Ben de oradan alıyorum canım.Patasana sayfa 200.
BenIpek çok merak ettim amin maarouf'u. hemen kitap yurdundaki sepetime attım bir kaç kitabını.
Not aldım bunu da. Bir bakayım Kitap Yurdunaiskerder pala - iki darbe arasında
Not aldım bunu da. Bir bakayım Kitap Yurduna
ben sadece semerkant ı okudum.yolların başlangıcını 2 sene önce beyoğlu sahaflardan almıştım.daha okumadım sen okudun mu yolların başlangıcı kitabınıBen de oradan alıyorum canım.
İlk başlangıç yapacaksan Doğu'nun Limanları'yla başla kesinlikle.
Hem ucuz orada hem de çok akıcı.
Pişman olmazsın.
Ben aşık oldum adama.
Okumadım canım ama kesinlikle okuyacağım.ben sadece semerkant ı okudum.yolların başlangıcını 2 sene önce beyoğlu sahaflardan almıştım.daha okumadım sen okudun mu yolların başlangıcı kitabını
Okumadım canım ama kesinlikle okuyacağım.
canım kullanıcı adın nerden geliyor.semerkant çok güzel..
semerkantı okuduktan sonra fedailerin kalesi alamut okursun
canım kullanıcı adın nerden geliyor.
okuduğum kitapta bi kadın var adı aşmunikal. hemen aklıma sen geldin.
ferrarisini satan bilge :)
ben de tam olarak o kitapdan bahsediyordum.ahmet ümit hayranıyım :) ilk okuduğum kitabı PATASANA :)
kullanıcı adım da oradan geliyor :)
ben de tam olarak o kitapdan bahsediyordum.
Ahmet ümitin tüm kitaplarını okumuşsundur o zaman. özellikle tavsiye ettiğin bi kitabı var mı
Bunları da alayım listeme.tüyapta söyleşisine denk gelmiştim.. Çokta güzel bir konuşması ahmet ümit..
kukla ve kavim en beğendiklerim arasında.. ikisi de güzel ve akışkan. karıştıyorum hangisinde hangisi vardı diye. ama bu ikisi çok güzeldi. hatta kavim de katile hayran kalmıştım :)
tüyapta söyleşisine denk gelmiştim.. Çokta güzel bir konuşması ahmet ümit..
kukla ve kavim en beğendiklerim arasında.. ikisi de güzel ve akışkan. karıştıyorum hangisinde hangisi vardı diye. ama bu ikisi çok güzeldi. hatta kavim de katile hayran kalmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?