Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar
elimdeki kitabı bitirebilsem hızlanıcam da bitiremiyorum
dün raporluydum hastaydım tüm gün kitap okuyabilirdim ama oturdum dizi izledim

merhabalar
Yeni kitabım Doğan Cüceloğlu Başarıya Götüren Aile sf 49 dayım. Bugünlerde ençok ihtiyacım olan kişisel gelişim kitabı güzel örneklerle tavsiyelerde bulunuyor.Oğlum 5, kızım 1.sınıfta yoğun bir şekilde ders çalışıyoruz ödev yapıyoruz.

Selam canım;

Nasılsın görüşmeyeli? Neler yapıyorsun?
as canım, sağ ol
aynı işte çalışmaca...
sen nasılsın?
oğlun yaşına girdi mi?
selam kızlar
elimdeki kitabı bitirebilsem hızlanıcam da bitiremiyorum
dün raporluydum hastaydım tüm gün kitap okuyabilirdim ama oturdum dizi izledim
Geçmiş olsun. Ben de DERİNMAVİ gibi diyecektim.
Arada o da lazım.

Sos, evleneli 1,5 ay olmuş olmalı.
Artık aramıza dön.
Tülay aşkım geri gel.

Hüsnü Arkan - Mino'nun Siyah Gülü sayfa 156'dayım. bayıldım anlatım diline. en yakın zamanda diğer kitaplarını da temin etmeyi düşünüyorum

İyi geceler kitap kurtları :)

Paulo Coelho__Akra'da Bulunan Elyazması bitti. Ders aralarında okudum. Çok akıcı bir kitap ama benim vaktim kısıtlı olduğu için uzadı. Kıpti'nin sözleri etkiledi beni baya. Altını çizdiğim çok satır oldu. Sakin sakin sindirerek okumak gerek. Ben beğendim :) Yeni kitabıma yarın sabah karar veririm. Çok uykum var da hemem uyku moduna geçiyorum
.

Sos, evleneli 1,5 ay olmuş olmalı.
Artık aramıza dön.
Tülay aşkım geri gel.

selamlar

evde internetim yok arkadaşlar şimdilik. ama bomba bir haberim var. eşim infaz koruma memurluğunu kazandı.kısmet olursa birkaç aya İstanbul Maltepe civarına yerleşiyoruz

selamlar

evde internetim yok arkadaşlar şimdilik. ama bomba bir haberim var. eşim infaz koruma memurluğunu kazandı.kısmet olursa birkaç aya İstanbul Maltepe civarına yerleşiyoruz
Bana uzak ama gene de belki görüşme şansımız olabilir.
:)

sevindim. hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…