Teşekkürler canım.
Sorma. Ağrı sadece dişte de kalmıyor başım hatta elmacık kemiklerim bile sızlıyor.
Antibiyotik kullanıyor musun canım ? Az da olsa kurutana kadar ağrısını azaltır. İnşallah hemencecik geçer, hiçbir şey yapılmıyor yoksa ağrıyla.
Antibiyotik + ağrı kesici kullanıyorum canım.
Ağrı kesici hafifletiyor sonra yine başlıyor zonklamaya.
Anladım canım. Kısa süreli sonuç gösteriyor desene. Aklıma da bir öneri gelmiyor ne yazıkki agrı dindirici
Malesef canım.
Düşünmen yeter, antibiyotik kısa sürede geçirir umarım.
Canım hoş geldin :) nasılsın? uzun zaman oldu denk gelmeyeli. Senin de bayramın kutlu olsun. Her şey güzel olsun. Aydınlık günler görelim.
İyiyim canım, iş güç derken ihmal ediyorum sizi de kitaplarımı da ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bir şeyler
sen nasılsın?
inşallah o günler çok uzak değildir, artık yeter.
Aynen canım aslında vakit oluyor ama o yorgunlukla oturduğu yerde kalıyor insanÇok iyi anlıyorum seni canım. İyiyim ben de ailemin yanına geldim. Bu fırsatla kitap okuyorum rahat rahat. Öbür türlü iş okul derken vakit olmuyor ne yazık ki
Aynen canım aslında vakit oluyor ama o yorgunlukla oturduğu yerde kalıyor insan
Doğan cüceloğlu gerçek özgürlük Kitabı'nı bitirdim.
Kitabı'n bazı Kısımlarında sıkılsam da genel olarak kitabı çok çok beğendim.
Insan ilişkilerinden hasta toplumlara kadar oek çok noktaya değiniyor. Insanın önce kendisi ile arkadaş olmasını, yüz ve can terimlerini anlatıyor. Kültür Robotu olmaktan bahsediyor.
Hayatın her insana adil davranmadığını belirtiyor.
Hayatı zorluklar içinde geçen insanlardan Örnekler veriyor.
Ben kendi adıma çok büyük kazanımlar sağladım. Farkındalık yarattı kştap bende.
Yeni kitabım Cennetin rengi. Bşraz Kafamın. Dağılması gerek diye bi aşk Roma'nı Seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?