- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
eklerim senide şimdiYaaa artık bende varım pazartesi bildirim yapmaya başlıcam sadece. Ders calışmam lazım haftasonu sınavlarıma ders yetiştiriyorum
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
bende hepinize tek tek teşekkür ederim. kasım ayı listesine göre yaptım.
Surrender söyledim. inşallah ilk sayfaya ekleyecek
doğru hiç düşünemedim. ekliyeyim onuda . seni de eklememişim, şimdi fark ettim. Dediğim gibi kasım listesine göre yaptım.eskisi kadar girmese de bence konu sahibi ve emeği çok olan biri olarak Sör'ün ismi de olmalıydı listede... hadi bizden geçtim...
doğru hiç düşünemedim. ekliyeyim onuda . seni de eklememişim, şimdi fark ettim. Dediğim gibi kasım listesine göre yaptım.
İzmini yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. listeye göre gittim. Eksik varsa hemen düzeltiriz
gel bekleriz. bende bazen giremeyebiliyorum. ama sen her daim okuduğun için ağaçta olman gerekiyor zaten. dediğim gibi kasım listesine göre yaptım. oyüzden atladım.ben de geri dönmek istiyorum bu aradatelefondan falan girip yaparım bildirim. bildirim yaptığımız konunun linkini biriniz atabilirmisiniz bana? umarım aralık listesinde olurum şu anda Beşpeşe' yi okuyorum.
beni de ekler misiniz:)
ben de tekrar kpss ye girsem mi diyorum belki tayin olmasa da kurum değişikliği olur@loliss çok değişmiş kpss ya ne sorackalarını şaşırmışlar diyorum
gel bekleriz. bende bazen giremeyebiliyorum. ama sen her daim okuduğun için ağaçta olman gerekiyor zaten. dediğim gibi kasım listesine göre yaptım. oyüzden atladım.
kimsenin kalbi kalmasın lütfengüzel birşey yapayım derken kimseyi kırmak istemem
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/
Alamut nasıl Vlademir ini mi okuyorsun? Hep hevesleniyorum o kitaba anında başka kitaba yöneliyorum.Fedailerin kalesi Alamut u okumaya devam ediyorum aynı zamanda evde de Fİ yi okuyorum beni epey sardı
Aslında güzel fikir ama ilk aklıma gelen hediyeden daha önce okumuş olduğumuz bir kitabın çıkma olasılığı oldubirbirimize kitap mı hediye etsek yılbaşı için
Aslında güzel fikir ama ilk aklıma gelen hediyeden daha önce okumuş olduğumuz bir kitabın çıkma olasılığı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?