yok ben değildim:) neler aldınız merak ettim
bende yeni aldım daha başlamadım:)kızlar şuan okuduğum kitap
aret vartanyan :gitme zamanı...
henüz 40.sayfada olmama rağmen inanılmaz içine cekti beni..
aldatma hikayesiyle başlayınca ister istemez konunu içinde oluyosunilginizi çekiyor:)
Ne güzel Azra , güle güle okuyunEki Görüntüle 1681869
Mrb bayanlar
Tuyap kitap fuarindaydik bugun. Kızim icin cok gezdik.bende arada 17 kitap almısim.ama cok kalabalikti.genelde çocuk salonundaydık.ama fiyatlar kitapyurduna gore daha fazlaydı.internetten almak daha mantıklı
Tekrardan hoş geldin.Selam hanımlar;
Uzun zamandır uğrayamıyorum buralara. Bir ara kitap okuma işine ağırlık vermiştim ama bu akıllı telefonlar yok mu? Serviste gelirken zamanımın büyük bir kısmını alır oldu tel meret.
Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor günleriniz?
Ben dekanlık kadrosuna geçiş için başvuru dosyamı hazırlıyordum. Yoğundu yani günlerim. Liste YÖK' e gitmiş çok şükür. Sonuçlar şubat gibi açıklanır muhtemelen. Şu anda beklemedeyim. Oğlumu büyütüyorum. Ve bu aralar günlerim çok sıkıcı geçiyor gerçekten.
Hayattan zevk alamaz oldum. Hocam başka bir üniversiteye rektör olarak atandı. Danışmanlığı devam ediyor ama eskisine göre çok daha az görüşür olduk. Şu fakültede gördüğümde en mutlu olduğum insandı. Hoca gittiğinden beri gelesim yok, ama el mahkum işte ne yapacaksın.
Denememin hasadını yaptım. Bu yılki emeklerimiz boşa gitmedi çok şükür. Önümüzdeki sezonda denememin ikinci kısmını kuracağım. Onunda sonuçları iyi olur inşallah.
Öyle yani...
KPSS ne oldu peki?ALES hazırlıkları KPSS çalışmaları derken kitap okuma işini baya bi ihmal etmişim, yaklaşık 1 ay ara verince anladım ve jet hızıyla geri döndüm.
sabahları yarım saat, akşam yatmadan yarım saat olarak düzene sokmaya başladım kendimi.
bikaç gün önce Küçük Prens'i okuyup bitirdim. şimdi de Hüsnü Arkan'ın "Mino'nun Siyah Gülü" kitabını okuyorum, 57. sayfadayım.
Hüsnü Arkan'ın kitap yazdığını bilmiyorum görünce çok şaşırdım ve sevindim. tıpkı şarkıları gibi ağır ama etkileyici bir dili var canımmm Hüsnü Arkan'ın
onunla kitap okuyorsun cnm akıllı telefonlardan.. genelde yayınlanmamış amatör yazar kitapları var ama başarılı olanlar yayınevleri tarafından basılıyor. ben okuduktan sonra kitap olan epey kitap olduwhatpadd ne? desem çok mu cahilce olur?birkaç arkadaştan daha duydum da tam olarak nedir bilemiyorum
Evet, bir arkadaşın kuzeni de oradan sonra kitap çıkarttı.onunla kitap okuyorsun cnm akıllı telefonlardan.. genelde yayınlanmamış amatör yazar kitapları var ama başarılı olanlar yayınevleri tarafından basılıyor. ben okuduktan sonra kitap olan epey kitap oldu
güle güle oku :) ;-)Fuara gidemedim ya kızlar içimde kaldı,
kitap yurdundan bir c. aytmatov seti bide ince memed patlattım.
şuan kargoda:)
mutlu hissediyor...
çok teşekkür ederim. c.aytmatov kitapları vardı ama kutulu setini ilerde çocuklarımda okusun diye kütüphanemde istedim...güle güle oku :) ;-)
Selam canım;güle güle oku :) ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?