Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet john verdon arka arkaya 4 kitap yazdı.bende polisiye sever olarak hepsini okumuştum. son kitabı peter pan ölmelide çok güzel.grange kadar olmada da çok güzel

evet john verdon arka arkaya 4 kitap yazdı.bende polisiye sever olarak hepsini okumuştum. son kitabı peter pan ölmelide çok güzel.grange kadar olmada da çok güzel

Ben Peter Pan Ölmeli yi ilk okumuştum. Kitapağacı grubu okurken görüp katılmıştım. Sondan başlamış oldum ne yazık kı. :/ Grange hiç okumadım. Çok duydum ama başlamak hala kısmet olmadı. Listeme ekledim ama alınacak en kısa zamanda :
)

İyi Akşamlar kızlar,

Pazar günü kimsecikler yok burada. Sabah seçmiş olduğum Ayşe Kulin'in Köprü kitabı az önce bitti. Bugün bütün günümü kahve ve kitap keyfine ayırdım. Haftaiçi koşuşturmacası ne yazık ki başlamak üzere. Onun öncesinde bugün bana ödül gibi geldi.

ben John Verdon da pek severim okudum tüm seriyi

günaydınlar iyi haftalar herkese
ben de Kürşat Başar Yaz'ı bitirdim dün.. güzeldi ama Başucumda Müzik kitabı daha güzeldi

bugün Tom Clancy Beyaz Tehlike kitabına başlayacağım, geçen sene Ankaraya gittiğimde bir sahaftan almıştım daha okumak nasip olmadı

Kızım Olmadan Asla sayfa 210'dayım.
Kitap okuyan günlerime geri dönmeye çalışıyorum :)

Kızım Olmadan Asla sayfa 210'dayım.
Kitap okuyan günlerime geri dönmeye çalışıyorum :)
ne güzel.
Kızlar günaydın..
Kimse yok galiba bugün
ipekçiğim, o konu sohbet konumuz değil, orada sadece bildirimleri yapıyoruz. (yani bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz. ) sohbet konumuz burası.
nasılsın?
iyi haftalar dilerim.

ne güzel.
ipekçiğim, o konu sohbet konumuz değil, orada sadece bildirimleri yapıyoruz. (yani bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz. ) sohbet konumuz burası.
nasılsın?
iyi haftalar dilerim.

Anladım canım tamam.

Bu haftaya acayip miskin başladım ben. Gözümü kapatsam uyuyacağım sanki.

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…