Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba arkadaşlar
Tom Clancy Beyaz Tehlike pek akıcı bir kitap değil o nedenle araya Tess Gerritsen Siliniş kitabını aldım, seviyorum bu kadını

merhaba arkadaşlar
Tom Clancy Beyaz Tehlike pek akıcı bir kitap değil o nedenle araya Tess Gerritsen Siliniş kitabını aldım, seviyorum bu kadını
Melinda Merhaba,
bu aralar çevremde çok okuyan var tess gerritsen
hatta bir akrabamda serisi var.
elimdeki kitaplar bitsin, utanmayıp isteyeceğim sıra sıra okuyacağım inşallah
(kendisi de benim gibi kitaplarına çok önem veren birisi )

Merhabalar,

Yeni kitabım; Alper Canıgüz__Tatlı Rüyalar

Kuzenimin hediyesini okumak bugüne kısmetmiş. Hediye olarak kitap Ne kadar klasik olarak düşünülse de bence en anlamlısı :)

Kesinlikle katılıyorum.
Kitap hediyeleri beni çok sevindirir.
Bir defa eşim Debbie Macomber'ın okumayı düşündüğüm bir kitabını almıştı (Seriyi okumuştum sadece op kitap kalmıştı) havalara uçtum sevinçten :))

ben de seri okuyorum şuan 5. kitaptayım
çok akıcı ve ben seviyorum cinayet ve tıp konulu kitapları o nedenle seve seve okuyorum
sen de seversin bence

Merhabalar,

Yeni kitabım; Alper Canıgüz__Tatlı Rüyalar

Kuzenimin hediyesini okumak bugüne kısmetmiş. Hediye olarak kitap Ne kadar klasik olarak düşünülse de bence en anlamlısı :)
ayyy Alper Canıgüz çok seviyorum bennnn
yeni kitap yazsa da okusak ama yazmıyo

benim eşimin de sevgiliyken aldığı ilk hediye kitaptı
İnci Aral- Şarkını söylediğin zaman kitabı.. çok değerlidir o nedenle benim için bu kitap

merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bende tess gerritsen ikiz bedenleri okuyorum...sayfa 250deyım..
ondan sonra silinişle kapatacağız seriyi:)

Gerçekten de öyle. İnsanı çok mutlu ediyor. Hep kitap alanımız olsun inşallah :)

ayyy Alper Canıgüz çok seviyorum bennnn
yeni kitap yazsa da okusak ama yazmıyo

Ay ilk defa okuyorum. Kuzenim almasa bu yazarı bilmiyor olma ihtimalim de yüksekti. O yüzden de seviyorum hediye kitapları. Farklı tarz ve yazarları okuma olanağı veriyor :)

Merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum :) iş yerinde boş zamanım daha çok oluyo oyüzden gündüzleri daha çok okuyabiliyorum şuan George R.R.Martın Taht Oyunlarını okuyorum 506.sayfadayım evde de pucca geri kalan herşey okuyorum 120 lerdeyim

aramıza hoş geldiniz.
konumuzun ilk mesajını okur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…