Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Evet, yeni kitabımı seçtim. Vasconcelos__Güneşi Uyandıralım, sayfa 270.

Çok merak ediyordum bu kitabı, hiç beklemediğim bir anda sahafta karşıma çıktı, okumak bugüne kısmetmiş. Zézé'nin hikayesi beni çok etkilemişti, şimdi devamını okuyacağım. İnşallah Şeker Portakalı kadar güzel olur ve beni yine derinden etkiler.

Günaydın kızlar.
Paulo Coelho - Aldatmak gerçekten ilerlemiyor.
Yine ikinci bir kitapla birlikte bölüm bölüm okuyup bitirmeye karar verdim.
O kadar sıkıcı ki yoğunlaşıp okuyamadığım gibi yarım da bırakmak istemiyorum.

Aldatmak sayfa 140
Çikolata Tadında Hikayeler sayfa 177

Şimdi gidip biraz okuyayım.
Bugün Fi-Çi-Pi siparişimin de gelmesi lazım.

Vasconcelos__Güneşi Uyandıralım bitti.

Şeker Portakalı'nın devamıydı ve Zézé'nin hikayesi beni yine çok etkiledi. Beğenerek okudum. Zézé büyümüş ama hala hayal dünyası şaşırtıcı derecede hareketliydi. Belki de sevdiğim en güzel özelliğiydi bu, hayatın zorluklarına çektiği sıkıntılara rağmen hayal Dünyası hiç değişmemişti.

Çocuk olmak. Ve hiç büyümemek. Belki de bu aralar en çok istediğim şey.

Kitaptan alıntı yaparak susmuşum :)

" Tanrı'nın güneşi bu denli güzelse, sen bir de ötekini düşün. Nutkum tutulmuştu: Hangi öteki güneşi, Adam? Çok büyük olan bunu tanıyorum bir tek. - Daha da büyük olan bir başkasından sözetmek istiyorum. Yüreğimizde doğan güneşten. Umutlarımızın güneşinden. Düşlerimizi de uyandırmak için göğsümüzde uyandırdığımız güneşten. "

Vakit kaybetmeden Güneş'imizi Uyandırdığımız günlerimiz gelsin inşallah kitap kurtlarım. Mutlu kalın hep. :)

Canım hoş geldin :) nasılsın? uzun zaman oldu denk gelmeyeli. Senin de bayramın kutlu olsun. Her şey güzel olsun. Aydınlık günler görelim.

İyiyim canım, iş güç derken ihmal ediyorum sizi de kitaplarımı da ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bir şeyler
sen nasılsın?
inşallah o günler çok uzak değildir, artık yeter.

İyiyim canım, iş güç derken ihmal ediyorum sizi de kitaplarımı da ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bir şeyler
sen nasılsın?
inşallah o günler çok uzak değildir, artık yeter.

Çok iyi anlıyorum seni canım. İyiyim ben de ailemin yanına geldim. Bu fırsatla kitap okuyorum rahat rahat. Öbür türlü iş okul derken vakit olmuyor ne yazık ki

Çok iyi anlıyorum seni canım. İyiyim ben de ailemin yanına geldim. Bu fırsatla kitap okuyorum rahat rahat. Öbür türlü iş okul derken vakit olmuyor ne yazık ki
Aynen canım aslında vakit oluyor ama o yorgunlukla oturduğu yerde kalıyor insan

Doğan cüceloğlu gerçek özgürlük Kitabı'nı bitirdim.
Kitabı'n bazı Kısımlarında sıkılsam da genel olarak kitabı çok çok beğendim.
Insan ilişkilerinden hasta toplumlara kadar oek çok noktaya değiniyor. Insanın önce kendisi ile arkadaş olmasını, yüz ve can terimlerini anlatıyor. Kültür Robotu olmaktan bahsediyor.
Hayatın her insana adil davranmadığını belirtiyor.
Hayatı zorluklar içinde geçen insanlardan Örnekler veriyor.
Ben kendi adıma çok büyük kazanımlar sağladım. Farkındalık yarattı kştap bende.
Yeni kitabım Cennetin rengi. Bşraz Kafamın. Dağılması gerek diye bi aşk Roma'nı Seçtim.

iyi akşamlar bilgelerim
Ahmet Hamdi Tanpınar HUZUR u okuyorum
lisedeyken bir sınav için okumuştum, ilerde bir gün tekrar okurum demiştim kısmet 7 yıl sonrayaymış
yeniden ders çalışmaya başladığım için okumalarım yavaşlayacak artık

Cennetin Rengi harika bir kitaptı.
Şimdi yazarın yeni kitabı çıkmış Kaderin Rengi diye.
Onu da okuyasım var.

Günaydın herkese
Böyle buyurdu zerdüştü okuyorum ama hiçbir şey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…