Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ne kadar ilginç. Babil'de başlayan İstanbul'da sonlanan bir aşk.
Yazar kim?
Ben de Babil'i içeren bir kitap okuyorum şimdi.
Işık Bahçeleri.
Mani dinini anlatıyor. Hayatı, yayılması, felsefesi..
Okulda görmüşüzdür; Uygurlar'ın yıkılış sebepleri arasında Mani dinini benimsemesi de geçer. Ama detay öğrenmemişizdir. İşte tüm bunların cevabı var.
Benim de son sayfalar. Bugün bitireceğim.

Serdar Çekinmez'i hiç duymadım. Güzel mi bahsedilen kitap? Mevzu nedir?

Tanpınar okuyorum şu sıralar ama bu akşam biter sanırım.

İskender Pala kitabı , şair Fuzulinin Leyla ile Mecnun kitabının başından geçenleri anlatıyor . Babili anlatan bir kitap değil ama kurguda babilde kurulan bir cemiyetin şifrelerini Şair kitaba işliyor ve bu cemiyet üyeleri kitabın peşinde şifreyi çözmek için uğraşıp duruyorlar kitap sürekli el değiştiriyor ve tarihin farklı sahnelerinden farklı insanlarla ilgili (genelde bunlar şair )bilgiler ediniyorsun.

selamlar
Yaşar Kemal Bu Diyar Baştan Başa-Nuhun Gemisi 60. sayfadayım
filozof prensesciğim o ağaç nedir ben bilmiyorum
beni de ekleyinnn ben de bayadır burdayım

ağaç deyince baktım bende yokum ağaçta
kızlar o ağacı konunun başlarında sur çok uğraşarak yapmıştı. şu sıralar uğramıyor buralara..
biz bizi biliyoruz boşverin ağacı fidanı
Melinda, ayrıca belirtmek isterim ki aldığın 8 kitabı hiç kıskanmadım

fi,çi,pi yi okuyup tavsiye eden varmı kızlar?
yok inan kesinlikle tavsiye etmiyorum. fi çi yi zor okudum. ama grinin elli tonu falan seversen al oku derim. pek bana hitap etmedi. magazin dünyası bi felsefe falan da yok içinde.ucuz hayatlar. kendi içinde çelişen bi kitap bence. ama çok beğenenlerde yok değil.

bu arada sevgli arkadaşım z_e_l_i_s in hediyesi Aziyade yi okuyacağım bugün.sonrada hakan günday a başlayacağım Daha romanıyla fransada en iyi yabancı roman ödülü adayıymış.6 kasımda sonuçlanacak.hakan günday ında ece temelkuran gibi çok müthiş bir anlatımı var.

ay deme çok heveslenmiştim ama emin olamadım, aslında şuan elimde uzun zamandır sürünen debbie macomber serisi var, araya sıkıştırayım dedim onuda ama vazgeçeyim ozaman

İyi Akşamlar kızlar,

Birkaç gündür uğrayamadım. Derslerim yoğundu. İçim dışım Dante oldu ama bitirdim şükür. Şimdi hafif bir şey seçtim. Onu okumaya başlayacağım.

John Verdin__Şeytanı Uyandırma, 535 sayfa.

hihihihi
aslında tüyap da geliyo ama unutup aldım artık.. geçen sene de böyle yapmıştım ama tüyapta da almıştım

günaydın kızlar hayırlı sabahlr keyifli okumalar..

iskender palanın kitapları 5 dk okuyup 10 dk okuyup bırakayım kitaplarından değil.. zaman ayırtmak lazım.. yoksa kitaplar ağır işkenceye dönüşüyor..İlk elime aldığımda çok sıkılmıştım. ama kitabı kavradığında çok güzel bir kitap oluyor..

Zamanın katmanlarında dolaşma hissi çok güzel.. Bu katmanlarda dolaşırkende kitabı sürekli KİTABIN anlatması çok güzel
fi,çi,pi yi okuyup tavsiye eden varmı kızlar?

Fİ okudum fena değildi.. Dili açık ve akıcı insanı pek yormuyor..kısaca haytın gerçkelerini abartarak anlatılmış bir kitap:)

Kitap bitti. Böyle bir Türk Kahvesi tadı bıraktı ağzımda..
Biraz hüzün..
Sonu kötü biten romanları sevmiyorum ama okuduğum kitap gerçek tarihten bir kesit olduğu için değiştirilmesi mümkün olmazdı. Tarihten tanıdığım Sasaniler bende merak uyandırırken kralı Şahpur’u çok sevdim. Mani’nin ölümüne neden olan Behram’dan nefret ettim..

Biraz daha uzun olsaydı keşke..

Ahmet umıt * sultanı oldurmek kıtabını dun gece bıtırdım son 150 sayfası kalmıştı bıttı sevıyorum bu adamı
galıba 15 gun falan kıtap okuyamayacağım vızelerım başlayacak onlar bıtsın gene defam

Günaydın :)

Güne yatağımda kitapla başlamayı çok özlemişim. Bugün mutlu uyandım o yüzden. Elimdeki kitap polisiye olduğu için keyifli gidiyor. Özlemişim bu tarzda okumayı. Şeytanı Uyandırma 130. Sayfadayım.

Patasana sayfa 200.
BenIpek çok merak ettim amin maarouf'u. hemen kitap yurdundaki sepetime attım bir kaç kitabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…