Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben seve seve katılırım.

Evde ayrı işte ayrı kitap okuyorum işteyken yazabilidğim için evdeki kitabın bildirimlerini yapamıyorum o yüzden sadece bitirdiğim zamanlar yazayım

Holly Bourne- Sen Benim Diğer Yarımsın bitti

Nazan Bekiroğlu - Nar Ağacı 439 . sayfadayım

eskisi kadar girmese de bence konu sahibi ve emeği çok olan biri olarak Sör'ün ismi de olmalıydı listede... hadi bizden geçtim...
selam soslusarma, nasılsın? çok ince düşüncelisin canım benım.
şuan olmadıgım için önemlı degıl isim olup olmaması

çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım
bildirim kısmının ilk sayfasına her ay liste eklemek zor olabilir
bu tablo mu oluyor, yoksa bilgelık agacının kardeşi mi oluyor?

Son düzenleme:

selam Sör iyiyim sen nasılsın? bebiş geliyor sanırım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

ben bu yıl girmedim canım 2014te girmiştim
girmedim

ay bugün başlayamam eve yerleşiyorum daha hiç hazır değilim
benim de eşim evdeydi bugün hiç çalışmadım, belki akşam biraz soru çözerim
loliss çok değişmiş kpss ya ne sorackalarını şaşırmışlar diyorum
mezun sayısı çok arttığı için seçiciliği arttırmaya çalışıyorlarmış
kafayı yiycez haberleri yok, o kafayla atnsak öğrenciye ne faydamız olacak bilmiyorum
bi de gk gy ile bitmiyor iş bizim alan ve eğitim dersleri de var

panikteyim loliikk n' apıcam ben

önce derin derin nefes al
N'apcan yavrum bismillah de başla işte
alan dersi falan var mı sizde? 2015 kpss ye girmiş miydi? girdinse kaç aldın?
hepsinin cevabını istiyorum

sağ ol örtmenim çok motive oldum şimdi
canım ben deli dana gibi çalışıp 2012 de girdim 71 aldım ondan sonra da hep öylesine girdim çalışıp girmedim. şimdi gaza geldim kocam memur olunca

Sen daha önce Nasıl yapıyordun. Kaş'ım ayı tablosuna göre yapınca baya eksik çıkmış mesela. Bazı arkadaşları eklemedim o yüzden.

Sen daha önce Nasıl yapıyordun. Kaş'ım ayı tablosuna göre yapınca baya eksik çıkmış mesela. Bazı arkadaşları eklemedim o yüzden.
bu yaptıgın aylık tablo degıl. tablo yapman lazım
ve kk şuan degıstı o yuzden tablonun yapılısını hatırlamıyorum. ama burada bılenler vardır elbette

ayyy bikaç gündür kitap okuyamamıştım, konudan da bildirim gelmeyince neler konuşulduğundan uzak kalmışım yuh bana

bugün okudum biraz yattığım yerden, hastayım da karnım ağrıdı dün akşamdan beri çok fena Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nda 50. sayfalardayım. güzel başladık gibi bakalım

kpss konuşulmuş. ayy o işe benim de girmem lazım yaa kitap siparişlerini verdim umuyorum ki haftabaşında gelirler, ben de başlarım. YDS 'de girecem zaten. ALES'te de 74 almışım, ona da tekrar hazırlanmam lazım ve bunların hepsini 5 ayda yapmam lazım

ama yine de yeni yıl hedefi olarak 50 kitap diyeyim bende, ilk 5 ay çok okuyamasam da kpss'den sonra açığı kapatırım diye umuyorum

bu arada yılbaşı çekilişi konuşulmuş, bende katılabilirim kesinlikle, çok da keyifli olur diye düşünüyorum

Ders çalışma konusunda üstüme yoktur.
Çok severim ders çalışmayı. Acayip hırslıyımdır.
Bi faydam olursa size ben Buradayım kızlar

bizi- özellikle beni- biraz motive edip tavsiye verebilirsen seviniriz

hem çekiliş hem kpss konusu mu açsak

kpss konusunu bikaç arkadaşla da konuşmuştuk yılbaşından sonra açarız diye, açalım valla belki konu açınca çalışırım
hiç bişeyden geri kalmak da istemiyorum, ama sanki gün 24 saat değil 4 saat gibi, aklımdaki hiçbişeyi yapamadan bi bakıyorum gün bitmiş plan yapıp uyabilen bi insan da değilim işin kötüsü, nasıl çalışacam ben kpss ye ya oyy oyyy

kitap çekilişi kesin mi yapıyor muyuz onu ondan da geri kalmayım hemen koşayım

Can'ım ders çalışmak için yapman gereken ilk şey hedef belirlemek... Kpps'den şu puanı almak gibi mesela...
Sonra bu hedefe kilitlenmek... İşin gücün bu olacak...
Sonra plan yapmak. Haftalık olabilir. Şu gün şu dersten şu konu çalışılacak gibi. Bi sevdiğin bi sevmediğin dersi koyacaksın...
Planı uygulayamadığın gün olursa ertesi gün 2 günlük çalışıp hem telafi edeceksin hem de kendine ceza vermiş olacaksın.
Haftanın bir gününde diğer günlere göre daha az çalışıp daha çok kendine vakit ayıracaksın.
30 günlük çalışma planının son 4-5 gününü 25 gündür çalıştığın. Konuları tekrar etmek için ayıracak ve o konularla ilgili testler çözeceksin.
15 yıldır kitlendiğim hedefime geçen hafta ulaştım ben

ne güzel taktikler bunlar, hemen çaldım bende bunları peki bişey soracağım, 2014 kpss'ye hiç çalışmadan girdim 71 almıştım, sence şimdi çalışmaya başlasam 2016da 85i geçer miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…