- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Ben seve seve katılırım.onu ben de düşündüm. daha önce yapmıştık herkes liste vermişti okumadıklarından alacak kişi de sürpriz olarak seçip yollamıştı. ama bu kez öyle olmasa da bir kitap olsa yanında bir çikolata bir dfter mesela... hediye kitap da bizde varsa ya da okumuş bile olsak anısı olur diye düşündüm benne dersiniz bilgecanlar?
selam soslusarma, nasılsın? çok ince düşüncelisin canım benım.eskisi kadar girmese de bence konu sahibi ve emeği çok olan biri olarak Sör'ün ismi de olmalıydı listede... hadi bizden geçtim...
doğru hiç düşünemedim. ekliyeyim onuda . seni de eklememişim, şimdi fark ettim. Dediğim gibi kasım listesine göre yaptım.
İzmini yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. listeye göre gittim. Eksik varsa hemen düzeltiriz
selam soslusarma, nasılsın? çok ince düşüncelisin canım benım.
şuan olmadıgım için önemlı degıl isim olup olmaması
çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım
bildirim kısmının ilk sayfasına her ay liste eklemek zor olabilir
bu tablo mu oluyor, yoksa bilgelık agacının kardeşi mi oluyor?
iyilik diyelım :=) evet cok az kaldı. amin. allah olmayanlara da nasip etsınselam Söriyiyim sen nasılsın? bebiş geliyor sanırım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
bende hepinize tek tek teşekkür ederim. kasım ayı listesine göre yaptım.
Surrender söyledim. inşallah ilk sayfaya ekleyecek
Alamut nasıl Vlademir ini mi okuyorsun? Hep hevesleniyorum o kitaba anında başka kitaba yöneliyorum.
iyilik diyelım :=) evet cok az kaldı. amin. allah olmayanlara da nasip etsın
ben bu yıl girmedim canım 2014te girmiştim76,8 gibi bişi eşit ağırlıktan mesela bu puanla 19740 da sıralamam geçen sene kasımda
78 le eşit ağırlıkta 24300 lerde
sınav baya zordu birde ben kpss 2011 atamasıyı o zamandan beri test yüzü görmedim :)) senin nası
benim de eşim evdeydi bugün hiç çalışmadım, belki akşam biraz soru çözerimgirmedim
ay bugün başlayamam eve yerleşiyorum daha hiç hazır değilim
mezun sayısı çok arttığı için seçiciliği arttırmaya çalışıyorlarmışloliss çok değişmiş kpss ya ne sorackalarını şaşırmışlar diyorum
ben bu yıl girmedim canım 2014te girmiştim
benim de eşim evdeydi bugün hiç çalışmadım, belki akşam biraz soru çözerim
mezun sayısı çok arttığı için seçiciliği arttırmaya çalışıyorlarmış
kafayı yiycez haberleri yok, o kafayla atnsak öğrenciye ne faydamız olacak bilmiyorum
bi de gk gy ile bitmiyor iş bizim alan ve eğitim dersleri de var
önce derin derin nefes alpanikteyim loliikk n' apıcam ben
önce derin derin nefes al
N'apcan yavrum bismillah de başla işte
alan dersi falan var mı sizde? 2015 kpss ye girmiş miydi? girdinse kaç aldın?
hepsinin cevabını istiyorum
Sen daha önce Nasıl yapıyordun. Kaş'ım ayı tablosuna göre yapınca baya eksik çıkmış mesela. Bazı arkadaşları eklemedim o yüzden.selam soslusarma, nasılsın? çok ince düşüncelisin canım benım.
şuan olmadıgım için önemlı degıl isim olup olmaması
çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım
bildirim kısmının ilk sayfasına her ay liste eklemek zor olabilir
bu tablo mu oluyor, yoksa bilgelık agacının kardeşi mi oluyor?
bu yaptıgın aylık tablo degıl. tablo yapman lazımSen daha önce Nasıl yapıyordun. Kaş'ım ayı tablosuna göre yapınca baya eksik çıkmış mesela. Bazı arkadaşları eklemedim o yüzden.
Ders çalışma konusunda üstüme yoktur.
Çok severim ders çalışmayı. Acayip hırslıyımdır.
Bi faydam olursa size ben Buradayım kızlar
ayyy bikaç gündür kitap okuyamamıştım, konudan da bildirim gelmeyince neler konuşulduğundan uzak kalmışım yuh bana
bugün okudum biraz yattığım yerden, hastayım da karnım ağrıdı dün akşamdan beri çok fenaBayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nda 50. sayfalardayım. güzel başladık gibi bakalım
kpss konuşulmuş. ayy o işe benim de girmem lazım yaakitap siparişlerini verdim umuyorum ki haftabaşında gelirler, ben de başlarım. YDS 'de girecem zaten. ALES'te de 74 almışım, ona da tekrar hazırlanmam lazım ve bunların hepsini 5 ayda yapmam lazım
ama yine de yeni yıl hedefi olarak 50 kitap diyeyim bende, ilk 5 ay çok okuyamasam da kpss'den sonra açığı kapatırım diye umuyorum
bu arada yılbaşı çekilişi konuşulmuş, bende katılabilirim kesinlikle, çok da keyifli olur diye düşünüyorum
bizi- özellikle beni- biraz motive edip tavsiye verebilirsen seviniriz
hem çekiliş hem kpss konusu mu açsak
Can'ım ders çalışmak için yapman gereken ilk şey hedef belirlemek... Kpps'den şu puanı almak gibi mesela...bizi- özellikle beni- biraz motive edip tavsiye verebilirsen seviniriz
hem çekiliş hem kpss konusu mu açsak
Can'ım ders çalışmak için yapman gereken ilk şey hedef belirlemek... Kpps'den şu puanı almak gibi mesela...
Sonra bu hedefe kilitlenmek... İşin gücün bu olacak...
Sonra plan yapmak. Haftalık olabilir. Şu gün şu dersten şu konu çalışılacak gibi. Bi sevdiğin bi sevmediğin dersi koyacaksın...
Planı uygulayamadığın gün olursa ertesi gün 2 günlük çalışıp hem telafi edeceksin hem de kendine ceza vermiş olacaksın.
Haftanın bir gününde diğer günlere göre daha az çalışıp daha çok kendine vakit ayıracaksın.
30 günlük çalışma planının son 4-5 gününü 25 gündür çalıştığın. Konuları tekrar etmek için ayıracak ve o konularla ilgili testler çözeceksin.
15 yıldır kitlendiğim hedefime geçen hafta ulaştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?