Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyucu snejanka, toparlıyorum anlatmak istediğimi

senın kıtabını seçmediğini unuttum ve kıtabını yenı bıtırdıgını sandım
o yüzden bildiri de bulunup bulunmadıgını sordum

kurallar okudugumuz sayfalar hakkında rapor vermek ve begendiğimiz yerleri yazmak değilmi?

kısacası; 2 günde bir konuya uğramak zorunlu, ben hepimize okuyacagımız kıtabın sayfa sayısına göre gün verıyorum
ve liste yapıyorum
bu şekilde :)

ok suan okudugum bi kitap var ender saracın artık ruhunuda besle kitabı ve 26. sayfasındayım. kaç günde bitiriyoruz kitapları???

aysenazz, hoşgeldiniz.. :)

Okuyucuların başı Sörcüm, sonunda nihayete kavuştuk az hasarla.. :))
Ben artık gideyim, bu kitap ilgimi çekti bir an önce başlamak istiyorum.. :))

Mutlu akşamlar, bol okumalar arkadaşlar, dikkat edin kendinize.. :))

huzurlu akşamlar, iyi okumalar :)

zorunlu bir şey yok aslında, herkes kendı için okuyor burada :)
kıtabının toplam sayfa sayısı ne kadar?

238 syf lık bi kitap tavsiye ederim he bu arada en son 2 gün önce ipek ongunun yoksa hayat gencken dahamı zor kitabını bitirdim 3 günde okumustum.toplam 414 sayfalık bi kitap.

238 syf lık bi kitap tavsiye ederim he bu arada en son 2 gün önce ipek ongunun yoksa hayat gencken dahamı zor kitabını bitirdim 3 günde okumustum.toplam 414 sayfalık bi kitap.

daha önce okudugumuz kıtapların sayısı listeye işlenmiyor
bu konuda katıldıgın andan itibaren geçerli :)

15 gün verıyorum sana
bu konuya istediğin şekilde kitabınla ilgili yazabılırsın

bu konu ise kardeş konumuz, bu konuda sizin görevınız sadece yapılan lısteyı begenmek ve ''kitabım bitti' şeklinde bildirimde bulunmak
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

hoşgeldin okuyucu aysenazzz

Kendime naza değdirdim sanırım, 2 ündür doğru dürüst okuyamıyorum. 2- 3 sayfa günde sadece. Tutunamayanlara başladım ama tam vakıf olmadım daha konuya. Şimdilik Turgut(evli) ve arkadaşı Selim(bekar) var. Bir rüya görüyor, Selim öldü diye düşünüyor ama bir de bakıyor ki kendisi ölmüş. Çift arakterlii acaba kahramanımız. Bakalım, ilerledikçe anlayacağız. Okuyan varır mutlaka, biraz blgi verebilirsiniz kitap hakkında.

Son düzenleme:
arkadaşlar, benim gözlerde uyandıktan sonra çok kuruluk olmaya başladı. fazla okumaktan olur mu böyle şeyler? size de oluyor mu?
bu konu dışında da sürekli kitaplarla işim olduğu için şaşırdım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…