- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
amin, Allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallahBebeğini sağlıkla kucakla.
darısı bana fatoş
yoksa bu game of thoresin taht oyunlarımıŞuan Taht Oyunlarını bitirdim serinin ilk kitabı :) sıradaki kitabım Küçük Prens
selam kızlar.. küçük prens bitti :) bu kısmı çok beğendim
"Söz gelimi saat dörtte sen gelecek olsan, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım. Her geçen dakika mutluluğum artar. Saat dört dedi mi meraktan yerimde duramaz olurum. Mutluluğumun armağanını veririm sana. Ama gelişi güzel gelirsen, içimi sana hangi saatte hazırlayacağımı bilemem."
whatpadd ne? desem çok mu cahilce olur?Teşekkür ederim canım bu aralar kk ya daha az uğrayabiliyorum ama inşallah rapor veriririm whatpadd deki okumalarda sayılıyor mu sadece sıcak kitap için mi gecerli:)
selam kızlar.. küçük prens bitti :) bu kısmı çok beğendim
"Söz gelimi saat dörtte sen gelecek olsan, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım. Her geçen dakika mutluluğum artar. Saat dört dedi mi meraktan yerimde duramaz olurum. Mutluluğumun armağanını veririm sana. Ama gelişi güzel gelirsen, içimi sana hangi saatte hazırlayacağımı bilemem."
evet ben dizisini izlemedim kitapları olduğunu öğrenince okumayı tercih ettim 9 kitaplık seriyoksa bu game of thoresin taht oyunlarımı
merhabaKızlar son çıkanlardan edebi değeri olan tabiki kitaplardan öneri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?