Biri benden mi bahsetti? :) merhaba kızlar ben bekarken de kitap okumayı seven biriydim ama evleneli 3 ay dolarak 3 gün sonra ortama 8 kitap bitirdim şimdi de yenisine başlıyorum kismetse. elif şafak aşk. okumaya başladığım gün de kaçıncı sayfada kaldığımı yazıcam. :) bu arada bu kitabı okuyan var mi aranız da kimi çok sıkıcı kimi çok akıcı diyor? :)
Biri benden mi bahsetti? :) merhaba kızlar ben bekarken de kitap okumayı seven biriydim ama evleneli 3 ay dolarak 3 gün sonra ortama 8 kitap bitirdim şimdi de yenisine başlıyorum kismetse. elif şafak aşk. okumaya başladığım gün de kaçıncı sayfada kaldığımı yazıcam. :) bu arada bu kitabı okuyan var mi aranız da kimi çok sıkıcı kimi çok akıcı diyor? :)
uğramayan arkadaşlarımızı listeden çıkaracagım, küçük çaplı bir arama yapayım öncelikle
Sonuç Derken? Hoşuma gideceğini düşünüyorum yarın başlicam bakalım. Umarım benimde hoşuma gider çok merak diyorum gerçekten.
Sonuç Derken? Hoşuma gideceğini düşünüyorum yarın başlicam bakalım. Umarım benimde hoşuma gider çok merak diyorum gerçekten.
konunun başını okudunuz mu?
İlk mesajı okudun mu?
yoksa biz aynı kişi miyiz
Yoksa sen benim 2. üyeliğim misin?
olur mu hiç yaa, sen benim 2.üyeliğimsin
Öyle mi dersin?
Tamam, öyle olsun bari.
o zaman iptal ettıreyım ben seni
Kendi kendini ihbar etmiş olacaksın bu durumda, farkında mısın?
öyle olacak ama ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?