Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Patasana sayfa 200.
BenIpek çok merak ettim amin maarouf'u. hemen kitap yurdundaki sepetime attım bir kaç kitabını.
Ben de oradan alıyorum canım.
İlk başlangıç yapacaksan Doğu'nun Limanları'yla başla kesinlikle.
Hem ucuz orada hem de çok akıcı.
Pişman olmazsın.
Ben aşık oldum adama.

Not aldım bunu da. Bir bakayım Kitap Yurduna

ben bu kitabı yanlışlıkla aldım:)
kapağına bakarak "aklından bir sayı tut kitabına" benzettim.. eve gelince bu olduğunu farkettim:)
iskender palanın hayatını anlatıyor..

günaydınlar
Kitabımı bitirdim , yeni kitabım Yasemin Acet- Hayal Kafeste hafif olsun istedim kitap yurdundan kampanya diye almıştım bakalım nasıl çıkacak yazarın ilk kitabıymış o yüzden kampanyalı satıştaydı.
Bu arada kitap yurdundan 5 kitap aldım az önce 2 tanesi oğluşa 3 ü benim . Bir ay önce falan polyannayı bitirdi çok hoşuna gitti o tarz bişeyler aradım pal sokağı çocukları ve şeker portakalı umarım beğenir.
Benimkilerde Başarıya götüren aile , Kara kraliçe Kösem , Dönüşüm.

Ben de oradan alıyorum canım.
İlk başlangıç yapacaksan Doğu'nun Limanları'yla başla kesinlikle.
Hem ucuz orada hem de çok akıcı.
Pişman olmazsın.
Ben aşık oldum adama.
ben sadece semerkant ı okudum.yolların başlangıcını 2 sene önce beyoğlu sahaflardan almıştım.daha okumadım sen okudun mu yolların başlangıcı kitabını

ahmet ümit hayranıyım :) ilk okuduğum kitabı PATASANA :)
kullanıcı adım da oradan geliyor :)
ben de tam olarak o kitapdan bahsediyordum.
Ahmet ümitin tüm kitaplarını okumuşsundur o zaman. özellikle tavsiye ettiğin bi kitabı var mı

ben de tam olarak o kitapdan bahsediyordum.
Ahmet ümitin tüm kitaplarını okumuşsundur o zaman. özellikle tavsiye ettiğin bi kitabı var mı

tüyapta söyleşisine denk gelmiştim.. Çokta güzel bir konuşması ahmet ümit..

kukla ve kavim en beğendiklerim arasında.. ikisi de güzel ve akışkan. karıştıyorum hangisinde hangisi vardı diye. ama bu ikisi çok güzeldi. hatta kavim de katile hayran kalmıştım :)

Bunları da alayım listeme.
Çok teşekkür ederim.

kuzumm benim de en sevdiğim kitabıdır Kavim
ve bilirsin ben de hayranıyım Ahmet Ümit'in
okumadığım bi iki ince kitabı kaldı

Güzel bir hafta sonu olsun inşallah :)

Şeytanı Uyandırma sayfa 345 teyim. Yaklaşık 200 sayfası kaldı. Bugün biter diye düşünüyorum ama kısmet tabi. Bütün gün kitabımla başbaşa olmak istiyorum.

Bu arada son günlerde ikinci el kitap almaya çok heves ettim. Her gün bir kitap alır oldum. Okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ve ben hala almaya devam ediyorum. Hakkımda hayırlısı :)

Kitap okumaya epey ara vermişim ben elimde olmayan nedenlerden dolayı
En son okumakta olduğum kitap Kızım Olmadan Asla idi 171. sayfada kalmışım.
Bugün biraz okudum. İnşallah eski alışkanlığıma döner buraya da yine dahil olurum.

İyi Akşamlar,

Ve kitabım bitti. John Verdon__Şeytanı Uyandırma.
Dedektifimiz Dave Gurney bu kitapta emekli olarak karşımıza çıkıyor ama tabiki de olaylar peşini bırakmıyor. Kendini seri bir cinayeti aydınlatırken buluyor. Ben keyif alarak okudum. Beğendiğim bir tarz olduğu için de sıkılmadım. Katilin kim olduğunu sonuna gelene kadar bulamadım bu da merakımı Son sayfalara kadar korumama vesile oldu. Benim için keyifli bir yolculuktu umarım yeni kitabım da böyle soluksuz okunur biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…