eşim eğitime gidince ben annemlerde kalacağım.o zaman daha sık yazarım size. şimdilik öpüyorum hepinizi herkese çok selamlar
Bazıları özeldir. AzRA gibiözledik seni Sosum sürekli uğra buralara
kimler geldi kimler geçti hiçbirisi senin kadar sevilmedi
benden öyle kolay kurtulamazsınız her zaman buradayım.kitap okuyamam belki ama sohbete katılırım.Bazıları özeldir. AzRA gibi
doğum zamanı bizden ayrılacaksın diye sancısı düştü içime günlerdir.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.benden öyle kolay kurtulamazsınız her zaman buradayım.kitap okuyamam belki ama sohbete katılırım.
belki kitapta okurum diyorum.çünkü uyku problemim var.Hemen uykuya dalamıyorum. ilk kızım bebekken 2 saatte bir uyanıyordu. ama ben o 2 saat aralarda hiç uyuyamazdım.saat sabah 8 e kadar nöbet tutardım.gündüz daha uzun süre uyurdu bakalım bu bebiş nasıl olacak
Oyyy o kitap benim okuduğum kitap sanırım.
Umarım bitirebilirsin, hiç akmadı bende o kitap.
Hiç beğenemedim.
Benim oğlum ilk 5 ay gece uykusu uyutmadıbenden öyle kolay kurtulamazsınız her zaman buradayım.kitap okuyamam belki ama sohbete katılırım.
belki kitapta okurum diyorum.çünkü uyku problemim var.Hemen uykuya dalamıyorum. ilk kızım bebekken 2 saatte bir uyanıyordu. ama ben o 2 saat aralarda hiç uyuyamazdım.saat sabah 8 e kadar nöbet tutardım.gündüz daha uzun süre uyurdu bakalım bu bebiş nasıl olacak
Aynı kitap sanırımBen de okuyamıyorum.Yarıda bırakacak gibiyim.
Ay ben zorlayarak bitirdim ama sonra zorlamanın (bu kitap için) zaman kaybı olduğuna karar verdim.
Çok boş bir kitaptı ne yazık ki
Benimde kaç gündür elimde sürünüyor.Başka bir kitap okuyayım en iyisi.
Bence de en iyisi.
Çünkü kitap bitince "Eee?" diye kalıyorsun
İyi ki söyledin yoksa kitapla boğuşmaya devam ederdim
bende yanlız oldugum için çok zorlanacağım bilmiyorum hangi arada uyurum..çocuklar büyüyor ama birde annelere sormak lazım nasıl binbir emekle büyüdüklerini.Allah bütün anelere güç versinBenim oğlum ilk 5 ay gece uykusu uyutmadı. Gazı vardı. Gece sabaha kadar ben bakardım . Akşam babası bakardı ben uyurdum. Bildiğin nöbetleşe bakıyorduk. Çok zordu .
Çesminaz, Allah kolaylık versin canım
okumuştum bu kitabı şuan konusunu hatırlamıyorum ama çok beğendiğimi hatırlıyorum hafızam beni yanıltmıyorsaHarlan Coben - Asla Vazgeçme
Bu kitaba akşam başladım. Hayırlısı...
ayyy en sevdiklerimFuara gidemedim ya kızlar içimde kaldı,
kitap yurdundan bir c. aytmatov seti bide ince memed patlattım.
şuan kargoda:)
mutlu hissediyor...
buna en çok kim sevinir ben tabiiiy ki ben tabiyy kiiiiiselamlar
evde internetim yok arkadaşlar şimdilik. ama bomba bir haberim var. eşim infaz koruma memurluğunu kazandı.kısmet olursa birkaç aya İstanbul Maltepe civarına yerleşiyoruz
amin canımbende yanlız oldugum için çok zorlanacağım bilmiyorum hangi arada uyurum..çocuklar büyüyor ama birde annelere sormak lazım nasıl binbir emekle büyüdüklerini.Allah bütün anelere güç versin
filozofum da filozofumHarlan Coben - Asla Vazgeçme
Bu kitaba akşam başladım. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?