Ben burada gecen sene peygamberimizin hayatini okudugumu yazmistim, kiyameti kopardilar burada dini icerikli kitap paylasmak yasak diye.Bülbülün kırk Şarkısı sayfa 370 deyim. Yavaş okudum bu kitabı. Çok beğendim. Peygamberimizin hayatını anlatıyor.
bu kitap bizim öğrencilik yıllarımızda okuduğumuz şekilde anlatmıyor hayatını. şu zaman doğdu bu zaman öldü diye.Ben burada gecen sene peygamberimizin hayatini okudugumu yazmistim, kiyameti kopardilar burada dini icerikli kitap paylasmak yasak diye.
İsmini not aldim bende alir okurum insallah
Evet, aşağı yukarı yarısındayım. Bora'nın hayatını anlatıyor.Evet siralama.o sekilde
Ama ben kucuk bir ilcede yasiyorum burada kitap alma sansim cok yok. Memlekete gittikce yuklenip geliyorum yada internetten siparis veriyorum. Aon zamanlarda memleketten aldim ve aldigim.yerde boranin kitabi kalmamisti ondam alamadim.henuz.
Ama gizli anlarin yolcusunu okuduktan aonra digerler ayni zaman diliminde farkli insanlarin yasayislarini anlatiyor aorun yok. Boranin kitabi da sanirim boranin olmeden onceki yasantisini anlatiyor.
Okursun sen.günaydınlar ben hala Zemberekkuşu'nun Güncesini okuyorum 290. sayfada falanım ama kitap 730 küsür sayfa
şimdiden ellerine sağlık canım. sağ ol var ol. hakkını helal et.mrb bayanlar,
ben bu ay elime hiç kitap almadım.Ama umarım mayıs ayı sizin için verimli geçmiştir.akşam ssatlerinde listemizi hazırlamış olurum
teşekkürler canım ellerine sağlık.mrb bayanlar,
ben bu ay elime hiç kitap almadım.Ama umarım mayıs ayı sizin için verimli geçmiştir.akşam ssatlerinde listemizi hazırlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?