Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar
ders çalışıyorum,dolayısıyla okumalarım kaplumbağa hızından hallice
Huzur 70. sayfadayım

Cennetin rengi Kitabı'nı bitirdim. Kitabı genel olarak beğendim. Kafa dinlemek için okunabilecek bi kitap.
Yeni kitabım kaderin rengi...
bu İran filmi olan cennetin rengi mi acaba?
görme engelli bi çocuk vardı
filmi çok beğenmiştim de kitabı da varsa çok sevinirim

bu İran filmi olan cennetin rengi mi acaba?
görme engelli bi çocuk vardı
filmi çok beğenmiştim de kitabı da varsa çok sevinirim
Yok canım. Görme engelli bi çocuk yok.
Bi kadının hayatını anlatıyor. Çocuğunu kaybediyor kanser yüzümden. Gerisi de çok ilginç. Hatta bazı yerlerinde tüylerim diken diken oldu.

Alper Canıgüz__Tatlı Rüyalar bitti.

İlk defa okudum yazarın kitabını. Ve beğendim. Bazı yerlerinde sesli güldüm :) Psiko-Absürd yazıyordu kitabın üzerinde, gerçekten de öyle :)

Diğer kitaplarını da merak ediyorum. Listeme ekledim.

Yok canım. Görme engelli bi çocuk yok.
Bi kadının hayatını anlatıyor. Çocuğunu kaybediyor kanser yüzümden. Gerisi de çok ilginç. Hatta bazı yerlerinde tüylerim diken diken oldu.
hımm ben de baktım da o filmin kitabı yokmuş
hikaye güzelse belki okurum ama nedense bana öyle kapaklı kitaplar çok itici geliyor,elim gitmiyor bi türlü

günaydınlar iyi haftalar
Katyanın yazı bitti güzeldi ilk defa Travanian okudum ünlü kitabı Şibumi yi de en kısa zamanda alıp okumayı düşünüyorum . Yeni kitabım Kafka Dönüşüm daha başlamadım .
Güle güle okuyun canım ana kız kitaplarınızı hepsi çok güzel , haberlerde gördüm müthiş kalabalık vardı nasıl canım istedi ama malum uzaklardayız .

sagol canım artık bu kitaplar bir dahaki kitap fuarına kadar idare eder bizi.biz erken gittik 3 gibi çıktık haftasonu pek gezmenin imkanı yok çok kalabalıktı.umarım fuara giden herkes kitapkurdudur

Biz de dün ablamla gittik 17 kitap aldık:)
Sağ bacağım çok ağrıyo şu an gezmekten:)
Çok da kalabalıktı

İnternet daha ucuz ama bence fuardan almanın keyfi paha biçilemez.Arada çok fark yoksa tüyaptan alıyprum ama mesela eşim labirent serisini istemişti d&r da 10 lira olan kitapların serisi tüyapta 72 liraydı almadım mesela

oh maşallah
instagram'da da gördüm herkes kucak kucak kitap almış çok kıskandım
bize çok uzak o yüzden gidemiyorum, ben de kitapyurdundan hevesimi almaya çalıştım

kızlar ankaradayım eşim kıtap okumayı hıc sevmez. bana demez mi gel seni fuara götüreyim diye:))) beni düşünmüş canmm..
tabi haberlerde kalabalığı görünce gitmedim..
o kadar yola değer mi onuda bilemedim...

Karadan değil de uçakla gel bence

Ön sözünde bu yer alıyor.. çok hoşuma gitti..
"Şiir ve hikâyelerim arasında, yazmış olmaktan utanacağım kadar kötüleri olduğunu biliyorum. Bunların bir kısmının çocuk denecek bir yaşta yazılmış olmaları bence bir mazeret değildir; çünkü bu çeşit bir yazıyı bugün herhangi bir imzanın üstünde görsem, sahibini ıslah olmaz bir zevksizlik ve tam istidatsızlıkla suçlandırmakta tereddüt etmem. Bunların, benim san'at hayatımın gelişmesini göstermesi bakımından, sadece kendim için bir ehemmiyeti vardır ki, bu da onları başkalarına okutmak için bir sebep olamaz.

Buna rağmen bu yeni baskıdan onları çıkaramadım. Çünkü, bir kere okuyucu önüne sermiş olduğum taraflarımı sonradan örtbas etmeye hakkım olmadığı kanaatindeyim; ama böylece belki de eski bir hatayı devam ettirmekten başka bir şey yapmıyorum.

İyiyi kötüden ayırmak külfetini okuyucuya bıraktığım için özür dilerim.

S.A."

2 tane kitabını aldım ben de
Sen mi tavsiye etmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…