Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Knut Hamsun Göçebe 8 devam kitap agir ilerliyor.çiftlik hayatı vs pek bana göre degil ama devam

İyi Akşamlar kızlar,

Kitabımda henüz 30lu sayfalardayım. Çok yoğunum bu ara, her güne ders çıktı ve art arda ödevler geliyor. İnşallah ders aralarında okuyacağım yarın.

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

selam kızlar.. küçük prens bitti :) bu kısmı çok beğendim

"Söz gelimi saat dörtte sen gelecek olsan, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım. Her geçen dakika mutluluğum artar. Saat dört dedi mi meraktan yerimde duramaz olurum. Mutluluğumun armağanını veririm sana. Ama gelişi güzel gelirsen, içimi sana hangi saatte hazırlayacağımı bilemem."

Yaaaaa çok acayip oldu buuu

Selam kızlar

E kitabımı bitirdim.Tabi gerçek kitabın yerini tutmaz ama mesela ağır bir kitap okuyorsam metroda ayaktayken zor oluyor ben de telefonumdan e kitabımı okuyorum.Alternatif için güzelmiş:)
1 tane daha indirdim hemen:))

Teşekkür ederim canım bu aralar kk ya daha az uğrayabiliyorum ama inşallah rapor veriririm whatpadd deki okumalarda sayılıyor mu sadece sıcak kitap için mi gecerli:)
whatpadd ne? desem çok mu cahilce olur? birkaç arkadaştan daha duydum da tam olarak nedir bilemiyorum

Benim de en sevdiğim kısımdır kitapta. Küçük Prens favori kitabım. Her sayfası mı bu kadar anlamlı olur. :)

Küçük Prens ide bugün başladım yavaş okuyum dedim ama bitti ben küçükken okumamıştım ama büyüdükten sonrada okunması gereken bir kitap kesinlikle

Büyükler sayılara bayılırlar. Yeni bir arkadaş edindiniz diyelim: onun hakkında hiçbir zaman asıl sormaları gerekenleri sormazlar. "Sesi nasıl?" demezler örneğin, ya da. "Hangi oyunları sever? Kelebek koleksiyonu var mı?" diye sormazlar. Onun yerine. "Kaç yaşında?" derler. "Kaç kardeşi var? Kaç kilo? Babası kaç para kazanıyor?" Ancak bu sayılarla tanıyabileceklerini sanırlar arkadaşınızı.

Eğer büyüklere, "Güzel bir ev gördüm, kırmızı tuğlalı: pencerelerinden sardunyalar sarkıyor, damında ise kumrular var," derseniz, nasıl bir evden söz etmekte olduğunuzu bir türlü anlayamazlar. Ne zaman ki onlara, "Yüz milyonluk bir ev gördüm," dersiniz, işte o zaman size, "Oo, ne kadar güzel bir evmiş!" derler gözlerini koca koca açıp.

Büyükler gerçekten çok acayipler..

Cennetin rengi Kitabı'nı bitirdim. Kitabı genel olarak beğendim. Kafa dinlemek için okunabilecek bi kitap.
Yeni kitabım kaderin rengi...

Kızlar son çıkanlardan edebi değeri olan tabiki kitaplardan öneri bekliyorum
merhaba
kitap seçerken öncelikli kriterim sizin belirttiğiniz ''edebi değer'' olduğundan cevap vermek istedim
Hasan Ali Toptaş ve İhsan Oktay Anar kitaplarının tamamını gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ( belki de bu yazarları tanıyordursunuz)
ayrıca Mustafa Kutlu ve Ferit Ödgü öyküleri de sıkmadan edebi zevk yaşatır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…