evet john verdon arka arkaya 4 kitap yazdı.bende polisiye sever olarak hepsini okumuştum. son kitabı peter pan ölmelide çok güzel.grange kadar olmada da çok güzelİyi Akşamlar,
Ve kitabım bitti. John Verdon__Şeytanı Uyandırma.
Dedektifimiz Dave Gurney bu kitapta emekli olarak karşımıza çıkıyor ama tabiki de olaylar peşini bırakmıyor. Kendini seri bir cinayeti aydınlatırken buluyor. Ben keyif alarak okudum. Beğendiğim bir tarz olduğu için de sıkılmadım. Katilin kim olduğunu sonuna gelene kadar bulamadım bu da merakımı Son sayfalara kadar korumama vesile oldu. Benim için keyifli bir yolculuktu umarım yeni kitabım da böyle soluksuz okunur biter :)
evet john verdon arka arkaya 4 kitap yazdı.bende polisiye sever olarak hepsini okumuştum. son kitabı peter pan ölmelide çok güzel.grange kadar olmada da çok güzel
İyi Akşamlar,
Ve kitabım bitti. John Verdon__Şeytanı Uyandırma.
Dedektifimiz Dave Gurney bu kitapta emekli olarak karşımıza çıkıyor ama tabiki de olaylar peşini bırakmıyor. Kendini seri bir cinayeti aydınlatırken buluyor. Ben keyif alarak okudum. Beğendiğim bir tarz olduğu için de sıkılmadım. Katilin kim olduğunu sonuna gelene kadar bulamadım bu da merakımı Son sayfalara kadar korumama vesile oldu. Benim için keyifli bir yolculuktu umarım yeni kitabım da böyle soluksuz okunur biter :)
Günaydınlar
Ağrının Derinliği sayfa 235
listemde olan kitap.. ece temelkuran değil mi yazarı
ben John Verdon da pek severimokudum tüm seriyi
Kitap okumaya epey ara vermişim ben elimde olmayan nedenlerden dolayı
En son okumakta olduğum kitap Kızım Olmadan Asla idi 171. sayfada kalmışım.
Bugün biraz okudum. İnşallah eski alışkanlığıma döner buraya da yine dahil olurum.
ne güzel.Kızım Olmadan Asla sayfa 210'dayım.
Kitap okuyan günlerime geri dönmeye çalışıyorum :)
ipekçiğim, o konu sohbet konumuz değil, orada sadece bildirimleri yapıyoruz. (yani bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz. ) sohbet konumuz burası.Kızlar günaydın..
Kimse yok galiba bugün
akıcı. :)alma listemde var hep. akıcı mı?
ben şeytanı uyandırma kitabını hatta balayımda okumuştumBen 2 kitabını okudum. Ben de beğendim. Bu tarzı seviyorum :) diğer kitaplarını da alıp okuyacağım en kısa zamanda.
ne güzel.
ipekçiğim, o konu sohbet konumuz değil, orada sadece bildirimleri yapıyoruz. (yani bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz. ) sohbet konumuz burası.
nasılsın?
iyi haftalar dilerim.
aynen aynen aynenAnladım canım tamam.
Bu haftaya acayip miskin başladım ben. Gözümü kapatsam uyuyacağım sanki.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?