Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyucu bilgeler, görüşürüz sonra
yeni kıtabımı okuyayım bıraz, bitirmiş olarak gelırsem şaşırmayın

Surrender merhaba;
kaç kitabın okunduğu , kalan gün sayısının belirtildiği listede varım ama 1. sayfadaki ağaçta yokum
kitabımın da 190. sayfasındayım dün gece rahatsızlandım okuyamadım

kıtabımı bıtırdım kızlarr.Telefondan gırıyorum dıger topıgı bulamadım yarın bıldırımımı yaparım baslayacagım kıtabıda soylerım :)

canım,bende bir kitaba başlayacağım.başlama zamanını söylerim şu ara yoğunum malüm olaylardan. bir kafa rahatlasın o kitap bekliyor beni..yalnız feci kalın. gözümde büyümüyor değil

Surrender merhaba;
kaç kitabın okunduğu , kalan gün sayısının belirtildiği listede varım ama 1. sayfadaki ağaçta yokum
kitabımın da 190. sayfasındayım dün gece rahatsızlandım okuyamadım
''ol'' deyınce olunmuyor ki ama her şeyin zamanı var :)
canım,bende bir kitaba başlayacağım.başlama zamanını söylerim şu ara yoğunum malüm olaylardan. bir kafa rahatlasın o kitap bekliyor beni..yalnız feci kalın. gözümde büyümüyor değil

hoşgeldin :) biz ne kalın kitaplar gördük
zamanla alışkanlık yerine bırakıyor :)

Evet canım olur tabiki de çok okumaktan. Özellikle akşam saatlerinde okuyorsan okuduğun yerdeki ışığın yeterli olmasına dikkat etmelisin. Bu çok önemli. Bunun dışında göz yorgunluğu varsa şiddetini artırabiliyor. Olmazsa bir dr a görün. Geçmiş olsun.

Biri benden mi bahsetti? :) merhaba kızlar ben bekarken de kitap okumayı seven biriydim ama evleneli 3 ay dolarak 3 gün sonra ortama 8 kitap bitirdim şimdi de yenisine başlıyorum kismetse. elif şafak aşk. okumaya başladığım gün de kaçıncı sayfada kaldığımı yazıcam. :) bu arada bu kitabı okuyan var mi aranız da kimi çok sıkıcı kimi çok akıcı diyor? :)

Arkadaşım çok sıkıcı demişti hatta yarım bırakmış ama ben okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…