Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi Akşamlar :)

Ben kitabıma hala başlayamadım. Yarın inşallah umuyorum ki başlayacağım. Yolculukta kitap okumayı çok severim. Sayfaları çevirdikçe yol da hemencecik bitiveriyor ne güzel :)

tamam
çok teşekkürler

hoş geldin
bol bol ve keyifli okumalar

Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bildirim yapmadım sanırım çünküüü okuyamıyorum
sizlere bir bakayım diye geldim
keyifler nasıl?

Not: Hepimize mutlu bayramlar. Ülke olarak aydınlık, barış dolu, huzurlu ve gerçek anlamda özgür günlere kavuşabilmek umuduyla...

Canım hoş geldin :) nasılsın? uzun zaman oldu denk gelmeyeli. Senin de bayramın kutlu olsun. Her şey güzel olsun. Aydınlık günler görelim.

Merhaba bilgeler

Umarım herkes iyidir.En son yaptığım bildirimden beri düzenli kitap okuyamıyorum.O yüzden bildirimde bulunamadım.Şu an yarım bıraktığım kitaba devam ediyorum.Herkese keyifli okumalar:)

hoşbulduuum :)
ben de daha 30 lardayım çok hızlı başlayamadım
hepimize mutlu bayramlar teşekkürler

Cumhuriyet Bayramımız kutlu mutlu olsun.
Günaydın :)

Cumhuriyet'imiz kutlu olsun kızlar. Günümüz aydın ve de çok güzel olsun.

NOT: Kitap bildirimim hala yok. En kısa zamanda inşallah.

hoşbulduuum :)
ben de daha 30 lardayım çok hızlı başlayamadım
hepimize mutlu bayramlar teşekkürler

Maeve Binchy__Aşıklar Korusu bitti.

Kitapta bir grup insanın hayatından kesitler anlatılıyor. Hepsinin bir ortak noktası var ve bir kasabada kesişmesine tanık oluyoruz. Kitabın dili akıcı, sıkılmadan okunuyor. Bu yazarın anlatımını seviyorum. Kitapta hoşuma gitmeyen tek şey; bir sürü kişinin olması. O kadar çok isim var ki o kimdi, yeni biri mi, birisiyle bağlantısı var mıydı, diye düşünmekten yoruldum diyebilirim.

Küçük mucizeler dükkanı serisi gibi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…