Evet, aşağı yukarı yarısındayım. Bora'nın hayatını anlatıyor.

günaydınlar ben hala Zemberekkuşu'nun Güncesini okuyorum 290. sayfada falanım ama kitap 730 küsür sayfa
Okursun sen.

Uzun zamandır gelmedim kızlar, bayağı ihmal etmişim buraları. Mayıs Ayı okuma açısından benim için çok verimli geçti. Umarım yıl sonuna kadar bu tempoda devam ederim :)

stephen king 22/11/63 kitabı 468. sayfadayım. bu ara pek okuyamam ama ramazan gelmeden bitirmek istiyorum, bitirebilirim inşalah

merhabalar
epeydir kitap okuyamıyorum Emrah Serbes Delidumana başladım kaldı. Sf 20 lerdeyim.

mrb bayanlar,
ben bu ay elime hiç kitap almadım.Ama umarım mayıs ayı sizin için verimli geçmiştir.akşam ssatlerinde listemizi hazırlamış olurum
teşekkürler canım ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…