- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
büyük ihtimal sen olabilirsin canım , buradaki görüşlere çok önem veriyorum ben genel itibariyle beğenilerimiz aynı oluyor.Ben olabilirim o arkadaş.
Çünkü yakın geçmişte ben okudum. VEDA - UMUT - HAYAT - HÜZÜN
Beğendim.
AAA! çok memnun olurum.okul öncesi öğretmeniyim, teşekkür ederim şu anda bir roman projesi üzerine çalışıyorum. Yayınlanacağı zaman ilk buradan yazarım, okursanız çok mutlu olurum.
Ben beğendim.kaç sene önceydi hatırlamıyorum Veda ve Umutu okumuştum. hr birini sadece birer gecede okudum. Elimde hayat ve Hüzün var 2 senedir okunmayı bekliyorlar ama hiç içimden gelmiyor nedense.
ikisi hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim?
Ben de buradaki görüşlere önem veriyorum.Günaydınlar
Veda sf 80 deyim güzel gidiyor.
büyük ihtimal sen olabilirsin canım , buradaki görüşlere çok önem veriyorum ben genel itibariyle beğenilerimiz aynı oluyor.
Bildirim sayfasında sohbet etmiyoruz. :) O yüzden buraya kopyaladım.Halide edip Adıvar Handan güzeldi Ayşe kuliin handan nasıl acaba?
Bildirim sayfasında sohbet etmiyoruz. :) O yüzden buraya kopyaladım.
Ben de şu anda Halide Edip ADIVAR'ın kitabı olan HANDAN'ı okumak istiyorum. Kütüphaneden falan ödünç bulup okuyayım diyorum.
Bende merakla okumustum. Cok guzel kitapSelamlar kizlar,
Herkese simdiden hayirli ramazanlar...
Bende okumaya sonunda baslayabildim
Jojo Moyes-Senden Önce Ben syf 214deyim.
Iyiki tekrardan okumaya bu kitapla baslamisim cunku cok buyuk bir merak ve zevkle sayfalari silip supuruyorum.
Yakinda yine ugrarim yaniniza.
İnsallahokul öncesi öğretmeniyim, teşekkür ederim şu anda bir roman projesi üzerine çalışıyorum. Yayınlanacağı zaman ilk buradan yazarım, okursanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?