yok bilgisayardan bakıyorum ama gözükmüyo bendeaaa!telefondan mı bakıyorsun? belki ondandır.
belki de canım.yok bilgisayardan bakıyorum ama gözükmüyo bende
işyerinden dolayıdır belki bilemedim
boş verin ağacı kızlar :)))ağaç deyince baktım bende yokum ağaçta
Ne kadar ilginç. Babil'de başlayan İstanbul'da sonlanan bir aşk.merhabalar
Babilde ölüm İstanbulda aşk son 40 sf dayım akşam bitireyim diye çok zorladım ama uyku ağır bastı . Bugün biter inşallah hem tarih hem şiir hoş bir kitap yaklaşık 400 yıla yayılan bir hikaye var.
samsonn aramıza hoş geldin.Serdar Çekinmez'i hiç duymadım. Güzel mi bahsedilen kitap? Mevzu nedir?
Tanpınar okuyorum şu sıralar ama bu akşam biter sanırım.
İskender Pala kitabı , şair Fuzulinin Leyla ile Mecnun kitabının başından geçenleri anlatıyor . Babili anlatan bir kitap değil ama kurguda babilde kurulan bir cemiyetin şifrelerini Şair kitaba işliyor ve bu cemiyet üyeleri kitabın peşinde şifreyi çözmek için uğraşıp duruyorlar kitap sürekli el değiştiriyor ve tarihin farklı sahnelerinden farklı insanlarla ilgili (genelde bunlar şair )bilgiler ediniyorsun.Ne kadar ilginç. Babil'de başlayan İstanbul'da sonlanan bir aşk.
Yazar kim?
Ben de Babil'i içeren bir kitap okuyorum şimdi.
Işık Bahçeleri.
Mani dinini anlatıyor. Hayatı, yayılması, felsefesi..
Okulda görmüşüzdür; Uygurlar'ın yıkılış sebepleri arasında Mani dinini benimsemesi de geçer. Ama detay öğrenmemişizdir. İşte tüm bunların cevabı var.
Benim de son sayfalar. Bugün bitireceğim.
filozof prensesciğim o ağaç nedir ben bilmiyorum
beni de ekleyinnn ben de bayadır burdayım
kızlar o ağacı konunun başlarında sur çok uğraşarak yapmıştı. şu sıralar uğramıyor buralara..ağaç deyince baktım bende yokum ağaçta
yok inan kesinlikle tavsiye etmiyorum. fi çi yi zor okudum. ama grinin elli tonu falan seversen al oku derim. pek bana hitap etmedi. magazin dünyası bi felsefe falan da yok içinde.ucuz hayatlar. kendi içinde çelişen bi kitap bence. ama çok beğenenlerde yok değil.fi,çi,pi yi okuyup tavsiye eden varmı kızlar?
ay deme çok heveslenmiştim ama emin olamadım, aslında şuan elimde uzun zamandır sürünen debbie macomber serisi var, araya sıkıştırayım dedim onuda ama vazgeçeyim ozamanyok inan kesinlikle tavsiye etmiyorum. fi çi yi zor okudum. ama grinin elli tonu falan seversen al oku derim. pek bana hitap etmedi. magazin dünyası bi felsefe falan da yok içinde.ucuz hayatlar. kendi içinde çelişen bi kitap bence. ama çok beğenenlerde yok değil.
selamlar
Yaşar Kemal Bu Diyar Baştan Başa-Nuhun Gemisi 60. sayfadayım
kızlar o ağacı konunun başlarında sur çok uğraşarak yapmıştı. şu sıralar uğramıyor buralara..
biz bizi biliyoruz boşverin ağacı fidanı
Melinda, ayrıca belirtmek isterim ki aldığın 8 kitabı hiç kıskanmadım
Ne kadar ilginç. Babil'de başlayan İstanbul'da sonlanan bir aşk.
Yazar kim?
Ben de Babil'i içeren bir kitap okuyorum şimdi.
Işık Bahçeleri.
Mani dinini anlatıyor. Hayatı, yayılması, felsefesi..
Okulda görmüşüzdür; Uygurlar'ın yıkılış sebepleri arasında Mani dinini benimsemesi de geçer. Ama detay öğrenmemişizdir. İşte tüm bunların cevabı var.
Benim de son sayfalar. Bugün bitireceğim.
fi,çi,pi yi okuyup tavsiye eden varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?