Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bazıları özeldir. AzRA gibi
doğum zamanı bizden ayrılacaksın diye sancısı düştü içime günlerdir.
benden öyle kolay kurtulamazsınız her zaman buradayım.kitap okuyamam belki ama sohbete katılırım.
belki kitapta okurum diyorum.çünkü uyku problemim var.Hemen uykuya dalamıyorum. ilk kızım bebekken 2 saatte bir uyanıyordu. ama ben o 2 saat aralarda hiç uyuyamazdım.saat sabah 8 e kadar nöbet tutardım.gündüz daha uzun süre uyurdu bakalım bu bebiş nasıl olacak

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.

Memnun oldum bu habere, demek aramızda olacaksın inşallah.

Benim oğlum ilk 5 ay gece uykusu uyutmadı . Gazı vardı. Gece sabaha kadar ben bakardım. Akşam babası bakardı ben uyurdum. Bildiğin nöbetleşe bakıyorduk. Çok zordu .

Benim oğlum ilk 5 ay gece uykusu uyutmadı . Gazı vardı. Gece sabaha kadar ben bakardım. Akşam babası bakardı ben uyurdum. Bildiğin nöbetleşe bakıyorduk. Çok zordu .
bende yanlız oldugum için çok zorlanacağım bilmiyorum hangi arada uyurum..çocuklar büyüyor ama birde annelere sormak lazım nasıl binbir emekle büyüdüklerini.Allah bütün anelere güç versin

Hüsnü Arkan Mino'nun Siyah Gülü sayfa 172'deyim. haftasonuna kadar bitirir, sonra da yeni kitabıma geçerim sanırım. Nejla Aslan Kurt - Görücü Usulü Aşk Vuslat Vakti olacak yeni kitabımda

iyi akşamlar canlar
Huzur sayfa 125 deyim

Fuara gidemedim ya kızlar içimde kaldı,
kitap yurdundan bir c. aytmatov seti bide ince memed patlattım.
şuan kargoda:)
mutlu hissediyor...
ayyy en sevdiklerim
güle güle oku

selamlar

evde internetim yok arkadaşlar şimdilik. ama bomba bir haberim var. eşim infaz koruma memurluğunu kazandı.kısmet olursa birkaç aya İstanbul Maltepe civarına yerleşiyoruz
buna en çok kim sevinir ben tabiiiy ki ben tabiyy kiiiii
eşinin işi için de ayrıca sevindim canım hayırlı olsun,darısı başımıza

bende yanlız oldugum için çok zorlanacağım bilmiyorum hangi arada uyurum..çocuklar büyüyor ama birde annelere sormak lazım nasıl binbir emekle büyüdüklerini.Allah bütün anelere güç versin
amin canım
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. tüm zorluklar bir şekilde geçiyo, Allah acılarını göstermesin
Harlan Coben - Asla Vazgeçme

Bu kitaba akşam başladım. Hayırlısı...
filozofum da filozofum
ben geçen yıl bi Harlen kitabı okumuştum,adını hatırlayamadım da şimdi ben pek beğenememiştim bakalım sen sevcek misin

Günaydın :)

Dün uğrayamadım, sınav sorusu hazırlıyorum da kendimi kaybetmişim saatler geçmiş. Tekrardan sorulara gömülmeden bildirim yapıp kaçayım.

Robert Ludlum__Sigma Protokolü, 639 sayfa. Daha yeni seçtim, başlama fırsatım olmadı. İlk defa okuyacağım bu yazarı. Yazarın ölümünden önce yazdığı Son kitabıymış. İkinci el kitap satan birinde denk geldim ve de aldım. Hayırlısı diyorum :)

soslusarma hayırlı olsun şimdiden eşinin işi ve de senin taşınma heyecanın. Güzel heyecanlar bunlar :)

K KenyaliZehra o kitabı yolculuk sırasında bir mola yerinde almıştım. Yolculukla birlikte kitap da bitmişti. Çok sürükleyici gelmişti bana, sevmiştim. Umarim sen de seversin canım. İyi okumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…