Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar şuan okuduğum kitap
aret vartanyan :gitme zamanı...
henüz 40.sayfada olmama rağmen inanılmaz içine cekti beni..
aldatma hikayesiyle başlayınca ister istemez konunu içinde oluyosunilginizi çekiyor:)

yeni kitabım Ahmet hamdi Tanpınar - 5 şehir
enteresan bi kitap 5 şehir anlatıyo hikayeleriyle birlikte
ankara , iatanbul , konya , bursa , Erzurum:))

selam kızlar. Rasputin'in Kızı diye bir kitaba başladığım. kapağı ve adı hoşuma gitti. rusya devrim dönemlerini anlatıyor

Selam hanımlar;

Uzun zamandır uğrayamıyorum buralara. Bir ara kitap okuma işine ağırlık vermiştim ama bu akıllı telefonlar yok mu? Serviste gelirken zamanımın büyük bir kısmını alır oldu tel meret.

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor günleriniz?

Ben dekanlık kadrosuna geçiş için başvuru dosyamı hazırlıyordum. Yoğundu yani günlerim. Liste YÖK' e gitmiş çok şükür. Sonuçlar şubat gibi açıklanır muhtemelen. Şu anda beklemedeyim. Oğlumu büyütüyorum. Ve bu aralar günlerim çok sıkıcı geçiyor gerçekten.

Hayattan zevk alamaz oldum. Hocam başka bir üniversiteye rektör olarak atandı. Danışmanlığı devam ediyor ama eskisine göre çok daha az görüşür olduk. Şu fakültede gördüğümde en mutlu olduğum insandı. Hoca gittiğinden beri gelesim yok, ama el mahkum işte ne yapacaksın.

Denememin hasadını yaptım. Bu yılki emeklerimiz boşa gitmedi çok şükür. Önümüzdeki sezonda denememin ikinci kısmını kuracağım. Onunda sonuçları iyi olur inşallah.

Öyle yani ...

ALES hazırlıkları KPSS çalışmaları derken kitap okuma işini baya bi ihmal etmişim, yaklaşık 1 ay ara verince anladım ve jet hızıyla geri döndüm.
sabahları yarım saat, akşam yatmadan yarım saat olarak düzene sokmaya başladım kendimi.
bikaç gün önce Küçük Prens'i okuyup bitirdim. şimdi de Hüsnü Arkan'ın "Mino'nun Siyah Gülü" kitabını okuyorum, 57. sayfadayım.
Hüsnü Arkan'ın kitap yazdığını bilmiyorum görünce çok şaşırdım ve sevindim. tıpkı şarkıları gibi ağır ama etkileyici bir dili var canımmm Hüsnü Arkan'ın

Ne güzel Azra , güle güle okuyun
Tekrardan hoş geldin.

KPSS ne oldu peki?

whatpadd ne? desem çok mu cahilce olur? birkaç arkadaştan daha duydum da tam olarak nedir bilemiyorum
onunla kitap okuyorsun cnm akıllı telefonlardan.. genelde yayınlanmamış amatör yazar kitapları var ama başarılı olanlar yayınevleri tarafından basılıyor. ben okuduktan sonra kitap olan epey kitap oldu

onunla kitap okuyorsun cnm akıllı telefonlardan.. genelde yayınlanmamış amatör yazar kitapları var ama başarılı olanlar yayınevleri tarafından basılıyor. ben okuduktan sonra kitap olan epey kitap oldu
Evet, bir arkadaşın kuzeni de oradan sonra kitap çıkarttı.
Sen yazınca hatırladım.

Selam KK'nın Bilge hanımları...

Güne hareketli başladım. Bir tez okuyorum buda sayılır mı ?

Bana sürükleyici ama abartıdan uzak bir roman tavsiyesi olan var mı? Evde kitaplar var ama kararsızım. Olmadı akşama isimlerini paylaşayım. Okumuş olan arkadaşların fikirlerini alırım. Öpüyorum sizleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…