Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

diğer bilgelerden ses çıksın diye bekliyorum şu anda 3 kişiyiz sanırım çekiliş isteyen

tebrik ederim öncelikle 15 yıl iyi sebat etmişsin benim hiç gücüm yok şuanda ve daha hiç başlamadım
benim planlama konusunda sıkıntım yok da uygulamada var. haa bir de şu; 2012 de çok sıkı çalışmıştım ben. beklentim de yüksekti. ama olmadı sınavda 71 aldım. ondan sonra da inancım kalmadı zaten. deli gibi çalıştım olmadı, yarım yamalak çalışmayla hiç olmaz düşüncesindeyim

ne güzel taktikler bunlar, hemen çaldım bende bunları peki bişey soracağım, 2014 kpss'ye hiç çalışmadan girdim 71 almıştım, sence şimdi çalışmaya başlasam 2016da 85i geçer miyim
Ben hiç kpss ye girmedim çok eskiden dms vardı. Ona girmiştim. ancak kpds üds gibi dil sınavlarına girdim.
Bence geçersin ama planlı çalışırsan. Plan olmazsa ne yaparsan yap olmaz.

Pes etmek yok...
Ben meslek hayatımda çektiklerimi bi yazsam roman olur.
Plan yapmak önemli ama onu uygulamaya geçirmek de 2. Önemli adım.
Plansız çalışırsan olmaz.
Bence yeniden denemelisin.
Hep denemelisin

ihtiyacım olan tek şey azim

ben de tekrar kpss ye girsem mi diyorum belki tayin olmasa da kurum değişikliği olur
ceren sen kadrolumuydu sözleşme mi onların özel şartları vardır araştır ona göre gir. kadrolu memurluktan isifa edince galiba 6 ay beklemen gerekşyordu ama sözleşmeliden kadroluda öyle bi şart yok diye hatırlıyorum ama bi araştır

benim zamanımda çok eskiyim 2011 de girmiştim gy gk ve eğitim vardı doğru düzgün hazırlanmamıştım. gezip tozmaktan ve ödev stajdan ama sıkıntım olmmaıştı çok

sağ ol örtmenim çok motive oldum şimdi
canım ben deli dana gibi çalışıp 2012 de girdim 71 aldım ondan sonra da hep öylesine girdim çalışıp girmedim. şimdi gaza geldim kocam memur olunca
yaa koca memur olunca en büyük gazı almışsın aslında sen
ben de geçen yıl şubattan sonra başlayıp deliler gibi çalıştım sonuç 75
insanın hevesi kırılmıyor değil ama özel dersanede çalıştığım 20 gün bana öyle bi ders oldu ki

amanınn n'aptın papatyam
çok merak ettim hedefin neydi senin canım

ben de varım çekilişe

inşallah canım. denemelerde 60-70 arası ancak geliyordu ama sınavda 84 almıştım. sınavlarda daha yüksek alındığına inanıyorum

ya bence o eskiden öyle oluyordu canım ya. mesela ben sınava girdiğimde, sınavda sorulanlarla kendi çalıştıklarım arasında bir benzerlik göremiyorum uzaydan gelmiş gibiler.

ya bence o eskiden öyle oluyordu canım ya. mesela ben sınava girdiğimde, sınavda sorulanlarla kendi çalıştıklarım arasında bir benzerlik göremiyorum uzaydan gelmiş gibiler.
( hayırlısı canım sen elinden geleni yap inşallah

güzel olmuştu yaaaaa, ben sana almıştımm Ben katılmak isterimmm. yaparsanız beni unutmayın. Son zamanlarda mesleki ve bebekli kitaplar dışında kitap almadımm .

güzel olmuştu yaaaaa, ben sana almıştımm Ben katılmak isterimmm. yaparsanız beni unutmayın. Son zamanlarda mesleki ve bebekli kitaplar dışında kitap almadımm .
eveeet
o zaman kim üstleniyor çekiliş. fikir benden çıktı ama telefondan pek rahat uğraşabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…