Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sel merhaba
Hayatı çok beğenmedim ama hüzün tamamen Ayşe kulinin kendi hayatını anlatıyor. Onu beğenmiştim ama her ikisinde de vedadan aldığım TAdı alamadım.

Günaydınlar.
Peter Pan Ölmeli-Sayfa 360
Son 160 sayfa..Bugün bitirmeyi planlıyorum.
Sürükleyici bir kitap.

Günaydınlar
Veda sf 80 deyim güzel gidiyor.
Ben olabilirim o arkadaş.
Çünkü yakın geçmişte ben okudum. VEDA - UMUT - HAYAT - HÜZÜN
Beğendim.
büyük ihtimal sen olabilirsin canım , buradaki görüşlere çok önem veriyorum ben genel itibariyle beğenilerimiz aynı oluyor.

okul öncesi öğretmeniyim, teşekkür ederim şu anda bir roman projesi üzerine çalışıyorum. Yayınlanacağı zaman ilk buradan yazarım, okursanız çok mutlu olurum.
AAA! çok memnun olurum.
Çevremden kitap yazan vs olunca koşa koşa alıyorum ben. :) severim öyle şeyleri.

Ben beğendim.
Günaydınlar
Veda sf 80 deyim güzel gidiyor.

büyük ihtimal sen olabilirsin canım , buradaki görüşlere çok önem veriyorum ben genel itibariyle beğenilerimiz aynı oluyor.
Ben de buradaki görüşlere önem veriyorum.

Bildirim sayfasında sohbet etmiyoruz. :) O yüzden buraya kopyaladım.

Ben de şu anda Halide Edip ADIVAR'ın kitabı olan HANDAN'ı okumak istiyorum. Kütüphaneden falan ödünç bulup okuyayım diyorum.

Halide edip adıvarın handanı çok güzeldi. İçinde aşk, ihanet,dostluk herşey var ve insana çok şey kattıgını düşünüyorum.. ahh handan ne baskın bir karakterdin.. Ah Neriman seni bulsamda bir fırça çeksem..

Nasılsınız kızlar
Ne zamandır be okuyabiliyorum ne foruma girebiliyorum
Evlensem de kurtulsam

bu aralar hiç eskisi gibi okuyamıyorum hala Murakami'nin Zemberekkuşunun güncesini okumaya çalışıyorum
çoook kalın ve ben de eskisi kadar fazla okuyamadığımdan uzadı da uzadı

Jojo moyes senden önce ben bityi bugün. Çok etkilendim bu kitaptan. Keşke elimizdekilerin kıymetini her an bilsek. Hayat aslında ne kadar da Kısacık. O adamın başına gelenler biİmde Başımıza gelebilir.
Kitap Okumanın beni şekillendirdiğini, Hayatıma anlama kattığını hissettim bi kere daha.

Yeni kitabım Gülben ergen Çelik- öğrendim ki

Selamlar.
Dört Anlaşma-Tolken Bilgeliği-Don Miguel Ruiz bitti.
Sosyal fobi gerçeği kitabıma devam. Sayfa 200'deyim.

Selamlar kizlar,
Herkese simdiden hayirli ramazanlar...
Bende okumaya sonunda baslayabildim
Jojo Moyes-Senden Önce Ben syf 214deyim.
Iyiki tekrardan okumaya bu kitapla baslamisim cunku cok buyuk bir merak ve zevkle sayfalari silip supuruyorum.
Yakinda yine ugrarim yaniniza.

Bende merakla okumustum. Cok guzel kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…