Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende hepinize tek tek teşekkür ederim. kasım ayı listesine göre yaptım.
Surrender söyledim. inşallah ilk sayfaya ekleyecek

eskisi kadar girmese de bence konu sahibi ve emeği çok olan biri olarak Sör'ün ismi de olmalıydı listede... hadi bizden geçtim...

eskisi kadar girmese de bence konu sahibi ve emeği çok olan biri olarak Sör'ün ismi de olmalıydı listede... hadi bizden geçtim...
doğru hiç düşünemedim. ekliyeyim onuda . seni de eklememişim, şimdi fark ettim. Dediğim gibi kasım listesine göre yaptım.

İzmini yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. listeye göre gittim. Eksik varsa hemen düzeltiriz

ben de geri dönmek istiyorum bu arada telefondan falan girip yaparım bildirim. bildirim yaptığımız konunun linkini biriniz atabilirmisiniz bana? umarım aralık listesinde olurum şu anda Beşpeşe' yi okuyorum.

ben de geri dönmek istiyorum bu arada telefondan falan girip yaparım bildirim. bildirim yaptığımız konunun linkini biriniz atabilirmisiniz bana? umarım aralık listesinde olurum şu anda Beşpeşe' yi okuyorum.
gel bekleriz. bende bazen giremeyebiliyorum. ama sen her daim okuduğun için ağaçta olman gerekiyor zaten. dediğim gibi kasım listesine göre yaptım. oyüzden atladım.

kimsenin kalbi kalmasın lütfen güzel birşey yapayım derken kimseyi kırmak istemem

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/

Fedailerin kalesi Alamut u okumaya devam ediyorum aynı zamanda evde de Fİ yi okuyorum beni epey sardı

Selamlar.
Sırça Fanus-Sayfa 95
Benimde bu yılki hedefim haftada bir kitaptan 52 olsun.
Geçen yılki hedefime ulaşamamıştım umarım bu sene
başarabilirim.

Aslında güzel fikir ama ilk aklıma gelen hediyeden daha önce okumuş olduğumuz bir kitabın çıkma olasılığı oldu

onu ben de düşündüm. daha önce yapmıştık herkes liste vermişti okumadıklarından alacak kişi de sürpriz olarak seçip yollamıştı. ama bu kez öyle olmasa da bir kitap olsa yanında bir çikolata bir dfter mesela... hediye kitap da bizde varsa ya da okumuş bile olsak anısı olur diye düşündüm ben ne dersiniz bilgecanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…